Bisikletimin fren pabuclarının janta çok yakın olmasından dolayı,ayarlanması için mağazadaki yetkili servisine gittim.Ön lastik kolay çıktığı için lastiği çıkarıp arabaya koydum.Servisten istediğim ön lastiği yerine takıp ayarsız olan fren pabuçlarının biraz aralanmasıydı.Bisikleti yapmaları 10 dakika bile sürmedi .Acele ile bisikleti alıp bu sefer bisiklet taşıyıcıya takıp o şekilde eve döndüm.
Birincisi fren pabuclarının bir tanesi şuan daha fazla sürtüyor.İkincisi lastiği takarken ters takmışlar(lastiğin üstündeki ok ters yönde gösteriyor)
Bu kadar basit bir işlemi bile neden önemsemeden yaparlar anlayamıyorum.Ayrıca lastiğin ters olmasının yürüre bir sıkıntısı olurmu.Çıkartıp düzeltmem gerekirmi.
Birincisi fren pabuclarının bir tanesi şuan daha fazla sürtüyor.İkincisi lastiği takarken ters takmışlar(lastiğin üstündeki ok ters yönde gösteriyor)
Bu kadar basit bir işlemi bile neden önemsemeden yaparlar anlayamıyorum.Ayrıca lastiğin ters olmasının yürüre bir sıkıntısı olurmu.Çıkartıp düzeltmem gerekirmi.