Scudo Sports

B'twin rockrİder 5.3 garantİlİ, Çok temİz daĞ bİsİkletİ

Tepki
0
Yol bisikleti alacağım için istemeye istemeye satıyorum. Hiçbir problemi yoktur ve sıfır ayarındadır.
Bisikletin diğer firmalar gibi 2 yıl garantisi yoktur ÖMÜR BOYU Garantisi vardır.
Bisiklet Emirgan bölgesindedir. İstenirse görülebilir.

- BİSİKLET GEÇEN YAZ (Ağustos ayında) DECATHLON'DAN ALINDI.
- DECATHLON'DAN ÖMÜR BOYU GARANTİSİ VARDIR!!
- FATURASI YANINDA VERİLECEKTİR.
- ÜZERİNDE BTWİN MATARA TUTUCU, ÖN FAR (3 FONKSİYONLU), ARKA FLAŞÖR (4 FONKSİYONLU), BTWİN ZİL,
BTWİN KİLİT ve AYAK VERİLECEKTİR!!
- VİTES VE FREN SORUNSUZ ÇALIŞIR DURUMDADIR.
- ZİNCİR YENİ YAĞLANDI.
- HALA DECATHLON'DAN ÜCRETSİZ BAKIM HAKKI VARDIR.

Not: Küçük iki yerde çizikler vardır. 7 ve 8. fotoğraflarda detaylı olarak göstermeye çalıştım. (Pedal ve ön maşa)

TEKNİK BİLGİLER

Kadro 6061 T4 T6 alüminyum: L bedende 1,90kg; sloping ; güçlendirilmiş borular: sportif, hafif ve tepkili kadro. sloping ; eğimli üst kadro borusu kontrol kolaylığı ve dayanıklılık sağlar. 8 serisiyle aynı yapıya sahiptir. Portbagaj takılabilir.
Maşa / Süspansiyon SR Suntour Rockrider XCR 100mm Lockout maşa: Hafif ve sağlam hidrolik kartuşlu maşa. Ön yükleme ve blokaj ayarı. 100 mm çalışma mesafesi, magnezyum maşa bacağı. Uzun ömürlü.
Vites sistemi SRAM X-5 9V vites kolları ; Shimano C050 ön vites attırıcı ; SRAM X-5 arka vites attırıcı; SRAM PC951 zincir ;
Aynakol / Kaset Suntour XCM 302 alüminyum 22x32x42K7 aynakol;
Fren Mekanik diskli fren Hayes MX5 Etkin ve güçlü fren sistemi.
Gidon/Gidon boğazı Rockrider Comp oversize 600mm gidon; Rockrider oversize 6° gidon boğazı Aheadset VP A71 furş yatağı. yarı yükseltilmiş geniş ve rahat gidon.
Tekerlekler RIGIDA SPHINX 32 delikli çift katlı, dayanıklı jantlar; Formula DC19/DC22 disk ready orta göbek; 2mm Mach 1 inox jant telleri. Rulmanlı tekerlek göbeği. Çift katlı jantlar.
Lastikler Yeni Hutchinson Python lastikler
Sele / Sele borusu JD Rockrider sele borusu; Yeni Rockrider Sport sele
Pedal Wellgo düz pedallar.

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Scudo
Bisikletinizin fiyatını göremedim?

Merhabalar,

Fiyatta ciddi bir revizyon olursa talibiyim, güzel bisiklet.

Hayırlı satışlar.

Özel mesaj attim bakabilirmisiniz?

Geri