Scudo Sports

Bryton Rider 310 Gps ve Garmin Edge 520 Bisiklet Bilgisayarı

Hangisini tercih edersiniz

• Bryton Rider 310

• Garmin Edge 520

Sonuçlar oy kullandıktan sonra görülebilir.
gpssiz hız ölçümünü kadans sensöründen mi yapıyor acaba bu cihaz ? kadans sensörü işime yaramayacağı için bunlesız alayım daha ucuza gelecek diyorum ama hız için kadans sensörünü kullanıyorsa mecbur bundle alacağım...

Hız sensörü varsa ondan hız ölçümü yapılır eğer yoksa, GPS üzerinden ölçüm yapılır. Ancak GPS anlık hız verisini koordinat değişimine göre verdiğinden yineleme hızı çok düşüktür ayrıca GPS alıcılar bazı bölgelerde veri almakta sorun yaşadığında hız verinizde de geçici dalgalanmalar olur. Eğer ciddi ve sağlıklı bir ölçüm istiyorsanız kesinlikle bir hız sensörü edinmelisiniz.

• Beğen
Tepkiler: erkanbolukbasi
Scudo
Konuyu en başından itibaren takip ediyordum, bugün dayanamadım Bryton Rider 310 T siparişi verdim, ekstradan hız sensörü alıp almama konusunda kararsız kaldım, bir süre km saatimle beraber kullanmayı düşünüyorum çok sapma olursa hız sensörü de alabilirim. Başlıkta bilgilendiren ve konuya destek veren tüm arkadaşlara teşekkürler

@Eser Sevinç Hayırlı olsun. Bence hız sensörüne ihtiyaç duymayacaksın. Bende aynı düşünceyle almıştım ama 1-2 strava ile denememde de sapmanın olmadığını gördüm. olsa olsa 3km 5 km olur ki o da gayet doğal bence

@Eser Sevinç doğru tercih. hız sensörüne gerek yok bence garmın olan arkadaşlarla verileri defalarca karşılaştırdım bır sorun olmadı.

Bisiklet almama çok zaman olsa da ben de sipariş verdim 310T'yi.Hadi hayırlı olsun :D Görüntüsü çok güzel, kullanıcı yorumları da iyi duruyor gayet.Garmin'in adına para vermek yerine doğru bir tercih yaptığımı düşünüyorum.Konu da çok yardımcı oldu, teşekkürler herkese :hhhhhh:

• Beğen
Tepkiler: celilcetiner
@Eser Sevinç vallahi ben daha bir şey almadım dostum :):) şimdilik inceleme okuma araştırma aşamasının dibine vurdum. Ancak bryton 310 t nin fiyat performans açısından çok iyi bir tercih olduğunu söyleyebilirim . En son diğer arkadaşların paylaştığı android uyumu sıkıntısının çözülmesi de çok olumlu
Ben iki seçeneğin de olumlu olduğunu, garmin in daha profesyonel spor yapacak lar için iyi olduğunu düşünüyorum, daha doğrusu öğrendim bu da bilgilendiren arkadaşlar sayesinde oldu.

Ancak gordugum kadarıyla 520 de bir profesyonelin aradığı her şey ve (boyut da dahil) var...

Güle güle kullanın

@I am the Uptown C. İyi yapmışsınız koşarken de kullanabilirsiniz

Merak ettiğim bir şey var forumda hiç bryton 330 veya bryton 530 kullanan var mı acaba?

Evde durup duruken sarji bitmis garmin 520 nin. Kullanmadigim seyin sarji nasil biter anlamadim. En son persembe kullanmistim. Bana enteresan geldi.

1 saattir sarj ediyorum hala acilmadi.

Ben son viraja girdim gibi... ancak bryton 310t değil de 330 gibi dusunuyorum garmin e vermeyeceğim parayı.. tâbi hala araştırıyorum ancak 330 ile 530 gibi modelleri düzgün kiyaslayan bir siteye de rastlamadım

@Sebahattin Gerceker birşey sormak istiyorum. Sürüşünüzde vapura binmişsiniz sanırım. O mesafeyi sürüşünüze dahil etmedi değil mi? Bende yakında 310 almayı planlıyorumda. Sürüşünüzü görünce sormak istedim.

@alper 76 310 ile 330 arasında çok ciddi fark yok. 330da 310a ek olarak wifi ve navigasyon var. En ciddi farkları bunlar. Son gelen cep telefonu uygulamasıylada 310 ilede sürüşünüzü strava'ya yükeleyebiliyorsunuz.

@alper 76 :) Garmin'e hayır :)
(link)

530 tavsiye ederim.

bisiklet için uygun fiyatlı yükseklik eğim gösteren bir gps e ihtiyacım var önerilere açığım..nabız olmasa da olur zaten saat şeklinde nabız saatim var

@Bülent Kavakkoru fark benim gordugum kadarıyla 330 ve 530 da pusula var diğerinde (310) yok. Benim dağ yürüyüşleri vs de işime yarar diye düşündüğüm özellik bu. Tabi ki bisikletçilik ile alakası yok

@orcun oguzhan burayı baştan sona okuyun.. çok şey öğrenir siniz

@Kerem Groims bunu okudum dostum bence bu adamları garmin destekliyor :):):) bryton satan İngiliz sitesi bile yok (bike 24disinda )o da alman zaten.
530 biraz büyük gorunce bir de fiyat sisti gerek görmedim 330 her işimi görür diye düşündüm. Bunlar keşke tr de de olsa da şöyle elimize alıp bakabilsek inceleyebilmek... ist. Da senin bildiğin bir yer yok değil mi bryton satan?

@Kerem Groims sen yarışçı adamsın dostum:) ben antrenman yapsam bile yarış dusunmuyorum

@Bülent Kavakkoru

Vapura binerken pause'a alıyorum kaydı.. inince tekrar başlatıyorum. Cep telefonumdan strava'yı kullanırken de bu yöntemi uyguluyordum.
Hız sensöründe tekerlek dönmeyince km. yazmaz elbet.. ama GPS'te, hareket algıladıkça, dahil edecektir sürüşe.

Bizim Rider 310'lara bir güncelleme daha geldi.. Bu kez direk cihaza..
Henüz kurmadıysanız, "Bryton update tool" kurmak gerekiyor öncelikle PC'ye..
USB bağlantısını yaparak, 310'un içindeki yazılımı güncelleyebilirsiniz..

(link)

• Beğen
Tepkiler: İbrahim Aslanhan
Ben de 530T modeline gaz kesiyorum. ebay da 70tl daha ucuz Bike24 e göre. Gümrük dahil 705TL ye geliyor.

(link)

Cuma günü verdiğim sipariş bugün kargoya teslim edildi. DHL ile kargoya verilmiş sanırım Türkiye'ye girdiğinde PTT kargo ile gelecek?

Geri