Scudo Sports

Bozcaada Yarışı...

federasyonda yazılan her seye ınanmak artık gelmıyor.ve ıannamıcagımda.nasıl bı federasyonumuz var ya.ben hala polenez koy harcırahını alamdım.arıyorum adamı harcırah yattımı dıye adam yattı dıyor ama hala para yok ortada .artık ya yalan soylemeye basladılar.yada bızı basından sagmak ıcın bunu yapıyorlar.

• Beğen
Tepkiler: uqur133
Scudo
20/05/2007 tarihinde yapılan yarışın harcaragını hala alamadıysanız ALLAH yardımcınız olsun derim arkadaşlar.(bizim takım o yarışa katılmamıştı zaten..)inanın arkadaşlar bu spor bu şekilde olursa yarışcı kalmaz.Türkiye futbol sporuna yatırılan para ve ilginin 10 da 1 ni verseler herhalde bu spor hala gelmez.. zaten 2008 yılı yarışların sayısı azalacak söylentisi var, ne olacak mtb ye yatırılan bu kadar emek -para -zaman...ben kendimi örnek verim yarışlara gidebilmek için iş yerinden izin alıyorum kimi zaman zorluklar yaşıyorum .izin alma zor olsada mtb için düşünüyorum .Bayramda yapılan yarış bile ertelenemezken bu yarış iptal oluyor yada erteleniyor

@unique

Gönderilen yazıda yazıyo belli bi yüzdeye giren sporculara harcırah veriyoruz diye.Kaç ay oldu nerde bu harcırahlar.Güvercinle gelmiyo ya bu.Aksam yatırsa sabah görünür en geç.Yatırmadıysanız yatırmadık deyin.:boese157: Baskalarının dogru yapamadıgı isler yüzünden biz magdur oluyoruz.Bu isin sorumluları yapamayacakları ise girmesin.

anlaşılan federasyonun suyu cıkmış iyice bisiklet icin uğraştığımız kadar futbol icin uğraşsak ne olurdu merak ediyorum doğrusu

neden bozcaada yarısı 4x yarısıyla cakıstı bılenınız varmı?gelin ist sporcuları olarak maratona yarışına katılmıyalım.emre abımıze destek çıkalım ne dersınız.arkadaslar

@SEDONAM

Zaten Bozcaada yarışının cılkı çıktı pek katılan olacağını zannetmiyorum, hele ayağımızın dibinde eğlenceli bir 4-cross yarışı varken, onun dışında yarışçılardan hiçkimsenin gideceğim dediğini duymadım...

cılkı cıktı.Ben start almıyorum bozcaada saygılarımlaa

İzmirden ben ve 1-2 arkadaşım kısacası bisan takımından katılan olmayacak sanırım.Ben kesin katılmıcam zaten

@muamyildiz

acaba bu yüzden mi, 2008 Türkiye yarış takvimindeki UCI yarışı sayısı azaltıldı ? :mad:

arkadaşlar, polonez yarışının harcırahları ile ilgili teknik bir problem olabilir, zira biz izmir yarışının harcırahlarını aldık.

@Fatih Özgenlik

Hayır. Bu sene olimpiyatlara puan toplamak için bukadar çok uci yarışı vardı. Bu ortadan kalktığı için doğal olarak yarış sayısı azalacak...

@Oksal ÖzdölOksal aslında puan olayı ortadan kalkmıyor. Yeni başlanan uygulama 4 yılın ortasına geldiğinden dolayı sadece 2006 ve 2007 puanları toplandı. 2012 olimpiyatları için 4 yıllık puan toplanacak. Yani 2008-2009-2010 ve 2011 yılları. Tabi Türkiyede yarışların sayısının azalması puan takip edilmeyecek anlamına gelmez. Tıpkı İrlanda-Romanya gibi ülkelerin yaptığı gibi dış ülkelerde yarış takip edilerek puanlar toplanabilir.

Anlıyorum Gürol abi. Ben de yanlış bir anlatım yapmışım yani önümüzdeki olimpiyatlara katılmak için toplanan puanlardan bahsediyordum.

Sanıyorumki az bir puan farkı ile olimpiyatlara katılamadık??? Eğer 2 sene puan toplama ile bu şekilde kaçırıyorsak , 4 senelik güzel bir plan ile olimpiyatlara girmek olası gözüküyor. Tabi sporcularımızın performanslarına aynı şekilde devam etmesi ihtimalinde konuşuyorum...

@Oksal Özdöl

doğal olarak? bence tam tersi aynı şekilde devam etmesse bi sonraki olimpiyat öncesi puan toplatıcak yarışçı bulamazsınız..bu yarışlardaki tek hedef olimpiyata sporcu yollamak olmamalı..

@ibrahim89İbrahim, haklısın. Ancak gelişen ve gelişmekte olan sporcular için illa UCI yarışı olması gerekmez. Federasyon 4 UCI yarışı açıkladı. Manavgat bir Dünya Kupası yapıyor. XCO Türkiye şampiyonası mutlaka yapılacaktır. Diğer yarışlar da ulusal takvimde yapılır mutlaka. Hatta Kaçkar'ın, Aktif Pedal'ın, Scott Türkiye'nin organize edeceği yarışlarla bu sayı geçtiğimiz senelerin üzerine çıkacak.

Elbette, Yalova, Adana, İzmir, Fethiye gibi (davetsiz) doğal yabancı katılımı sağlanmış yarışların UCI takviminde olmaması kötü olmuş. Ancak tekrarlıyorum, bu oralarda yarış yapılmayacağı anlamına gelmez.

iyi sporcular yetişmesi için buna yönelik bir ortam olmalı...

@ibrahim89

Federasyonun bütçesi yeterli ise elbetteki uci yarışları artarak devam ettirilmeli. Ama bütçe yetrli değil ise önümüzdeki sene yarışların azalması çok doğal. Bir hedef konulmuştu bu önümüzdeki sene için maalesef gerçekleştirilemedi. Önemli olan moral bozmayıp konulan hedef için daha çok çalışmak. Bunun içinde şüphesizki maddi olarak yeterli imkanların olması gerekiyor...

@gurol

evet gurol abi zaten UCI yarışı olarak sölememiştim ben de..2 senedir organızasyon sayısı olarak belli bir yere ulaşıldı bundan geri adım atmamalıyız bence..

benim şahsi kanaatim federasyonun hedefleri arasında 2012 olimpiyatlarının olmadıgıdır, 2012 düşünülse yarış sayısı azaltılmaz, belki 2016 düşünülüyordur, o zamana kadar da kaç federasyon değişir kimbilir.

Geri