Scudo Sports

Brooks b17 sele hakkında

Scudo
@mariokaldato Abi stokta kalan tek renk oydu ve five nickli arkadaşın söylediği gibi bisikletimin rengiyle uyumlu ... ;)

• Beğen
Tepkiler: five
Bu sele yol bisikletlerinde nasıl duruyor acaba? Kullanılır mı dersiniz?

@-Skynet-
Brooks'un yol bisikleti için olan serileri C ile başlıyor. Cambium C15 - C17 gibi.
B serisi yol bisikleti için uygun olmayacaktır. (Oturma açıları sebebiyle)

• Beğen
Tepkiler: -Skynet-
@-Skynet- Endurance geometrili bir yol bisikletinde kullanıyorum. Sele yüksekliğim gidondan biraz daha yüksek bu durumda hoodlarda çok konforlu iken droplarda uzun sürüş biraz sıkıntı oluyor. Aslında gidonu spacer eksilterek biraz daha aşağı almak istiyorum ama bu kez droplarda kısa sürüş bile rahatsız eder oluyor. Prolar gibi selenin gidondan çok yüksek olduğu durumlar için bu selenin kullanılması çok mümkün değil.

• Beğen
@BerkEvren
Bu bu yol bisikleti için olan modelide tur bisikleti için uygun olmayacaktır sanırım? Turcu olarak brook sele alıp, yola geçince devam etmeyi düşündüm. Sonuçta 400-500 tllik seleler, ileriye dönükte yatırım olmalı.

@-Skynet-

@-Skynet-

Yol bisikleti için klasik görüntüden de taviz vermeden daha sportif bir sele düşünülüyorsa Brooks Swift serisi düşünülebilir. Ben restore ettiğim eski yol bisikletime aldım, kısa süre de kullandım. Gayet şık duruyor.

• Beğen
Her kese merhaaba! Brooks kullanicileri size bir sorum olacakti dun itibariyla b17 selem geldi ve acip incelerken o cakilan percinlerin alt taraftan parcalandigini farkettim herhalde percini cakarken cok sert vurulmus? bu ileride herhangi bi sorun cikartirmi acaba..(selenin rayindan cikma gibi)
185625

Daha önce dikkat etmemiştim, merak ettim baktım bendekine, benimki de öyle, yıllardır kullanıyorum, hiç bir sorun olmaz merak etmeyin ;)

• Beğen
Tepkiler: Rıza_908
@ratm
Ćok teşekkür ederim ratm bey pisikolojik rahatladım? oysa pazar günü erdoğanlardan 270 tl ye almıştım, seleyi görünce herhalde defolu o yüzden uygun aldım sanmıştım?

@Rıza_908

Eee fiyat çok iyi, 270 TL başka bir yerden bulmanız sanırım imkansız. Güzel alışveriş olmuş :)

• Beğen
@ratm
Evet bende ilk başta sistemde hata var sandım yinede şansımı denedim ve 262tl havale ettim artı bankamatik pazar olduğu için extra 15 tl ücret aldı ama yinede iyi fiyata aldım☺

@Rıza_908

Mükemmel bir fiyat. Ne yurtiçinden ne de yurtdışından o fiyata şuan alamazsınız b17 i. Şans.

270 TL mi? :krktm: Defolu, hatta oturulamayacak sele olsa bile (aksesuar olarak :)) alınır. Çok iyi fiyat endişe etmeyin gönül rahatlığı ile kullanın.

• Beğen
@Cyanide
Ćok teşekkürler hocam:hhhhhh:

@Cyanide
Hocam yeni aldığım seleyi satmak istiyorum düşünürseniz b17+40gr proofide=330tl ? pazartesi yürt dışına gidiyorum sattım sattım..

20190119_081306.jpg 1 kere kullandım beraberinda gelen tek kullanımlık yağla bakımı yapıldı..

Seleye o kadar para verdik, evet kullandıkça konforu artıyor. Fakat olası çatlamaları engellemek için kremlemek gerek diye düşünüyorum, 40 gr Brooks Proofide krem 70 tl, bu parayı vermek niyetinde değilim. Bir kaç ayakkabıcıya danışıp kösele için uygun bir cila/yağ benzeri bir şey bakacağım. Yabancı forumları şöyle bir dolaştım, cilt nemlendirici krem tavsiye edenler de çok var. Mantıken daha kaba yapıda ve balmumu içeren vazelin benzeri eski usül bir ürün, daha sulu ve ince yeni nesil nemlendirici kremlere göre daha başarılı sonuç verecektir.

@Haggard1963

Son karar sizin tabi ama seleye o kadar para verdikten sonra 70 TL den kurtulayım derken Seleyi de kullanılmaz duruma getirmek te var. Bence bunu da bir dikkate alın derim.

• Beğen
Tepkiler: Cyanide
@Haggard1963

Yıllardır kullanıyorum. Badem yağı ve vazelini zaman zaman uyguluyorum, hiçbir sıkıntı olmadı bugüne kadar :)

Şimdi baktım aynen benim de perçinlerin bazıları kırık gibi ayrıca 270 e bedava harbiden ...

Geri