Bridgestone Yarış Bisikleti

Tepki
23
Bisiklet
b'Twin
Herkese Merhabalar. Ben Gaziantep'ten Bekir. Foruma derslerden dolayı çok takılamıyorum o yüzden kendimi tanıtma ihtiyacı duydum. Lafı uzatmadan konuya geleyim. Bugün geçerken mahalledeki bisikletçiye bi uğrayayım dedim. İçeri girince atıl durumda eski bi yol bisikleti vardı onu göremedim. Hemen sordum nerede filan diye tam arkanda asılı deyince baktım ki sadece kadrosu kalmış. Ne yapacaksın onu dedim atıcam deyince gözüm döndü atma bana ver hemen dedim o da sağolsun yok demedi ufak bi rakama anlaştık sayılır. Ama kadro baya kötü durumda ve internette araştırmalarımda üstünde olan Bridgestone decalleri olan üretim bulamadım ve Bridgestone olduğu konusunda şüphelerim var. İlk amacım markası konusunda kesin bir bilgi edinmek daha sonraki amacım da toplanmaya değer mi toplarken parça sıkıntısı yaşar mıyım aşağı yukarı maliyet ne olur? daha aklıma gelmeyen birçok soru var cahilliğime verin unuttuğum şeyleri eklerseniz sevinirim. Fotoğraflarda kırmızı okla gösterdiğim yer arkada aktarıcının ve jantın bağlandığı parça kırılmış. Bi de fotoğraflarda belli oluyor bisikletçi dükkanda yer kaplamasın diye arka bacağın birini eğmiş. Bu 2 sorun halledilebilir mi? Beni en çok düşündüren bu 2 sorun. Şimdiden yardımcı olan bütün abi ve kardeşlerime teşekkür ederim. Herkese iyi forumlar. 20150109_171209.jpg 20150109_171242.jpg 20150109_171248.jpg 20150109_171300.jpg 20150109_171327.jpg 20150109_171345.jpg 20150109_171411.jpg 20150109_171448.jpg 20150109_171518.jpg 20150109_171552.jpg 20150109_171645.jpg 20150109_171934.jpg 20150109_172011.jpg

Scudo

BF Okuru

Üye
Tepki
65
Epey sıkıntılı görünüyor açıkçası lâkin buna ne kadar değer bilmiyorum.

bridgestonebicycle.jpg

avanak_abdi

Forum Bağımlısı
Tepki
324
Bisiklet
Specialized
@Bekir Kalak
arka sağ mil ve vites aktarıcının olduğu kısım kırık, arka sağ çatal yamultulmuş. bu olumsuzluklar olmasa tamam ama şu haliyle vakit kaybı. şahsi görüşüm tabi.

Tepki
23
Bisiklet
b'Twin
@BF Okuru
Aslında böyle bir niyetim yoktu atacağım deyince gönlüm el vermedi ama dediğiniz gibi sıkıntılı görünüyor. Ayrıca fotoğraftaki de beni benden aldı söylemeden edemeyeceğim :)

@Cemali Avcı
Bilmediğim için belki halledilebilir sorunlardır diye sormak istedim sanırım halledilmesi zor problemler dediğinizden öyle anladım.

BF Okuru

Üye
Tepki
65
@Bekir Kalak İlk başta, bunun için biraz para verdiğinizi söylemişsiniz veya tam olarak verdiniz mi? Eğer verdiyseniz, öyle arada vakit buldukça uğraşın derim. Belki güzel bir iş çıkarırsınız. Aslında hiç de öyle gözükmüyor ama madem bu kadar benimsediniz, o zaman denemekte fayda var. Tabii paylaştığım fotoğrafa yorum yaptınız biraz, ondan baz alarak diyorum bunu yine de siz bilirsiniz... :)

Tepki
23
Bisiklet
b'Twin
@BF Okuru Para vermedim henüz önce bilgi edinmek istedim nasılsa orada duruyor gider alırım diye zaten vereceğim para da sembolik olacaktı. Aslında benimsemekten çok yıllardır atıl durumda görüp iç geçirirdim keşke benim olsa toplarım binerim ziyan oluyor burda derdim o şekilde görünce de içim acıdı doğrusu almak geldi aklıma. Ama söylenenlere söylediklerinize göre durum iç açıcı değil. Belki dediğiniz gibi boş vakitlerde uğraşıp bişeyler yapılabilir ya da en kötü dekor olur odama hurdaya gitmesindense :)

BF Okuru

Üye
Tepki
65
@Bekir Kalak

O halde deneyin bakalım. Yalnız, daha sonra burada yine yazarsınız artık... :)

ozgur908

Forum Bağımlısı
Tepki
999
bisiklet hurdaya çıkmış. üzgünüm ama hevesiniz kursağınızda kalacak.

