Bekir Kalak
Üye
- Tepki
- 23
- Bisiklet
- b'Twin
Herkese Merhabalar. Ben Gaziantep'ten Bekir. Foruma derslerden dolayı çok takılamıyorum o yüzden kendimi tanıtma ihtiyacı duydum. Lafı uzatmadan konuya geleyim. Bugün geçerken mahalledeki bisikletçiye bi uğrayayım dedim. İçeri girince atıl durumda eski bi yol bisikleti vardı onu göremedim. Hemen sordum nerede filan diye tam arkanda asılı deyince baktım ki sadece kadrosu kalmış. Ne yapacaksın onu dedim atıcam deyince gözüm döndü atma bana ver hemen dedim o da sağolsun yok demedi ufak bi rakama anlaştık sayılır. Ama kadro baya kötü durumda ve internette araştırmalarımda üstünde olan Bridgestone decalleri olan üretim bulamadım ve Bridgestone olduğu konusunda şüphelerim var. İlk amacım markası konusunda kesin bir bilgi edinmek daha sonraki amacım da toplanmaya değer mi toplarken parça sıkıntısı yaşar mıyım aşağı yukarı maliyet ne olur? daha aklıma gelmeyen birçok soru var cahilliğime verin unuttuğum şeyleri eklerseniz sevinirim. Fotoğraflarda kırmızı okla gösterdiğim yer arkada aktarıcının ve jantın bağlandığı parça kırılmış. Bi de fotoğraflarda belli oluyor bisikletçi dükkanda yer kaplamasın diye arka bacağın birini eğmiş. Bu 2 sorun halledilebilir mi? Beni en çok düşündüren bu 2 sorun. Şimdiden yardımcı olan bütün abi ve kardeşlerime teşekkür ederim. Herkese iyi forumlar.