Scudo Sports

Bryton Rider 310 Gps ve Garmin Edge 520 Bisiklet Bilgisayarı

Hangisini tercih edersiniz

• Bryton Rider 310

• Garmin Edge 520

Sonuçlar oy kullandıktan sonra görülebilir.
E helâl olsun bryton a ne diyelim....:) bryton cı arkadaşların gözü aydın :) az şey değil aslında

Scudo
Birde brytondan stravaya cepten veri yükleyebilsek süper olacak

@alper 76 Brytoncu arkadaşlar. Welcome to Garmin bro :D

upload_2016-8-10_14-46-32.png

Bryton mobile app 2016

(link)

Açıklamasında Bryton Rider 330, Bryton Rider 530 için diyor hala.. Ama yükledikten sonra otomatik güncelleyecek..

Screenshot_2016-08-10-16-05-08_com.brytonsport.barringer.png

• Beğen
Tepkiler: İbrahim Aslanhan
@Sebahattin Gerceker
Eve gider gitmez hemen deneyeceğim eşletirmeyi.

Bende birkaç güzel özellik keşfettim. onlardan bahsedeyim.

Yolda telefonum çaldığında bazen arayan numarayı hız saatinin üzerinde gösteriyor ve "bip" diye ses çıkarıyor.Neden heer zaman olmuyor henüz anlamış değilim.

Ayrıca nabız bantı ve kadans sensörü direk ANT+ sayesinde Strava ile eşleşebiliyor. Anlık cep telefonunda görebiliyorsunuz.

@cagugur
Bende deneyeceğim bu özelliliği eğer böyle birşey varsa tadından yenmez :)

@cagugur

gpssiz hız ölçümünü kadans sensöründen mi yapıyor acaba bu cihaz ? kadans sensörü işime yaramayacağı için bunlesız alayım daha ucuza gelecek diyorum ama hız için kadans sensörünü kullanıyorsa mecbur bundle alacağım...

@MuhammedAAA Kadans, Powermeter ve kalp ölçümü önemli performans göstergesidir. Hızı görmeden de kadans ve kalpten performans artırabilirsiniz. (Bknz. Bahardır Gürel'in Zone yazıları)

(link)

"Kadans basit olarak çevirmekte olduğunuz krank dişlisinin hızı olarak tanımlanabilir. Ölçü birimi 'rpm' yani devir dakikadır (rpm: revolutions per minute). Başka bir deyişle krank kolunun (aynakolun) yaptığı bir tura verilen ad."

@MuhammedAAA hız ölçümünü kadans sensörüyle yapamazsınız malesefki. bunun için bryton ın dual sensör özellikli kadans/speed sensörleri var onu kullanmanız gerekiyor. Ya da sayacı bundle alıp ekstradan hız sensörü alabilirsiniz:harika:
Edit: Sayaç hız ölçümünü gps üzerinden yapmakta. Fakat hız sensörü ile de ölçüm yaptırabilirsiniz size kalmış birşey. Bundle olarak satın aldığınızda hız sensörüne ihtiyacınız yok

• Beğen
@S.Çal

Efendim denedik mi bu özelliği acaba ¿ :)
Sonucu merak ediyoruz !
Saygılarımla

@İbrahim Aslanhan Valla ben pek özelliklerini kullanmıyorum aslında. Ama keşfetmek lazım tabi :) Aradıklarım hız, kadans, nabız ve yükseklik ölçmeye bağlı özellikler ve stravaya aktarım. Bunları da canavar gibi yapıyor maşallah :) Uzun mesafelerde, yol bisikletinde mükemmel ritme sokuyor insanı :)

• Beğen
Gaza getireyim biraz.

https://lh3.googleusercontent.com/EC7Rtf2Jtvl2tm0fx6TXRvr4s089tKL7wC7hjQNE4LBv1ILquw-Q3zyzjCu0wAMJDe4xF1SJEiijO_r9njEPRDiZ0zRUhCNO_i97dWlbowmBQLI4yt-b9T2DS8anYd9xhygH25mbkk1KNo3mFsLRUpg1VVbru26SUA1ZAIRHilFerCBFtBJqrPiHOlU88cm6U9MGj5H3TjeAJFRwqrfhX5KKV4WmZozvWZNY3oUlrhbgkK_owgV85GXVvXteZtEcaCodUe7SxBgvdNJruco3kYVyZLDLcyGcvxxoz4dV3T674yG8R56cFkezVVJQb6uVVTet0723mVCuinrzVPWZWXvv18Lc50NYos-Inx2XTXojGnEeNVLKLEDtqC0J8Pp2D5f_fCp7tzzgOOML2xrM4Urc_sE8M1PIoPMvJIXDBeHqiSlv1Pjz8GozPkW56liiM5Y8G_PhW7mHCdCHAvemYX5S8DwvCScJdD_-pQHjw6tgnLPfT01T7daffqTSDnyKLa6cb7uiOqjXB8kepRzPpBznwVEPFFFp3u52nnLkfWawVvAWm_s0DgnuhD20JycZhXyvewBR9gClGBiwoZbJNpteT3LVkv0=w922-h809-no

@S.Çal

Evet Özelliklerini keşfetmek gerekiyor ancak dediğin gibi bize lazım olacak özellikler hız, kadans, nabız ve yükseklik ölçmek ve bunları stravaya aktarmak. Hele ki ben yükseklik hastasıyım :) Bayağı bir hoşuma gidiyor yükseklere tırmanmak. Mtb kullanıcıyım bu arada ! Saygılarımla.

Geri