Scudo Sports

Bryton Kullanıcıları Kulübü

Merhaba,
Bryton Rider One kullanıcısıyım. Forum dan 2.el olarak aldım. Aldıktan sonra 20 gün sorunsuz çalışırken son 10 gündür gps kopmaları fazlalaştı ve son 5 gündür neredeyse hiç bağlanmıyor.
Bryton update tool ile kontrol ettim yeni firmware de yok. Bryton support a yazdım oradan da cevap yok.
Düzeltmek için fikri olan var mı?

Scudo
Cihazım geldi. Telefon arama ve WhatsApp bildirimleri almak için aplikasyonu arka planda çalıştırmak gerekir mi yoksa sadece Bluetooth açık kalması yeterli midir?

Cihazım geldi. Telefon arama ve WhatsApp bildirimleri almak için aplikasyonu arka planda çalıştırmak gerekir mi yoksa sadece Bluetooth açık kalması yeterli midir?
Bağlantını kurduğun da otomatik olarak program içinden seçtiğin uygulamaların mesajlarını cihaz ekranından görebilirsin

• Beğen
Tepkiler: MKBike
merhaba,
2.el bryton 530 cihaz aldım. nabız hız ve kadans sonsorleri de hepsi bryton. ama sensorlerin hiç birini cihaza tanıtamadım. destek olabilecek varsa çok memnun olacağım

Merhaba byrton 320 ve 420 arasında kaldım iki cihazları kullanan varsa tecrübelerini dinlemek isterim

Merhaba,

2 gün evvel bryton aero 60 satın aldım. İlk açtığımda mobil uygulamasını yükledim, kayıt oldum ve giriş yaptım. Uygulamada her şey doğru düzgün çalışıyordu. Bu sabah yaptığım sürüşü uygulama aracılığıyla stravaya yüklemeye çalıştım fakat yüklenmedi. Ardından mobil uygulamadan çıkış yapıp giriş yapmayı denedim belki düzelir diye. Fakat sabahtan beri mobil uygulamasında (bryton active) ne giriş yapabiliyorum, ne farklı eposta adresiyle kayıt olabiliyorum, ne de şifremi unuttum linki gönderebiliyorum. Hiç bir şey çalışmıyor. Doğru eposta ve şifreyi girmeme rağmen şifre yanlış diyor giriş yaparken.

Uygulamada daha önce buna benzer bir sorun yaşayan oldu mu? Veya şu an sizde düzgün çalışmakta mı? Yardımcı olabilen olursa çok sevinirim..

İyi forumlar..

@ahmethberber Bazen uygulamada problem olabiliyor. Usb ile aktarma sansiniz var mi

Merhaba,

2 gün evvel bryton aero 60 satın aldım. İlk açtığımda mobil uygulamasını yükledim, kayıt oldum ve giriş yaptım. Uygulamada her şey doğru düzgün çalışıyordu. Bu sabah yaptığım sürüşü uygulama aracılığıyla stravaya yüklemeye çalıştım fakat yüklenmedi. Ardından mobil uygulamadan çıkış yapıp giriş yapmayı denedim belki düzelir diye. Fakat sabahtan beri mobil uygulamasında (bryton active) ne giriş yapabiliyorum, ne farklı eposta adresiyle kayıt olabiliyorum, ne de şifremi unuttum linki gönderebiliyorum. Hiç bir şey çalışmıyor. Doğru eposta ve şifreyi girmeme rağmen şifre yanlış diyor giriş yaparken.

Uygulamada daha önce buna benzer bir sorun yaşayan oldu mu? Veya şu an sizde düzgün çalışmakta mı? Yardımcı olabilen olursa çok sevinirim..

İyi forumlar..

Merhaba, 4-5 yıldır aktif olarak Bryton 320 modelini kullanıyorum. Kullandığım süre boyunca 4-5 defa programa aktarmasına rağmen stravaya aktarmama sorunu başıma geldi. Bilgisayara bağlarak kendim manuel olarak yükleme yaptım. Sonraki aktarımlarda düzgün çalışmaya devam etti. Bazen program kafayı yiyor. Bu arada son hatayı bugün verdi, muhtemelen genel bir hata olabilir.

• Beğen
Tepkiler: ahmethberber
Merhaba,

İyi forumlar..
Merhaba, 4-5 yıldır aktif olarak Bryton 320 modelini kullanıyorum. Kullandığım süre boyunca 4-5 defa programa aktarmasına rağmen stravaya aktarmama sorunu başıma geldi. Bilgisayara bağlarak kendim manuel olarak yükleme yaptım. Sonraki aktarımlarda düzgün çalışmaya devam etti. Bazen program kafayı yiyor. Bu arada son hatayı bugün verdi, muhtemelen genel bir hata olabilir.

Merhaba Bryton uygulaması son zamanlarda çok hatayı vermeye başladı. Bakalım ne olacak

@Fatih.acar son firmware update ten sonra bende de problem var. Uygulama cihazi gormuyor, kayitlari usb uzerinden atiyorum. Tikir tikir calisiyordu firmware oncesi. Hayret ya.

