Scudo Sports

Bryton Rider 310 Gps ve Garmin Edge 520 Bisiklet Bilgisayarı

Hangisini tercih edersiniz

• Bryton Rider 310

• Garmin Edge 520

Sonuçlar oy kullandıktan sonra görülebilir.
Scudo
@Sebahattin Gerceker
hocam güncellemeyi inceleme fırsatın oldu mu var mı herhangi bir değişiklik

@S.Çal

Gözle görünür birşey yok alette.. Altyapıyı iyileştirmişler.. ;)

Kod:
"1.Fixes issues in GPS recording mode.
2.Resolves Avg. Speed issue when an activity is resumed from pause.
3.Fixes minor bugs and improves device performance"

Bryton cu babalar size bir sorum olacak :):)
330da hız sensoru yok ekranda hızı gecikmeli okuyor musunuz? 310 için de geçerli)
Bu nedenle 530 alsam diyorum çünkü hız sensoru alınca 330t ile arada çok az fiyat kalıyor. 530 bundle da hepsi var ancak fiyat bike 24 te 180€ ya çıkıyor. 330bundle 136€bike 24te

Fazla problem yok al gitsin durumu varsa 330t ye karar verecek gibiyim.

Ne diyorsunuz kullanıcı dostlarım? @Sebahattin Gerceker @S.Çal

Al gitsin.. :) @alper 76
Her fazla parça, sorun olasılığını arttırır... ;)
GPS ile nasıl bağlantı kuracağını seçtiğin bir ayar var.. Biraz daha fazla pil harcatıp, sıkı ilişki içinde olmasını istediğinde, gecikme olmuyor...

Brytonlara Garmin veya Sram Front Mounting uyuyor mu yoksa illa Bryton mu almamız gerekir?

Ben bir sitede okumuştum Bryton modelleri Garmin mountlara uyuyor ama tam tersi olmuyormuş. Bi denemek lazım gerçekten uygunmudur diye.

• Beğen
Tepkiler: Eser Sevinç
@S.Çal bulursak burada paylaşalım. Gidonun üzerinde b.sayarı monta etmek gidonu kalabalıklaştırmak hoşuma girmiyor. En güzeli ağız ile kullanmak.
saygılarımla.

Fiyat aynı ama kargo ücretsiz, ürün orjinal midir değil midir tartışmaya açık :)
(link)

Ben verdim siparişi bakalım nasıl çıkacak.

• Beğen
Tepkiler: el_Aksa_1903
@S.Çal 2 gün oldu siparişi vereli en az 2-3 haftası var, geldiğinde görüşlerimi bu başlıkta aktarırım

• Beğen
Tepkiler: S.Çal
Eski model garminlerin (Edge200,500,800 gibi) F mountların Bryton 310 ile uyumlu olduğunu okumuştum bir yerde.
(link)

Looking at the mount on the back of the Rider 310, it uses a proprietary interface that is close but not the same as Garmin’s 1/4 turn mount. Its tabs are the same configuration as Garmin’s but the center piece is a bit smaller diameter and the tabs are a shade thicker. What that means is that you can use the Bryton device in a Garmin mount, but you can’t use a Garmin in the Bryton mount. That worked well for us, and we tried the Rider 310 in an older (link) (vs. the (link)) which fit, but we weren’t very confident that it would damage the Bryton (take a close look at the scrapes on the tabs below left), but we have no such issue with plastic mounts from (link)or (link) for example.

Resimlere bakıldığında arada çok fark yok gibi gözüküyor.

http://i.ebayimg.com/images/g/A7wAAOSwuhhXUtx2/s-l1600.jpg
https://ae01.alicdn.com/kf/HTB1t7woJVXXXXaTXVXXq6xXFXXXR/223456118/HTB1t7woJVXXXXaTXVXXq6xXFXXXR.jpg

(link)

(link)

Geri