Scudo Sports

Brooks hakkında her şey

Scudo
@sametmrc giderken herşeyi kapatıp gitmiştim..😂🤣😁...450 sametcim, siyah renk..😉

Abi ben düşünüyorum brooks narrow 17 cinslerine bakıyorum. Sıkıntı merzifonda bu tarz şeylerin olmaması. Şimdi kullandığım Knt kalın motosiklet koltuğu gibi , çok bir sıkıntı olmadı çok rahatta değil. Ne diyeceğimi bilmiyorum. Kararımı vereyim bilgi veririm @HakanAydn abim. :harika:
Ben yazabiliyorum @HakanAydn Abi kapatmamıştım kapıları. Dur bir deneyim özelden.

Özelden mesaj geldi değilmi @HakanAydn abi

@necmeddin popona güveniyorsan al brooks u... 😁🤣...önce git bir suntaya filan otur..rahatsa al yani..😄

• Hahaha
Tepkiler: necmeddin
@necmeddin millet çok rahat ediyor sorun bizim popoda, kiloda belki..jel in daha iyisini alacağım sanki, o yöne gidiyorum..

Ben de 1000 km ye kadar çok sıkıntı çektim ama 6000 km oldu muhteşem rahat.... :harika: :harika: :harika:

@Süper Dede abi 6000 de aluminyum tencere koysak o bile muhteşem olur, hem daha hafif..😁..abi sabret diyosan sorumluluk sende..🙂

• Beğen
Tepkiler: himcinar
@Süper Dede yan kulakları karşılıklı bağlamaları iyi olmuş, b17 de oturunca açılıp bacak içlerine değiyor, inanılmaz ağrı yapıyor yokuşlarda. senin sele bumu abi?

@HakanAydn koltuğu nasıl monte ettin. Ucu yukarıda mi

@ali önder ilk önce 2-3 derece yukarı yaptım klavuzda dediği gibi, yolda arka acıtınca biraz daha kaldırdım 5 derece filan oldu. 3. gün yokuşlarda burun yine batınca düze yakın yaptım. sonra heryola göre neredeyse dur ayar değiştir oldu. şuan yine düze yakın.
yabancı bir sitede şöyle demişler;
"eğer brooksa ilk bindiğinizde rahat hissediyorsanız ilerde çok daha rahat olacak, ama ilk binişte rahatsızsanız hep rahatsız devam edeceksiniz"... yani durum iyileşsede kötünün iyisi gibi olacak benim gibiler için.😐

• Üzgün
Tepkiler: necmeddin
@HakanAydn Abi deneyerek almamış mıydın? Ya dün yazmıştım , benim deneyerek alma olayımda yok , yorumlarını okudukça internet üzerinden brooks sele almamaya karar verdim. Zaten olması gerekende bu galiba. yolumuz bir büyük şehire düşerse test edip almak olacak. O zamana kadar eski selem ile devam etme kararı aldım.:kötü: Ya üzüldüm ucuz bir şey de değil sonuçta.

• Beğen
Tepkiler: HakanAydn
Bana 2. Uygun gibi geldi masa aşı çalıştığım için dik oturmuyorum kullanırken 2nci daha rahat geliyor

@HakanAydn abi sevindim , alışacaksın herhalde , suya atıp yumuşatıp sonra yağlama klasik deri ayakkabıların yağmurda yada su yoluyla ıslandıktan sonra ki boya ve bakım cila sonrası rahatlığını anımsattı hepimizin başına gelmiştir. İlk etapta ne yapıyor bu adam psikopatlaştı demiştim , sonra baya baya masaj yaparak cila yahut yağı ince ince işlemesi acayip bir metot.:harika:

• Beğen
Tepkiler: HakanAydn
adam sıcak suda ıslatıp, vizon yağı denilen bir malzemeyle (gerçek vizon kastedilmiyor inşallah) baya baya terbiye ediyor. 7 güne belini kırıyor brooks un.
bende ıslatma kısmına uymadan

IMG_20200422_173029_7.jpg

bu kremle yaklaşık 20 dk. kah elle kah diş fırçasıyla rulmana gres sürer gibi yağladım..fazlasınıda bezle temizledim. deri orta karar yumuşadı. üstüne birde yağın tavına 45 km yol yaptım. poponun sıcaklığı da eklenince kendini salmaya başladı..bugün önceki günlerden farklı oldu, önceki jel selemle aynı rahatlıkta şuan. pozisyon düz. bu şekilde bir 200 km daha kullanıp belki kremi bir kez daha süreceğim.
IMG_20200422_171623_3.jpg
IMG_20200422_171607_0.jpg
IMG_20200422_171557_8.jpg
yine yabancı bir sitede adam demişki " 500 km yol yaptım brooks b17 ile, yok alışamıyorum deyip söktüm ve önceki jel selemi taktım. ertesi gün farkettimki jel selem o kadarda rahat değilmiş ve hemen brooks u geri taktım'" ...bende tamam mı devam mı diye düşünürken denk geldim bu yoruma ve gerçektende jelden vazgeçme sebebinin rahatsız olması olduğu geldi aklıma..geri taksam muhtemelen bende yine memnun kalmam..

Son düzenleme:
Benim Brook u 1500 km dir kullaniyorum ama hala tahta gibi. Sanirim yaglama eksikliginden. Kendi yagindan almistim, yagladiktan sonra seleyi ne zaman kullanmamiz gerekir ?

Benim Brook u 1500 km dir kullaniyorum ama hala tahta gibi. Sanirim yaglama eksikliginden. Kendi yagindan almistim, yagladiktan sonra seleyi ne zaman kullanmamiz gerekir ?
Hemen kullanabilirsiniz. Bu arada deriyi alttan da yağlamanız gerekiyor. Yaptınız mı?
Şu hale geldiğinde rahatlık konusunda nirvanaya ulaşıyormuşuz arkadaşlar :)
IMG_20200423_170205.jpg

Son düzenleme:
Geri