Scudo Sports

Bostancı

500-550 tl arasında bısıklet arıyan bırıne xt ve xtr donanımlı bısıklet satmayı dusunuyorsun kac para satcagınız bısıkletın fıyatı merak ettım ve lınkını koyabılırsenız sevınırım

Scudo
@zeki günaydın

hıc farketmemısım tarıhı dırek deltaumut arkadasımızın sattıgı bısıklet dıkkatımı cekdı :D Sızcede bı acayıplık yokmu

Arkadaşlar merhaba akşamları bostancı hareketle kartal yönüne veya kadıköy yönüne binen varmı?

Küçükyalı hareketle sahilden Kadiköy yapan ben varım :) Ancak bu aralar Beykoz da kaldığımdan dolayı oralara ekstra bir organizasyon olmadıkça gelmiyorum.Bir ara beraber pedallarız.

Sevgiler..

• Beğen
Tepkiler: burak ekemen
bu akşam 19:15 gibi bostancıdan çıkış yaparak kartal yapıcam katılan olursa beraber pedallarız.

Burak 17:30 gibi sahile ineceğim. Caddebostan'da turlayacağım. Saati biraz erkene alma fırsatın var mı? Biraz turlarım sonra senle Kartal yaparız...

Tamam o zaman saat 19:07'de Bostancı Bisiklet Yolu başlangıcının orada olacağım. İstersen bugün Caddebostan'da binelim. Yarın senin kuzenlerle Kartal-Pendik yaparız. Veya farketmez. Zaten cumartesi Critical Mass'a katılıyoruz.
Neyse ben çıkıyorum. Bostancı'da görüşürüz... :vroam:

Selam Burak telefon ile de konuşuruz ancak bişey sorucam sana.

Yrın saat 7:30 da kaynarca da buluşup f1 pistine doğru gitmeyi planlıyoruz sen ne dersin katılmak ister misin.

Bostancıdan katılmayı düşünen bugün tanıştığımız bir beyde var trenle pendiğe gelicek, sende gelmeyi düşünürsen trenle gelebilirsin Pendiğe kadar ordan Samet karşılayacak gelmek isteyenleri.

Bende Kaynarca' dan katılıcam arkadaşlara ordan ver elini formula 1 ne dersin?

• Beğen
burak selam,
sanırım bugün yolda seninle karşılaştım. dediğim gibi foruma pek takılmıyordum ama bakiyim dedim. hafta içleri de 7.30 8 gibi ben de bazen bostancıdan fenerbahçe yönüne doğru falan hareket ediyorum. haberleşelim sana uyuyorsa ve diğer arkadaşlara beraber çıkılır

• Beğen
@Barış Can Dönmez

merhaba barış bende hafta içi akşamları kafama estikçe biniyorum. 19:00 19:15 gibi bostancı hareketle pendik yada fenerbahçe yönüne.burdan takip edersin buluşur beraber pedallarız :)

@burak ekemen

benim en erken bostancıda olmam 7.40 falan olur zorlarsam. işten dönüşüm 7.10 bugün ayrıldığımız yerden maltepede. uyarsa pedallarız haberleşiriz.

@burak ekemen

Kasmaz kasmaz :in: ama Bostancıdan bisikletle gelirsen belki haklısaın kasar.

tamam konuşuruz akşam..

• Beğen
bende amatörce maltepe bostancı arası pedallıyorum takip edeyim denk gelirse katılmak isterim sizlere

@Ali ATAY

çıkıcağım zaman ben burdan yazıyorum takip ederseniz beraber pedallayabiliriz.:)

Geri