Scudo Sports

Brompton Kullanıcıları Kulübü

Brompton unda orijinal dışında aynakol kullanan oldu mu malum orijinal parça bulmak zor araştırdım bulamadım. Farklı bir aynakol ile yola devam edebilir miyim? 96 link zincir almıştım ve bu kısa gelmişti hem bunu da kullanabilir hale gelirim belki 50 dişten daha ufak bir diş aynakol tercihiyle ne dersiniz?

Scudo
çok fazla seçenek var , yurt dışında kullananda çok , göbek uydurduktan her marka oluyor. Ben 56t kendi aynasını kullanıyorum

Merhaba. Bende uzun bir aradan sonra evde yatan dahon marinerimi satıp brompton almaya karar verdim.

Malum fiyatlardan dolayı ikinci el bakıyorum. Daha çok 15 20km lik kısa sürüşler için almayı düşünüyorum. İkinci el alırken neye dikkat etmeliyim. Özellikle şu yıldan sonraki modeller daha kullanışlı vs diyebileceğiniz, verebileceğiniz bilgiler varsa sevinirim. R line mı? L line mı? gibi. Umarım en kısa zamanda gruba katılmak dileğiyle.

Merhaba. Bende uzun bir aradan sonra evde yatan dahon marinerimi satıp brompton almaya karar verdim.

Malum fiyatlardan dolayı ikinci el bakıyorum. Daha çok 15 20km lik kısa sürüşler için almayı düşünüyorum. İkinci el alırken neye dikkat etmeliyim. Özellikle şu yıldan sonraki modeller daha kullanışlı vs diyebileceğiniz, verebileceğiniz bilgiler varsa sevinirim. R line mı? L line mı? gibi. Umarım en kısa zamanda gruba katılmak dileğiyle.

brompton katlama ve katlanıp taşınmasında belki en iyi katlanır bisiklet ama sürüş rahatlığı diğer pek çok bisiklete göre iyi değil mesela katlandığı için gidonu istediğiniz gibi yükseltemiyorsunuz. bende en büyük boyu olduğu halde dik pozisyonda oturarak kullanamıyorum öne doğru eğilmek gerekiyor bu da uzun süre kullandığımda ellerimde uyuşma yapıyor.

• Beğen
Tepkiler: Joseph Cavalcanti
brompton katlama ve katlanıp taşınmasında belki en iyi katlanır bisiklet ama sürüş rahatlığı diğer pek çok bisiklete göre iyi değil mesela katlandığı için gidonu istediğiniz gibi yükseltemiyorsunuz. bende en büyük boyu olduğu halde dik pozisyonda oturarak kullanamıyorum öne doğru eğilmek gerekiyor bu da uzun süre kullandığımda ellerimde uyuşma yapıyor.
Bunların büyük boyu olduğunu bilmiyordum. 16 inch lastikler ve gidon farkları dışında boy seçeneği var mı?

Merhaba, ben de Dahon Mariner D8’imi satıp Brompton aldım. Asla pişman olmadım. C Line, M 6L öneririm.
M orta yükseklikte gidon, 6 vites, L: arkada taşıyıcı yok
Elde uzun mesafeler taşımanız gerekecekse arka taşıyıcı olan R tercih sebebidir. Bu bisikleti sürüklemek için çok iyi ama eşya taşımayı öndeki brakete takılan çantalarla yapmak daha pratik.
Geçen yıl G line diye bir seri çıkarttılar, tekerlekler Dahon gibi 20 inç. Gravel iddiasında ama kompakt boyutu nedeniyle C line’a değişmem.

Aliexpress’te satılan, Brompton ile uyumlu olan litepro gibi markaların parçaları (gidon, sele borusu, bağlantı parçaları…) Bromptonda kulllanılır mı? Güvenli midir?

• Beğen
Tepkiler: fahofb
Aliexpress’te satılan, Brompton ile uyumlu olan litepro gibi markaların parçaları (gidon, sele borusu, bağlantı parçaları…) Bromptonda kulllanılır mı? Güvenli midir?
kullanılır. ben sele borusunu kullanmıştım uzun süre. c line kullanırken bi kaç parça daha almıştım. sorun yaşamadım.

• Beğen
Tepkiler: fahofb
Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: srdrmrs
Brompton bisiklette tamir işleri için lokma takımı amatör olarak iş görür mü? Anahtar takımı mı almam gerekiyor?

Brompton bisiklette tamir işleri için lokma takımı amatör olarak iş görür mü? Anahtar takımı mı almam gerekiyor?
lokma anahtarı ne için gerekli? c line kullanıyorsanız (link) tarzı iş görür. p line ve üzeri için alyan seti yeterli olur.

Geri