Scudo Sports

Boyun ağrısı?

@ippon

+1 . Buff bu işin kurtarıcısı .

Scudo
@ippon daha çok terletmez mi yaz aylarında... kışın mecburen soğuktan korunmak için kullanıyorum ama yazın hiç denememiştim bu aralar sonbahar döneminde bir deneyeyim bakalım:harika:

@dryakup23

Yok öyle olmuyor. Yanlız buff ucuzuna kaçmayın , ben decathlondan aldım fena değil . Yazın bile kaskın altına giyiyorum , hava geçirgenliği iyi ayrıca alnınızdan gözünüze girecek terleri ve ensenize inecek terleri engelliyor.

• Beğen
Tepkiler: dryakup23
@TatanQa_tr aliexpressten almıştım birkaçtane sanırım ucuza kamış oldum:) çünkü bayağı terletiyolar sentetik... iyisi hani burda marka söylemek reklam olmazsa öneriniz? varmı...

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
@TatanQa_tr aliexpressten almıştım birkaçtane sanırım ucuza kamış oldum:) çünkü bayağı terletiyolar sentetik... iyisi hani burda marka söylemek reklam olmazsa öneriniz? varmı...

Malesef şu diyemem kullanmadığım için diğerlerini. Decathlondakiler kullanıyorum fena değiller , memnun kaldım. ;)

Ben sırf bu durumdan dolayı dün buff aldim. Bende de fıtık var ve terledigim zaman boynum buzzz kesiliyor ve rüzgar da alıyor haliyle derken fıtık iyice fıtık oluyor!
Bakalim umarim buffun faydasini görürüm.

Geri