@Fırat İler Dün uygulamayı tekrar denedim strava aktarımında sorun çözülmüş görünüyor.

• Beğen
Tepkiler: Fırat İler
Merhaba Bryton rider 750 kullanıyorum. rota planlayım navigasyonu çalıştırıyorum fakat yolları algılamıyor bu problemi yaşayan varmı. rut planlama takip tme işlemi çalımıyor.

Dosyalar

• WhatsApp Image 2022-03-17 at 18.38.12.jpeg
    WhatsApp Image 2022-03-17 at 18.38.12.jpeg
    52,4 KB · Okunma: 27
  • Beğen
Tepkiler: wolverin
Merhaba rider 530 modeli kullanıyorum. Bu gün sürüşten sonra cihazı kapattım. Ama ekran ışığı yanar durumda kaldı. Şu anda açılmıyor. Böyle bir durumla karşılaşan/ çözümünü bilen var mıdır?

Dosyalar

• 1651430190876848306133.jpg
    1651430190876848306133.jpg
    23,2 KB · Okunma: 4
  • Beğen
Geçmişte rider 15 ve 420 kullanıp garmin'e geçtim. Keşke bryton'da kalsa idim. Malzeme kalitesi olarak garmin falan hikaye idi bryton'un yanında, 750 alacaktım işlemcisi yavaş olmasa ama cihaz cidden çok yavaş idi.

• Beğen
Merhaba Bryton rider 750 kullanıyorum. rota planlayım navigasyonu çalıştırıyorum fakat yolları algılamıyor bu problemi yaşayan varmı. rut planlama takip tme işlemi çalımıyor.

Merhaba, ben de navigasyon için meilan ve 420 arasında kaldım ve 420 aldım, navigasyon sapıtıyor, galiba programda sıkıntı var.
Meilan komoot uygulaması ile çalışıyor bilmiyorum o nasıl.
Sonuç olarak bryton lar TR ye uygun değil sanırım
Geçmişte rider 15 ve 420 kullanıp garmin'e geçtim. Keşke bryton'da kalsa idim. Malzeme kalitesi olarak garmin falan hikaye idi bryton'un yanında, 750 alacaktım işlemcisi yavaş olmasa ama cihaz cidden çok yavaş idi.
Bryton u şarjı için tercih ettim yalnız meilan ın navigasyonu nasıl bilmiyorum
420 kullanıyorum ama, uygulamayı telefondan açtığımda senkronize olmuyor ve cihazı uygulanmadan ekle diyorum sanki ilk defa tanıyor gibi sonra bilgiler geliyor, PC ye bağladım güncel.
Siteden baktığımda şu anda sorun olduğu yazıyor galiba genel

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba Bryton Rider 420 ve coocspo bc200 arasında kaldım.Hangisini önerirsiniz ?

Arkadaşlar merhaba Bryton Rider 420 ve coocspo bc200 arasında kaldım.Hangisini önerirsiniz ?
Türkçe desteğinden dolayı bc 200 iyi bir seçim olur. 420 ile ilgili bir inceleme başlığım var, ona bakmanızı tavsiye ederim. 420'de çok sağlam cihazdır.

Uydu destekli 3 tane bisiklet bilgisayarının incelemesi ( bryton rider 15, rider 420, garmin edge explore )
Türkçe desteğinden dolayı bc 200 iyi bir seçim olur. 420 ile ilgili bir inceleme başlığım var, ona bakmanızı tavsiye ederim. 420'de çok sağlam cihazdır.

Uydu destekli 3 tane bisiklet bilgisayarının incelemesi ( bryton rider 15, rider 420, garmin edge explore )
Ekleme yapayım, bc 200'ün teknik olarak rakibi rider 320 desem daha doğru olur. 420'de elektronik vites desteği, antrenör desteği, radar desteği, önceden hazırlanmış rotaları takip edebilme özelliği vesaire gibi şeyler var. 420 fiyat olarak bc 200'ün iki katına yakınmış.

Son düzenleme:

Ekleme yapayım, bc 200'ün teknik olarak rakibi rider 320 desem daha doğru olur. 420'de elektronik vites desteği, antrenör desteği, radar desteği, önceden hazırlanmış rotaları takip edebilme özelliği vesaire gibi şeyler var. 420 fiyat olarak bc 200'ün iki katına yakınmış.
Çok sağol hocam teşekkürler.Bryton Rider ikinci el var 2000 TL.Bakalım ikisinden birini alacağım .Şu an Bc 200 ön planda benim için

Merhaba,
Bryton 750 modeli aldım. Bu cihaz mio ant+ nabız sensörü ile kullanılabilir mi, kullanılabilir ise sensör cihazla nasıl eslesecek?
Bilen arkadaş varsa destek rica ediyorum..

Geri