Scudo Sports

Bryton Rider 310 Gps ve Garmin Edge 520 Bisiklet Bilgisayarı

Hangisini tercih edersiniz

• Bryton Rider 310

• Garmin Edge 520

Sonuçlar oy kullandıktan sonra görülebilir.
@celilcetiner Bu tarz bir sensör olduğunu bilmiyordum. Bryton 'ın bu tarz bir sensörü olup olmadığından emin değilim. Bu sensörün tam olarak amacı nedir? Pedala uyguladığınız gücü mü ölçmektedir?

Scudo
@cagugur Bryto ın power meter sensörü yoktur. Ancak bisikletine takarsanız cihaz onu görüp değerleri (pedala uyguladığınız gücü) ölçecektir.

• Beğen
Tepkiler: cagugur
@cagugur bryton sitesinde power sensörü görünmüyor aksesuarlar arasında. farklı markların Ant+ bağlantı turunde sensörleri uyacaktır.

@celilcetiner @S.Çal Bilgi için teşekkür ediyorum.
uygun fiyatlı olan bir cihaz araştıracağım. Sizlerinde önerisi olursa paylaşırsanız mutlu olurum.

@cagugur bu arada kadansla ilgili ne gibi bir zorluk yaşadınız benim sayacı montajlamam 5dk mı almadı da

@S.Çal Kadans sensörü ile pedal kısmındaki mıknatısın arasındaki mesafeyi,katlanır bisiklette ayarlarken zorluk yaşadım. Mıknatısın arkasına lastik parçayı koysamda aradaki mesafe fazla kaldı,bu sebeple çalışmadı. Bisikletin üzerine takılı kadans sensörünü biraz bisikletin dışına doğru çevirdim. Böylelikle çalıştı fakat bisiklet sürerken pedalları ters yönlü çevirirken, ayağımın bacağımın kadans sensörüne takılma olasılığına karşın dikkatli kullanıyorum.
Yoksa kurulumda sıkıntı oluşmuyor.Sıkıntı katlanır bisikletin fiziki yapısının,kadans sensörü takmaya tam olarak uyumlu olmaması. Katlayınca ne olduğunu denemedim. Umarım bir tarafı engellemiyordur.:)

yarın fotoğraflayıp paylaşabilirim.
Siz pedalın arkasına takılan mıknatısı tam olarak nasıl monte ettiniz. Fotoğraflamanız mümkünmüdür?Bende sizi referans alarak uyarlamaya çalışayım:harika:

@cagugur şuan işteyim hocam işe de fitnes bisikletimle geldim. akşam eve gidince diğer bisikletin fotoğraflarını çeker atarım. bende bir miktar kadans sensörü dışa doğru eğdim ama öyle çok da değil. dediğiniz gibi belki katlanabilir bisikletten kaynaklı olabilir. bir fotoğraf görsek daha iyi yorum yapabiliriz belki

• Beğen
Tepkiler: cagugur
Başından beri takip ettiğim bir konuydu sonunda bir anlık gaz ile az önce bende siparişi verdim. Bakalım şimdi elimize ulaşmasını bekliycez :)

Arkadaşlar 22 temmuzda bike24'ten verdiğim sipariş ile ilgili halen bana takip numarası ulaşmadı. Siteden baktığımda durumu bölümünde new yazıyor. normal bir süreçmi işliyor şu an? sizlerde nasıl olmuştu durum

@ceycey84 ben de yeni bike24'ten aldım cihazı, siparişi genellikle mail üzerinden takip ettim. İlk olarak faturayı gönderdiler mail adresime, daha sonra kredi kartı doğrulaması için mail geldi. Bu süreci de geçtikten sonra kargoya verildiğinde kargo bilgilerinin yer aldığı yeni bir mail daha aldım. Bu mailde takip numarasını veriyorlar ve hem dhl'in adresinden hem de ptt'den takibini sağlayabiliyorsun. Şimdiden hayırlı olsun.:)

• Beğen
Tepkiler: Groims
@ceycey84 2 gün içinde takip numarası elimdeydi ben sorun yaşamamıştım. ürünün tedarik süresiyle ilgili herhangi bir bildirim varmıydı sipariş verirken

@S.Çal 1 ile 3 gün içerisinde stoktan teslim yazıyordu. 22 temmuzda kredi kartıma 0,35TL yatmış görünüyor. Ondan sonra hiçbir para çıkışı olmamış

Arkadaşlar, Ben de Bryton 310 T siparişi verdim. Bakalım takip numarasını da verdiler. PTT'nin sisteminden baktığımda almanya'daki kargo hareketleri görünüyor. Oradan çıkmış ama daha Türkiye'ye gelmedi. En azından giriş kaydı yok ! Hala bekliyorum. Almanya'dan son çıkış tarihi 24.06.2016 ! Hala beklemedeyim. Bu sabah 10.00 gibi ürün detaylarının girilmiş olmasını ümit ediyor idim ancak henüz bir giriş yok !

Saygılarımla.

• Beğen
Tepkiler: Groims
@ceycey84 Ürün kargoya verildikten yaklaşık 6 gün sonra(araya haftasonu da girdi) Türkiye'ye ulaşmıştı benim siparişimde. Aşağıda kargo sürecine ait takip bilgilerini de ekledim.
kargo.jpg

Konu takip.

Arkadaşlar Bryton full set alınınca gümrüğe ne kadar ödeniyor?

@Samet Se. o zaman benim ürün de 29 Haziran gibi Türkiye'ye girer. Demek Almanya'dan uçak kargo ile değil Truck(kamyon) kargo ile geliyor Türkiye'ye. Aslında 19 € kargo ödüyoruz uçak ile gelmesi gerekir diye düşünüyorum.
Neyse bekleyeceğim artık ! gelir elbet. Gümrüğe ne kadar ödediniz acaba ? Bir de beni ararlar mı gümrük bedeli için. Diyarbakır'da ikamet ediyorum. Ödemeyi nereye yapacağımı bilmiyorum !

Saygılarımla.

@İbrahim Aslanhan

Ben de uzun kargo süresine şaşırmıştım, acaba bir terslik mi var gibi düşünerek ve heyecandan her gün sabah akşam kargo durumunu kontrol ediyordum.:rolleyes:
Ürün gümrükten çıktığında tarafıma bir bildirim olmadı ama ptt takip ekranından durumunu sürekli kontrol ediyordum. Gümrükten 76 TL vergi ile çıktı. Ptt kargo ile ürün size ulaştırılıyor ve size ulaştıkları anda arıyorlar ya da ben iş yeri adresime kargo yapılmasını istediğim için aramış olabilirler. Gelen kargo görevlisine nakit olarak vergi parasını ödeyerek ürünü teslim aldım. Her hangi bir sorun yaşamadım:harika:

@Samet Se. Teşekkür ediyorum verilen bilgi için. Ben de iş yeri adresimi verdim. Bakalım artık ! Olur da 29.06.2016 Çarşamba tarihinde Türkiye'ye gelirse ve gümrükten de aynı gün çıkar ise diyarbakır'da gelmesi 3 gün sürer ise ve Cumartesiye denk gelirse iş yerim kapalı ! Gider direk ptt merkezden alırım orada öderim direk ücreti . Hadi hayırlısı.

Saygılarımla.

• Beğen
Tepkiler: Samet Se.
Geri