Scudo Sports

Btwin rockrider 500, Kron xc 300, Mosso, Carraro seçim.

@dgntkn hocam benim bir hatam oldu o videoda benim bisikletim maaalesef 2013 model bunu öğrendiğim an ciddi anlamda yıkılmıştım çünkü aldığım sene 2015 ve aynı fiyata vermişti bisikleti.Sizin ki 2014 model 2015 den sonra lastikler Kenda markaya dönüşüyor..

Scudo
@tahircann teşekkürler hocam bende 2015 sonunda aldım fiyat baya uygun geldi o yüzden hiç sormadim modeli ne bunun diye :) şimdi sizin videoyu izleyince anlam veremedim 2015 olsa o fiyata vermezler diye düşündüm ama 2014 e de uymuyor sizin video da bahsettiğinize gore evhamlandim kendi kendime ;) canınızı sikmaniza lüzum yok hocam beklemeye yipranacak tek şey lastikler onlardan da kurtulmussunuz zaten. Kadroda sıkıntı yoksa geri kalan ekipmanlar zamanla değişiyor zaten....

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@dgntkn Teşekkür ederim yorumunuz için. Bisikletin kadrosunu beğeniyorum, düşündüren tek şey aslında ağırlıgı. XS ölçüsünde 14kg ve M alacağımı düşünürsek pedallı 15kg olacak. Sizce bir mtb için ağır mı?

@dgntkn Güzel hatlara ve renge sahip bir xc500, iyi günlerde kullanın.

• Beğen
Tepkiler: dgntkn
@Sharp11 benim bisikletin kadro boyu 20" ağırlık 14,30 filan olması lazım yanlış hatirlamiyorsam 15 kg çok mu ağır? yada 13 kg olsa ne olacak? Biz ulaşım,spor, eğlence için bisiklet kullanan kitleleriz diye tahmin ediyorum dolayısıyla cokda can alıcı bir durum değil bence ağırlık.elbette alaminyum kadronun hakkını vermeli çelik bisiklet gibi 20-25 kg kabul edilmez belki ama 13-15 kg cokda sorun olmaz sanıyorum... Zaten matara,matara kafesi,ufak pompa,ufak cantalar, diğer ekipmanlar ister istemez ağırlık olacak size kısacası ve tekrarin tekrarı olarak çok kafaya bakmayın zaten bisiklet markalarının bir çoğu ağırlığı belirtmiyor bile[emoji106] [emoji58]

Haklısınız, içimi rahatlattınız gerçekten. Gidip görünce kesin kararımı vereceğim ama şuan rr500'ü istiyorum. :harika:

Son olarak disk fren hakkında bir sorum var. Bildiğiniz üzere rr500 mekanik diske sahip ve ben bisikleti karlı havalarda da sürebileceğim için (Litvanya'ya götüreceğim benimle erasmus süresinde) hidrolik diske geçmeyi düşünüyorum. Forum sitesinde Avid Elixir 3 ikinci ele uygun satan birisi vardı. Sizce alınmalı mı bu yoksa üstüne 150-200 daha katıp Shimano mu alınmalı?

Dediğiniz şeyler doğrultusunda (ulaşım, spor ve eğlence için bisiklet kullanan kitle) yeterli olacağını düşünüyorum. Uyumlu olacak mıdır rr500 için (daha önce araştırmadım uyumlu mudur diye).

• Beğen
Tepkiler: dgntkn
Mekanik disk hidrolik disk donusumu hakkında bilgim yoktur maalesef bu konuda yardımcı olamayacagim sanırım. Ama genel kanaat mekanik disk onerilmiyor,sevilmiyor .... Onuda siz araştırınız [emoji106] [emoji39] sonrasında ugrasmaktansa ben olsam baştan ugrastirmayacak bir tercih yapardım ama... Yada alırken aldığınız yerde istediğiniz değişim yapılıyorsa orada yaptırın ve meseleyi başından halledin....

• Beğen
Tepkiler: Sharp11
Geri