Scudo Sports

Bozcaada Yarışı...

olimpiyata gitmek için yarışlar çogaltılarak normal bütçenin üstüne çıkıldı ve sonuç getirmedi bu da kıl payı birilerinin yabancı sporcuyu özel olarak yarışa davet etmesiyle hayal oldu yazık oldu bi çuval inciri yine kendileri mahvettiler.
önümüzdeki sezon için puan toplama işi çok daha zor olacak romanya irlanda gibi bizim sporcularında başka ülkere gidip puan toplaması gerekiyor işler sarpa sardı gibi görüküyor...

Scudo
@aligulcan

söz konusu kıl payı 200 puandan fazla bir puan, pek de "kıl payı" denecek bir puan degil açıkçası

• Beğen
Tepkiler: Mert Bağcılar
@aligulcanMuam'ın da parmak bastığı gibi Yalova yarışına gelmiş bir iki yabancının aldığı puanlarla alakası yok. O yarışta Bilal 20 puan aldı, Alman sporcu ise 30. Yani kaybedilen puan sadece 10. Diğer sporcularımız da 10 puan kaybetmiş olsa toplam 20 eder. Yanlış hesaplamıyorsam puan farkı 204 olarak kaldı. Ayrıca biz iki senenin toplamında 27. sırada bitirdik. Yani bizden daha iyi puanı olup da gidemeyen 2 ülke daha var (Macaristan ve galiba Çin).

kayıtlardan ve (akşama doğru soracağım) sonuçlardan haberi olan var mı?

evet haklısınız puan farkının o kadar açık olduğunu ben bilmiyordum ama olimpiyata gidilmesine kesin gözüyle bakan insanların sayısıda az değildi dereyi görmeden paçayı sıvayan insanlar hüsrana uğradı tabi bizde sağlık olsun inş bidaki sefere.

50 kadar katılım olmuş 15 kadarı elitmiş. Bilal 1. Halil 2. U.Marmara 3. olmuş.

katılanların büyük çoğunluğuda takım sporcuları ve özelliklede yol bisikletçileri

bu akşam geldim bozcaadadan..15 elit yoktu 10 tane dediler ama ben o kadar bile göremedim..aşırı ruzgar etkisinde koşuldu yarış ben 3 saat 8 dk da bitirdim..parkur geçen seneyle aynıydı..12 de start alındı feribot saati de 4.30 a çekild herkes yetişebilsin diye..geçtiğimiz 2 seneye göre çok cansızdı malesef ..
1.bilal akgül
2.halil korkmaz
3.ugur marmara

bayanlar
1.esra kürkçü
2.semra yetiş
3.senem güler

master
1.nevzat kıral
2.tunga (soyadını bilmiorum alanyalı abimiz)
3.gazi (atilla takımı)

Ptesi çektiğim resimleri eklerim arkadaşlar daha yeni eve girdim tahminen yarın bütün gün uyuyacağım!
Sağlıcakla!

junior erkek sporcu varmıydı arakdaşlar dereceye girenler kimlerdi bilen varmı?

1. olan sporcunun ismini unuttum fakat 2. metin barışsever 3. mustafa sayar oldular...

Geri