Scudo Sports

Btwin Count 8 Kablosuz Sayaç

Bu zımbırtı günesin altinda uzun süre kalınca çalismayi durduruyor ya. Benimki mi sorunlu acaba?

Scudo
@çağatay atik
sizin gibi aldığı yere bakmak yerine buraya mesaj yazanlara yardım etmek lazım değil mi :harika:
ama üslübünüsa bakılırsa bir daha gerek yok.

@çağatay atik

@çağatay atik

2000deyim ben de ama ne zaman güneşin tepede oldugu saatlerde sursem bir sure sonra 0 gostermeye basliyor.. Bir cozum bulamazsam kablolu bir Sigma alip kurtulacagim

@ebayusuff
1000 km den fazla oldu yusuf benim. henüz bir sorun olmadı, sen alzaymır derken neyden bahsediyosun acaba?

• Beğen
Tepkiler: ebayusuff
Bu cihazın 1000 km sonrası toplam km yi sıfırladığı doğru mu? Bende kullanıyorum, 1 ay oldu, 650 km yol yaptım, henüz 1000 olmadığından deneyemedim.

Ben daha 1000'e geldim 700 küsur oldu ama öyle sıfırlama gibi bir durum olacağını sanmıyorum. Ayrıca 15 günü geçtiğinde iade edemiyorsunuz...

Burada başka bir arkadaş 1000 km sonra sıfırlandığını söylemişti, demekki yanlış yönlendirmiş.

@ismail.yüksel
Onunki arızalı. Benimki de guneste kalinca calismayi kesiyor mesela

Şu an 5400km.deyim ve ne sıfırlama oldu nede pili bitti. Şehir efsanesi gibi bişey oldu bu sıfırlama muhabbeti :D

@ebayusuff Bizden değilsın! :)

Bazı şeyleri bilseydim başta, bende almazdım.
1. Arka aydınlatma olmaması
2. Kadans'a başta önem vermiyordum. Ama şimdi önem kazandı benim için.

• Beğen
Tepkiler: Silmarillia
Arkadaşlar bu üründe kendini sıfırlama yok. İki bölümden oluşan kilometre bölümü var aynı araçlardaki gibi. Biri dilediğiniz zaman sıfırladığınız o günkü turunuzun sayacı diğeri ise genel toplam. Genel toplam km sıfırlanmıyor diğeri ise 1000 km den sonra sıfırlanıyor. Her sayaç böyledir arabasından tut motosikletine kadar.

@Antecurs
kadans madans işim olmaz.

Aydınlatma olsa olurdu. O da önemli değil. Aydınlık yerlerde kullanıyorum şehit içi. Hemen her zaman görmem de gerekmiyor.

Yol bisikleti kullanıyorsan kadansa biraz dikkat etmeni öneririm, etkisini ve faydasını göreceksin. Keşke gerçekten kadans olsaydı iyi olurdu :D

• Beğen
Tepkiler: gmfaruk
@ebayusuff

Bence yakın bir zamanda kadans ölçenden alsaydım diye pişman olacaksınız..

Bende bisiklete başlarken kadansla işim olmaz demiştim ama şu anda pişman oldum :)

Bende bundan almak istiyorum ama bu fiyat aralığında başka alternatifleride bakacağım , fiyatı 79TL biraz çok gibi ama ,
çok uzun süre kullanılmazsa sayaç sıfırlıyormu kendisini , veya pili bittiği zaman toplam km sıfırlanıyormu acaba

• Beğen
Tepkiler: talha55
Geri