Scudo Sports

Brooks hakkında her şey

Scudo
buraları okuyunca ne kadar şanslı olduğumu anladım, aldığım gün bir defa ayarını yaptım ve o günden beri gitgide daha da rahat hale geliyor selem

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Swift kullanıyorum ben de. Taytsız 50km den sonda fena acılar başlıyor. Bu sıralar daha hafif bir sele bakıyorum. Özellikle deri olmayan bir sele istiyorum. Tayt kullanacaksam brooksa hiç gerek yok. 700 gram da ağırlık cabası. Swift almayın aldırmayın

Tam swift'de karar kılmışken vazgeçiş sebebi oldu, fakat baktığım swift chrome modelinin özellikler kısmında
Kullanım alanı : Mtb,Trekkıng
Uzunluk: 272mm
Genişlik: 150mm
Yükseklik: 72mm
Ağırlık olarakda 390gr olarak belirtilmiş. Aynı sele değiştirilmiş, geliştirilmiş olma ihtimali var mı? ne karmaşık iş miş.

Arkadaşlar Brooks selem sanki biraz fazla esniyor gibi. Özellikle kalçanın oturduğu geniş kısımla yan taraftaki kanatlarda baskı uygulandığında fark ediyorum. Videosunu çektim. Brooks kullanan arkadaşlar görüşlerini yazabilir mi? Sizin seleniz de böyle mi? Bu esneklik normal mi? Yoksa daha sert kalıp gibi mi durmalı? Gerdirmeme gerek var mı daha 3 ay önce falan gerdirmiştim zaten. Video burada görüşlerinizi bildirirseniz çok memnun olurum.

@jumpingjack Karmaşıklık yok aslında. İşi karmaşıklaştırmaya çalışan siz olabilirsiniz:)
Uzun mesafe yol bisikleti disiplininde "Brooks B17 Narrow" ile çok mutlu birçok tanıdığım var. Bu arkadaşlar ekmek almaya çıkıyorum deyip 200 km ring çizip tur atan bisikletçiler

• Hahaha
Tepkiler: Laciverdi
@hamlet2006 Haklısın hocam ben konuyu didik didik didikleyip kendime iş çıkarıyorum aslında :)
Ama bir arkadaş b17, narrow gibi standart geniş modellerin uzun sürüşlerde bacak içini tahriş yapma gibi bir durumundan bahsetmiş bu sebepten genişliği daha dar brooks modellerini incelemeye koyuldum ama işin içinden çıkamaz hale geldim.

• Beğen
@jumpingjack
Size yardımcı olabilmek için birkaç sorum olacak .

-Uzun mesafe bisiklete biniyor musunuz?Uzun mesafeden kasıt günde en az 200 km üst üste 3-4 gün.Arada bir 200 km yapıyorum derseniz o uzun mesafeye girmiyor
-Anladığım kadarıyla selenin hafif olmasını istiyorsunuz.
-Kilonuz, boyunuz ne, vücudunuz esnek mi?
-Bütçeniz ne kadar?Beni sele ağrısından kurtarsın parası önemli değil der misiniz?

@hamlet2006 Teşekkür ederim.
-Şimdiye kadar uzun mesafe hiç binmedim, henüz yeni yol bisikletine geçtim. Hergün rutin uzun mesafe binmesemde 150-200km'lik bir turda sürüşün eziyete dönüşmesini istemiyorum. uzun mesafe kullanım sıklığım haftada 2, hadi en fazla 3 gün belki..
-Selenin hafifliğine çok takılmıyorum aslında sonuçta performans odaklı yarışacak bir kullanıcı değilim.
-75 80kg arası geziyorum(yağ oranım oldukça düşük!), boyum 1.83, oldukçada fazla esnek bir vücuda sahibim.
-Bütçe olarak 500-600tl bandında gezinsemde kesenin ağzını açtık bir kere.

• Beğen
@jumpingjack
Specialized Power Comp şiddetle tavsiye ederim.Benim vücudum esnek olmadığı ve kilolu olmamdan kaynaklı tam performans alamadım.Ayrıca kalça kemiği ölçüsünü galiba yanlış seçtim.Tüm bunlara rağmen 150 km çok çok rahat gidebiliyorum.
IMG_20190413_115816.jpg
(link)

Ortası yarık olmasından dolayı genital bölgeye sıfır baskı yapıyor.Brookslardan en büyük farkı.
Bir de çok hafif.

@hamlet2006 Görüntüsüde gerçekten çok güzelmiş, keşke üzerine binip bir tur atma şansım olsaydı. Çevremde kullanan birine denk gelirsem hiç kaçırmam el koyarım :) tavsiyeniz için teşekkür ederim.

• Beğen
20200418_1656201.jpg
Bende C17 cambium kullancısıyım yeni sayılır.kilom 63 selemden şimdilik inanılmaz memnunum hani rahat bir döşeğe oturursun öyle kalırsın ya benimkide o misal :)) Yüksek km tecrübelerinide burada paylaşırım.

Görüntüsüde gerçekten çok güzelmiş, keşke üzerine binip bir tur atma şansım olsaydı.

Alıp da pişman olan yok.
Samimiyetle söylüyorum Cambium serisi alıp pişman alan çok duydum, okudum.Specialized Power alıp pişman olan daha yok.

Specialized power comp ile binlerce km sürüş yaptım. Gerçekten uzun sürüşler için (yol bisikletinde) çok rahat bir sele.
Görsel olarak hoşuma gittiği için Brooks C15'e geçtim bu sene. Rahatlığı power seleyi aratmadı. Şu an iki seleyi de kullanıyorum, ikiside başarılı ürünler. Daha agresif bir sürüş planlanıyor, droplarda çok vakit geçiriyorsanız tabi ki power daha doğru bir seçim olur. Eğer brooks seçecekseniz c15 veya c17 gibi farklı genişlikler olduğunu unutmayın ve ölçünüze göre sele seçin derim.

IMG_20200423_165811.jpg
IMG_20200423_165802.jpg

Alıp da pişman olan yok.
Samimiyetle söylüyorum Cambium serisi alıp pişman alan çok duydum, okudum.Specialized Power alıp pişman olan daha yok.

Aktif pedalda güncel 908,70 tl'lik fiyatıyla sahibinin totosunda şemsiye etkisi yaratmak için hazır ve nazır bekliyor😖

Aktif pedalda güncel 908,70 tl'lik fiyatıyla sahibinin totosunda şemsiye etkisi yaratmak için hazır ve nazır bekliyor😖

Ben Bike24 den vergi dahil 90 euroya almıştım.Corona sonrası siz de 90 euroya alabilirsiniz

Geri