Scudo Sports

İnceleme B'twin Hometrainer In'Ride

@efaruk Melesef benim akslarda mandal veya çıkıntı yok. Sadece yüksek model şu rubleli trainerlar uyuyor. Onlarında fiyatları ortada. Epey bi süre trainer yüzü göremeyeceğim.
Ben adaptor almistim gecen sene wiggledan sorunsuz kullaniyorum

Scudo
Arkadaşlar ben bu traineri ocak 2021 yılında yaklaşık 600 km kullandım. bugün sürüş yaptıktan sonra yanık kokusu üzerine bisiklet lastiği ile temas sağlayan kırmızı silindirin tamamen aşındığını fark ettim. Acaba bu silindiri yenisiyle değiştirme şansım var mıdır? ayrıca 2 yıllık garantisi var. Bu parça garantiye dahil midir? bilgisi olan cevaplarsa sevinirim. Şimdiden teşekkür ediyorum.

Arkadaşlar ben bu traineri ocak 2021 yılında yaklaşık 600 km kullandım. bugün sürüş yaptıktan sonra yanık kokusu üzerine bisiklet lastiği ile temas sağlayan kırmızı silindirin tamamen aşındığını fark ettim. Acaba bu silindiri yenisiyle değiştirme şansım var mıdır? ayrıca 2 yıllık garantisi var. Bu parça garantiye dahil midir? bilgisi olan cevaplarsa sevinirim. Şimdiden teşekkür ediyorum.
Trainer lastiği ile mi kullandınız? Baskı çok sert miydi?

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
normal lastikle kullanmamalıydınız ama geçmiş olsun.

Normal lastikle kullanmamalıydınız ama geçmiş olsun. silindir değil de lastik aşındığı için kararmış olabilir asperoks ile falan silseniz geçer muhtemelen. Ben 2. el almıştım aldığım arkadaş da o şekilde kullanmış yarısına yakını siyahtı silmedim bile kullanımıma engel bir durum olmadı hiç.

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan
normal lastikle kullanmamalıydınız ama geçmiş olsun.

Normal lastikle kullanmamalıydınız ama geçmiş olsun. silindir değil de lastik aşındığı için kararmış olabilir asperoks ile falan silseniz geçer muhtemelen. Ben 2. el almıştım aldığım arkadaş da o şekilde kullanmış yarısına yakını siyahtı silmedim bile kullanımıma engel bir durum olmadı hiç.
Teşekkür ediyorum. Doğrusu kullanmamaktır haklısınız ancak dediğiniz gibi de yaptım; yani siyah kısmı temizledim maalesef lastik aşınmış ancak silindirde de tamamen lastik kalınlığında kanal açılmış.
Decathlona da sordum sağolsunlar ilgilendiler; kışın trainer sezonu açıldığında yedek parça olarak satılacakmış. Böylece sorun çözülmüş olacak inşallah.

• Beğen
Tepkiler: tunahankayak
Konuyu hortlatayım,
In ride 100 kullananlar ne yorum yapar?
Günlük 1,5-2 saat sürüş yapmayı planlıyorum evde.
Hem kalori yakımı hem de kışın hamlamamak adına.

Evet tam bu amaç için uygun aslında. @ndhakara beyin de dediği gibi sprint için uygun olmayabilir. Televizyon karşısında zone2 - zone3 vakit geçirmelik bir trainer :harika:

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak
Geri