Scudo Sports

Bozcaada Yarışı...

Nau04

Üye
Tepki
65
Arkadaşlar Merhaba,

Çeşitli kaynaklardan Bozcaada yarışının bu yıl yapılmayacağı duyumunu aldık.
Konuyla ilgili olarak bilgi sahibi olan var mı?

Scudo
ekonomik nedenlerden dolayı yarış iptal edilmiş.

Allah allah hayırdır ya bu yarışlar neden iptal olur ki? Yarışmasamda bu tip şeyler beni şahsen üzüyor.

ooo insanları sapıttırıyorlar ya alanyaya gidemeyeceğiz bari bozcaadaya çalışalım dioruz.yarış iptal biz ne için çalışacağız.eskiden yılın yarış programı sezonun ilk yarışında elimizde olurdu ve aksama olmadan sene sonu gelirdi.şimdilerde 1 hafta önceden haber alınan yarışlar var.bizde işlerimizi ona göre program edeceğiz ki yarışlara katılalım.bu iş böyle nereye kadar gider bilemiyorum.(yanlış düşünüyorsam uyarın doğrusnu bileyim arkadaşlar:))

@cyclist_43

Bence organizasyon yetersizliği var. Bu böyle olmaz olmamalı diye düşünüyorum. Ben yarışmıyorum ama fikirlerim böyle...

organizasyon yetersizliği kesinlikle var!

örnek: her sene fransa bisiklet turu gibi dev bir organizasyon düzenleniyor. bu organizasyon boyunca kilometrelerce otoyol saatlerce trafiğe kapatılıyor. ama bizim türk insanımız babadağ yarışında tüm sporcular zirveye varıncaya kadar yarış parkurunu trafiğe kapatamıyorlar.
sonuç: üzerinden 4X4 cipin geçtiği bir bisiklet, yamulmuş kadro, kırılmış jant...
neymiş, insanların (babadağdan atlayış yaptıran acentalar) ekmek paralarıymış birşey söyleyemezlermiş...
başkada birşey söylemiyorum...

@jankat

Neyin ekonomik nedeni anlamıyorum. Sene başında plan program yapıyolar. maliyet çıkarıyolar. ülkede devalüasyon oldu da, dolar fırladı da bizim mi heberimiz yok??

düşünsenize sponsorlarınıza şu şu yarışlara katılacağız diyosunuz. paralarını alıyosunuz, yarışa hazırlanıyosunuz sonra yarış iptal. bu iş bu kadar kolay olmamalı. bu iptallerin bir hesabı sorulmalı bence.

bi yarışa gitmeyi planlıyoruz şöyle kamp yaparız bunu yaparız diye kendimizi ayarlıyoruz pat iptal .. İddalı biri olsam buna yönelik antreman yapsam gerçekten çok kötü bi motivasyon umarım bundan sonra böyle olmaz ki bence takvimdeki en keyifli yarış..

Yarış iptal değil arkadaşlar. Yanlış bilgiler yazmayın...

Babadağ yarışında federasyon tarafından iptal durumu olmadığı belirtildi. İptal edilme durumu şuan için sadece bir söylentiden ibaret ve (yine şuan için) doğruluk payı yok...

@Oksal Özdöl

bu kadar kişi iptal derken, yarış iptal değil mi ? Verdiğiniz bilği kesin mi?

Şuan için Bozcaada yarışının iptali konusunda federasyon tarafından resmi bir açıklama yapılmadı...

Federasyonun açıklamayı henüz yapmaması iptal olmayacağı anlamına gelmiyor sanırım. son anda iptaller pek de yaygın olmayan bir durum değil ne yazık ki değil mi??

İyide Federsayon açıklama yapmadan iptal olacağı nerden çıkıyor???? Olup olmayacağını federasyon açıklıyor.Tersi söylenene kadar kimse olmayacak diyemez...
Ayrıca aynı söylenti babadağ yarışı içinde oldu ama iptali söz konusu olmadı .gayet güzel yarıştık...

@Oksal Özdöl

oksal zaten milletin derdi anladığım kadarıyla federasyonun yarışın olacağınıda olmayacağınıda yarış tarihine çok yakınken belirtmesi. bu da sporcuların işine gelmio şahsen benimde gelmez haftaya yarış var antrenmana başlayayım olmuo.sene başında verilen program aksamadan yapılmalı.bir defada aksama olsa insanlar diğerleri içinde öyle düşünmeye başlıyor hatta yarış iptal bile diyebiliyorlar.bu arada fehiyede derece yapmışsın tebrikler

Yarış zaten programda var olarak gözüküyor. Federasyon tarafından aksini belirtecek bir açıklama olmadıkça yarış yapılacaktır. Ve şuana kadar yapılmayacağı konusundada bir açıklama gelmedi.

Kim nerden yapılmayacak diye duydu bilmiyorum. Ama sadece bi söylenti olduğunu söylüyorum..
Aynı söylenti babadağ yarışı içinde yapıldı. Birileri çıkıp ortaya birşey atıyor,kulaktan kulağa yayılarak yarış olmayacakmış gibi gösteriliyor. O yüzden resmi açıklma olmadan hiçbir bilgiye inanmayın...

Yine tekrar edeyim. Bozcaada maratonu yarışıyla ilgili resmi olarak iptal duyurusu yok. Bu hafta sonu alanya yarışında büyük ihtimalle herşey netleşir...

• Beğen
Tepkiler: ahmet ozgen
Geri