Scudo Sports

İnceleme B'twin Hometrainer In'Ride

@Uras Cumhuriyet

trainer matı değil de , decathlonda satılan matlar var, 10 lira civarı.Gerekirse iki kat konulabilir.

• Beğen
Tepkiler: Savaş Uzun
Scudo
ıyı akşamlar bende bisiklet kullanmaya yeni başladım sayılır malum kış şartları ile dışarıda kullanmak zorlaşmaya başlıyor bende böyle bı urun almak ıstıyorum.. 29'' dağ bisikletim var bu urun tum bısıkletler ıcın uyumlu mu acaba

@Metin Yakıcı

28 için de uymlu, trainer lastiği takıldığında 29 un lastik çapı da 28 e düşecektir.
Bu şekilde uyumlu olabilir.Ama dişli lastik ile uyumlu olacağını sanmıyorum.

@ilkerturker

teşekkür ederim cevap için.. bu arada hometrainer aldım şimdi lastik araştırıyorum benım mtb nın jantlarında 622x19c yazıyor ebat olarak ınternetten genel araştırma yaptığımda traıner lastıklerının genelde 700x23 ebatında olduğunu gordum 700 lük kısım tamam da 23 yanak benım janta uyarmı onu bılmıyorum...
Siz contınental lastıgı netten mı aldın acaba ?

@Metin Yakıcı

Evet lastiği internetten almıştım.
Uyumlu olup omadığını iyi araştırmak lazım.

622 ler (29 inç ), 27 nin geniş hali olarak geçiyor.
(link)

Konu ve yorumlar için teşekkürler, çok faydalı oldu. Uygun fiyatlı 2. el trainer bulamazsam Decathlon'un ürünü benim için iyi bir seçenek olacak.

@Deniz Gökhan Tezcan

Rica ederiz, yardımcı olduysa konu ne mutlu :)
Ben de bu aralar bir trainer arayışına başlayacağım , malum karadenizdeyiz ve yağmurlar başladı.Anlamadığım haftaiçi güneş var, cumartesi pazar yağmur yağıyor :/

bu trainerdan bende aldım gerçekten çok memnunum, bu fiyata alınabilicek en mükemmel trainer.
-700*28 mm lik michelin dynamic sport slick lastiklerimle kullanıyorum, 23 mm olanların taban alanı dar olduğundan direnç seviyesi de düşük oluyor bu nedenle 28 mm altında ve kesinlikle slick lastikle veya trainer lastiğiyle kullanılmasını öneririm, lastiğin tabanının trainerın rollerına değdiği bölgenin ayarını sonuna kadar sıkarsanız maksimum dirence ulaşır fakat lastik çabuk yenir.
-ses olayıda kullandığınız lastiğe bakar ama kalın bir halının üstünde pek ses çıkarmıyor.
-bence trainer için çok para dökmeye değmez, bisiklet sizin için hobi ise yarış vs. gibi derdiniz yoksa direnç seviyesi sizi tatmin eder
-son olarak kapalı bir ortamda bisiklet sürmeye en fazla 30dk dayanabiliyorum o nedenle trainera yüksek meblağlarda para vermeye değmez diyorum.

arkadaşlar trainer kafama takıldı ancak decathlon websitesindeki yorumlar beni düşündürüyor. lastik aşınması eyvallah ancak lastiğe temas eden kısımda aşırı şekilde aşınıyormuş. hatta müşteri temsilcisi sık kullanıyorsanız üst modeller var onlara bakabilirsiniz diye bir müşteriye cevap yazmış.

kafamda deli sorular. trainer yerine ucuz kondisyon bisikletimi alsam acaba??? trainer fiyatı 290tl. kondisyon bisikletleri 130tlden başlıyor.