Tepki
23
Bisiklet
b'Twin
@ozgur908
Sanırım yarış bisikleti toplama hayalim başka bahara kaldı durum onu gösteriyor :( Teşekkür ederim yorumunuz için.

TayyipKARALİ

Daimi Üye
Tepki
70
Bisiklet
Cannondale
Merhaba bende klasik yol bisikleti topluyorum kusurları olmasa cok harika bir kadro olduğunu rahatlıkla söliye bilirim ama uğraşırım koşuştururum dersenız toplayın derim ne kadar uğraşırsanız bittiğinde okadar hazduyarsınız kanımca
arka yamuk olan kısmı düzeltirsenız sıfır gibi olmasada acısına geri dönebilir gibi geldi bana
gidon gidon boğazı satmak istersenız talibim :)))

Tepki
23
Bisiklet
b'Twin
@tayyip karali
Size de Merhaba evet forumda gezerken sizin projenize denk geldim sizin de çok kıymetli bir bisikletiniz var emeğinizle çok güzel bir parça olacağına inanıyorum. Aslında dediğiniz gibi hırpalanmamış bir kadro olsa bu kadar düşünmezdim ama arka çatalın yamukluğundan çok arka aktarıcının ve jantın bağlandığı parçanın kırıklığı tamir olmayacak gibi görünüyor. Zaten toplamaya karar verirsem yazın derslerimi bitirince başlayacağım. Teklifiniz aklımda, biraz daha bilgi ve görüş edinmek istiyorum eğer kesinlikle düzelemeyecek durumda olduğuna kanaat getirirsem parçalar için Size ulaşmaya çalışırım Teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: TayyipKARALİ

halil halil

Forum Bağımlısı
Tepki
1.564
90larda bridgestone un böyle stickerları olurdu
aracın arka camına yapıştırırlardı
elemanda ou bisiklete yapıştırmış

http://i.ebayimg.com/00/s/OTU2WDE2MDA=/$%28KGrHqUOKpQE6RpghmWBBOud0qk2ww~~60_35.JPG

• Beğen
Tepkiler: Bekir Kalak

Murat Cömez

En yeni üye - Kayıt: Az önce
Tepki
18.820
İsim
Murat Cömez
Bisiklet
Colnago
Bence eger böyle bir kadroyla ugrasmak istiyorsaniz, size tavsiyem saglam bir kadro bulmaniz olur. Bu kadroyla ugrasmaya degmez, arka catali kesin eski durumuna getiremesiniz ve az bir sey egrilikde kalsa kadro tam performansi vermez. Üstelik birde kadro kulagi ve jantin baglanti yeride kirik.
Birde bisikletci size cöpe gidecek demis, siz alici olunca para istemis, bu kadroya 1 kurus bile istemesi cok ayip.

Yinede siz bilirsiniz ama tavsiyem basiniza bela almayin ve uzak durun derim.

• Beğen
Tepkiler: Bekir Kalak
Tepki
23
Bisiklet
b'Twin
@halil halil
Evet doğru olabilir çünkü bu tarz decalleri olan üretim hiç olmamış ayrıca da özensiz yapıştırıldığından anlamıştım ama emin olmak istedim ilginiz için teşekkür ederim.

@Murat Cömez
Murat abi yorumun için teşekkür ederim bu konudaki bilgilerini ve tecrübeni forum olarak biliyoruz. Bundan önceki yorumlarda da bahsedilen şeylerle paralel şeyler söylemişsin. Yorumlar aşağı yukarı vakit kaybı olduğunu söylüyor. Dediğin gibi almamak en iyisi. Umarım ileride güzel bir kadro bulup sizin gibi güzel parçalar çıkarırım.

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez

geloturikidakka

Daimi Üye
Tepki
176
İsim
Olgun Z.
Bisiklet
Diğer
Bence hurdacının daha güzel planları vardır bu bisikletle :)

Tepki
23
Bisiklet
b'Twin
@Olgun Zengin
Ehehehe güldürdünüz yahu tabi artık ben de sizin gibi düşünmeye başladım :) Evet gelen yorumlar üzerine uğraşmaya değmeyeceğini öğrendim ve toplama fikrinden vazgeçtim. Yorumlarını esirgemeyen herkese teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: geloturikidakka

sadık özer

Forum Demirbaşı
Tepki
158
Bisiklet
Beldeyama
kadro normalde güzel yapıştırma olmadığına emin olabilirsin japon nishiki nin ürettiği bisikletlerden fakat arka çatalın yamukluğu göze fena halde batıyor belki kötüde olsa o kısmı halledilir ama kadro kulağı yerine eğer bir çıkış yolu düşünmediyseniz sizi hayli zorlar