Scudo Sports

Btwin rockrider 500, Kron xc 300, Mosso, Carraro seçim.

Scudo
1624 v frene kesin karar verdim hybrid olarak fakat istediğim özelliklerde bir mtb bulursam kararım değişebilir.

@Angel Sabit maşa düşünmüyorum pek.

İlk bisikletim olacak. Neden Sedona'dan şaşmamalıyım acaba?

@Tugcan-Dirik katalog fotoğraflarından kalitesi belli olmuyor ama canlı olarak görünce anlarsın. bende ilk bisikletimi alacağım zaman kron falan düşünüyordum. forumdakiler ısrarla sedona dediler. bende onları dinleyip sedona almıştım. iyi ki de almışım. küçük parçalarına kadar kaliteli malzemelerle donatılmış bisikleteri. kadrosu falan güzeldir

Sedona 2016 300 de olabilir ama kaç kg olduğunu bulamadım.

Hocam ne alacağınıza karar verin, bilinçsiz satın alma yapmayın. Eğer ağır araziye girmeyecekseniz sabit maşa işinizi fazla fazla görür. Stabilize toprak yol, ufak tefek arazi sürüşlerini düz maşayla da yapabilirsiniz. Tırmanışlarda sabit maşanın avantajını görürsünüz. Ama yok dağ tepe gezeceğim derseniz amortisör şart tabi...

O yüzden markadan önce ne tür bir bisiklet alacağınızı belirleseniz ihtiyacınıza daha uygun bir seçim yaparsınız...

Haklısınız kafam çok karışık ama seçenekler 2 ye düştü başka bakmayacağım bile Mosso legandra 1624 veya Sedona 300 2016

@Tugcan-Dirik
Sizin ilacınız sabit maşalı bir şehir bisikleti hocam. Bunu 29 mtb'si olup, yol bisikletiyle araziye giren biri olarak söylüyorum. 700X35 lastikli bir şehir bisikleti arazide de şehirde de işinizi görecektir. O fiyattaki bisikletlerin amortisörleri 2.7kg civarında. Sadece sabit maşalı bir model tercih ederek bile 2 kg hafif bir bisiklete binmek mümkün. Daha iyi bir güç aktarımından, daha atik bir gidondan dolayısıyla daha keyifli bir sürüşten bahsetmiyorum bile. MTB alırsanız muhtemelen lastikleri inceltmeye çalışacaksınız :)

(link)

• Beğen
Tepkiler: Tasogare
Dağda kullanımda sabit maşa yeterli olurmu ki?

@Tugcan-Dirik
mosso

@Tugcan-Dirik
olur, öteki maşalar hakikaten olacak gibi değil, ya da birşey daha var ama burda bulunuyo mu bilmiyorum, shock absorber, sadece kauçuk var içinde, bileklerini rahatlatıyor biraz, haliyle çoook daha hafif, ama belirgin olarak yaşayacağın negatif etki ön frene daha kontrollü basmalısın yoksa arka daha çabuk kalkar, baya kötü bi maşa bile bu açıdan yarar sağlar, ama sabit maşa güzel olabilir, sonra istersen güzel maşa eklersin

750 tl ye 28 jant sehir yada yol bisikleti ne onerirsiniz? Yorumlariniz icin simdiden tesekkurler

Carraro sportive 327 hakkında ne düşünüyorsunuz amortisör yok.

Herkese merhaba,

RR500 bayadır dikkatimi çekiyor ancak Legarda 1621 MSM H ise dikkatimi dağıtıyor. Sizce hangisi tercih edilmeli? Decathlon'un ömür boyu garantisi cazip duruyor ama alırsam da hidrolik diske çevirmeyi düşünüyorum. Ayrıca araştırmalarım sonucunda baya bir kişinin Mosso kullandığını gördüm, acaba B'twine kıyasla bir tık daha mı iyi?

Shimano Altus mu Sram x4 mü daha üstün olan yoksa aynı düzeydeler mi?

Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

Kendi kullandığım XC 500 ümün incelemesi.Belki fikir sahibi olmanızda bir işinize yarar. :)

• Beğen
Tepkiler: dgntkn
@Sharp11
X4 le altus aynı ayar denilebilir sanırım. Btwin omur boyu garanti gayet cazip bir artı mutlaka Ama zevk meselesi hangisinin kadrosu hosunuza giderse ona bakın derim tabi fiyat konusunda bilgim yok

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@tahirrcann
@tahircann hocam bende de xc500 var ama modelini bilmiyorum bunun modeli neki acaba biliyor musunuz? Bisikletçinin size 2 model önerdiğini soylemistiniz bu kadro 2015 olabilir mi acaba?
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160426/9b629f635aa08d1c0b2a431a2a71224b.jpg
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160426/c6c74b329302fa39c18954cb9f27b164.jpg
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160426/baeb0f2e661f15342fbc339bff3b04b5.jpg

Bu arada xc 500. U bende oneririm alacak arkadaslara ama masasından memnun değilim kesinlikle kitledikten sonra yine esneme yapıyor Arnavut kaldırımı sokaklarda bu esneme titresimi kısmen engelleme gibi bir işlev gorse de kilitliyorsam kilitlenmeli o masa işini yapmalı yani o konuda biraz sıkıntımız var sorusu olan varsa yardımcı olabilirim kron xc 500 hakkında

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Sharp11
Geri