Merhaba arkadaşlar. B'twin in'ride 100 ile Tacx Blue motion arasından sizce hangisi daha sessizdir? Teşekkürler

Geçen hafta b'twin in'ride 100 aldım. Tacx ile çok arada kaldım fakat fiyat uygun olsun diye b'twin i tercih ettim. Sesi alt komşuya gidiyor ama makul ölçülerde. Yani orta düzey bir çamaşır makinası kadar ses çıkartıyor. Zaten 30 dk ya binecen ya binemeyecen. Ev içerisinde sürüş dışarıdaki gibi değil. İnsanı sıkıyor, max binsen 1 saat o da gecenin bir vakti binmezsen sorun teşkil etmez.
Tabi tacx bu trainer konusunda en iyi marka bu işin profesyonel üreteni. Fakat ben kullanmadım. Zaten ilk trainer deneyimim. Burda deneyip alabilceğim bir mağaza olmadığından garantisi de olsun diye decathlondan sipariş verdim. 3 günde elimdeydi. Çok para vermeyeyim diyorsanız b'twin tavsiye ederim.

1 ay kadardır bu ürünü kullanıyorum. Ses konusunda herkes farklı bir şey söylüyor ve bunun sebebi kullanılan lastikler. Yol bisikleti lastiği kullananlardan, benim gibi, ses şikayeti yok ancak dağ bisikleti ya da benzer desenli lastik kullananlarda ses oluyor, olacak ve bu normal. Diğer taraftan watt sınırı aslında oldukça düşük ama 800-900watt civarında oturarak yüklendiğimde şimdilik ne ses ne de başka bir sıkıntı yaratmadı. 3 tane 1 saatlik interval çalışma yaptım şimdilik sorun yok ama uzun kullanımda ne olur bilemiyorum; malum sınırı 550watt yazıyor.

@ndhakara ben bir lastik aldım. Ses konusunda iyimser konuşmamın nedeni oydu.
lastik de şu compas ın 40 liralık ürünü. gidip bir schwalbe almadım.
yani trainer a da gidip mtb lastikli bisikleti koymamak lazım.
ha uzun süreli kullanmadım cihazı, o uzun kullanma ile ne olacağını ilerde imkan olursa yazarım.
Çünki burada havalar sıfırın üzerinde seyrediyor hala. Bu forumdan öğrendiğim, kışlık bisiklet giyimimi yapıp dışarda sürüyorum halen. (yer Erzurum hava şu an dışarda 11 derece falan, sabah çıktığımda 8 derece idi.)

(link)

Bende almayı düşünüyordum ama thru axle millerle uyumlu değilmiş.

@Ziya On Road sizin bisiklet cipollini idi sanirim.
Vallaha ben whisle kulaniyorum. Thru axle milere hic bakmadan aldim paketi actim ve bisiklete taktim uyumlu cikti :)

@efaruk Melesef benim akslarda mandal veya çıkıntı yok. Sadece yüksek model şu rubleli trainerlar uyuyor. Onlarında fiyatları ortada. Epey bi süre trainer yüzü göremeyeceğim.

@Ziya On Road ben de sizin durumunuzda olduğumdan ikinci bir bir bisiklet almak durumunda kaldım. Ama thru akslıları trainer a bağlamak için adaptörler var. onlardan alabilirsiniz. Ben yine de o kadar para verdiğim karbon kadromu trainer a bağlamak istemezdim.

• Beğen
Tepkiler: PuncherZ
Konuyu hortlatayım,
In ride 100 kullananlar ne yorum yapar?
Günlük 1,5-2 saat sürüş yapmayı planlıyorum evde.
Hem kalori yakımı hem de kışın hamlamamak adına.

Konuyu hortlatayım,
In ride 100 kullananlar ne yorum yapar?
Günlük 1,5-2 saat sürüş yapmayı planlıyorum evde.
Hem kalori yakımı hem de kışın hamlamamak adına.
Ben bu kış kullandım. 250-300watt arasına kadar idare eder ama üzerinde sprint çalışmaya uygun değil. Ayrıca roller a geçtiğim için de satışa koyacağım. Düşünürseniz özelden iletişime geçebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Geri