Scudo Sports

Bridgestone Yarış Bisikleti

@sadık özer
Sadık abi o dönemde üretilen bridgestone bisikletler içinde bu kadroyu bulamadım ayrıca decallerde daha farklı acaba kesin bir bilginiz var mı japon üretimi olduğu ile ilgili? Aslında vazgeçtim toplama fikrinden malum arka çatal halledilse bile kadro kulağı kısmı hayli sıkıntılı gözüküyor.

Scudo
ayrıntılı bilgim yok açıkcası fakat bisiklet az çok kendini belli ediyor en basitinden üzerinde shimano set takılmış zamanında çin taiwan bisikletleri gibi falcon vb. markalar yok üzerinde ki parçalar 90-95 arasına ait parçalar o yıllarla kısıtlarsan araştırmanı daha net sonuçlara ulaşabilirsinin birde yanlış hatırlıyormuşum başka japon firması üretiyormuş (link) burda var bir kaç bişey amadaha ayrıntılı bilgim yok kulak kısmını halledebilirsen öyle yada böyle başla derim şu yönden söylüyorum seni çok yoracaktır canını çok sıkacaktır fakat sonunda bisiklet hakkında çok şey öğrenecek bir dahaki projende daha az hatalı olmanı sağlaycaktır.

(link)

@sadık özer
Sadık abi öncelikle özelden sorularımı cevapladığın için teşekkür ederim. Şimdi okul ve sınavlardan dolayı bi gelişme olmayacak ama yazın inşallah zorlu ve yorucu bir bisiklet toplama macerası olacak benim için.

inşallah istediğpin sonuca fazlasıyla ulaşırsın :) ne demek bilebildiğim konu olursa her zamna yardımcı olmak isterim

• Beğen
Tepkiler: Bekir Kalak
@sadık özer
Teşekkür ederim inşallah yazın baya başınızı ağrıtıcam gibi görünüyor :)

• Beğen
Tepkiler: sadık özer
Yalnız arka üçgenin dükkanda yer kaplamaması için eğilmiş olması taaaam bir komedi.

• Beğen
Tepkiler: sadık özer
@Harun Sayı
Aynen benim de baya dikkatimi çekti, bu hale getirmenin hiçbir mantıklı açıklaması yok çünkü.

bu brigstone etiketinden benim hurdadan aldığım bisiklettede vardı...etiketi kaldırınca neden orada olduğunu daha iyi anladım...adam yamulan yere macun çekimiş üzerine fırçayla boya , olmadı yapıştır gitsin...

Geri