Scudo Sports

Btwin 5.1 hakkında

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
Bisikletimin fren pabuclarının janta çok yakın olmasından dolayı,ayarlanması için mağazadaki yetkili servisine gittim.Ön lastik kolay çıktığı için lastiği çıkarıp arabaya koydum.Servisten istediğim ön lastiği yerine takıp ayarsız olan fren pabuçlarının biraz aralanmasıydı.Bisikleti yapmaları 10 dakika bile sürmedi .Acele ile bisikleti alıp bu sefer bisiklet taşıyıcıya takıp o şekilde eve döndüm.
Birincisi fren pabuclarının bir tanesi şuan daha fazla sürtüyor.İkincisi lastiği takarken ters takmışlar(lastiğin üstündeki ok ters yönde gösteriyor)
Bu kadar basit bir işlemi bile neden önemsemeden yaparlar anlayamıyorum.Ayrıca lastiğin ters olmasının yürüre bir sıkıntısı olurmu.Çıkartıp düzeltmem gerekirmi.

Scudo
Yazımın sonundaki lastiğin ters durması ile ilgili soruya kimseden cevap gelmemiş.Şimdi değiştirsem ayarsız olan pabuçlar iyice bozulacak.

Lastik desenli ise desen yönü ters olduğundan ötürü sürtünme direnci artabilir. Jant için bir problem oluyor mu onu bilmiyorum.

Murat bey cevap bir siz vermişiniz teşekkürler.Lastik deseninden yana sıkıntı olacağını sanmıyorum.Tersi düzü farketmiyor gibi üzerindeki desenlerin sanki.Fakat jant, göbekten yana sorun olurmu onu bende bilemiyorum.

Geri