Scudo Sports

Bostancı

Evet Gürkan arkadaşımızda konusunda tecrübeli ve bu işi Anadolu yakasının en eski bisikletçisi Oral usta'dan öğrenmiş çok iyi bir insan ve bisikletçidir. @bianchimania

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Boran
Scudo
@Alp Aslan

Gürkan abi bisiklet kiralıyo muydu ?
Bisiklet kiralıyo mu bilmiyorum ama aynen dediğin gibi çok iyi biridir ve çok iyi bir bisikletçidir, severiz Gürkan abiyi :D

caddebostana en yakın yeşil bisiklet var heralde ordanda yardım alabilirsiniz :) forumda kendı bölümü olcaktı sanıyorum

Bostancı grubuna bende dahil olmak isterim. Yarın hava iyi olursa zaten yine sahilde olacağım inşallah. Görüşmek üzere..

grup eksikliğinden muzdaripler grubunu kurmalıyız bence:)

bende katılabilirim size çok süratli degilseniz

bende katılabilrim ama konuyu açan kişi ortalarda yok

grubu kuralım ancak ben öss nedeniyle bir süre ortalarda olmayacağım

grup kendiliğinden mi kurulcak arkadaşlar.

arkadaşlar ben kadıköyden çıkar gelirim bostancıya.. şu 2 hafta vize haftam ondan sonra boşum haftasonları pedallarız yada haftaiçi akşam da olabilir size müsaiyt olan günleri yazın kararlaştıralım bir akşam tanışmak için toplanırız aynı haftanın cmtsi yada pazar günü de pedallarız ne dersiniz ?

Arkadaşlar 1 Mayıs Cuma günü herkese tatil. Kimsenin fikri yoksa o aksam saat 20:30'da Bostancı'da İDO iskelelerinin önünde buluşabiliriz. İlk buluşmamıza göre de diğer buluşmalarımıza karar veririz.

1 Mayıs tarihi uymayan var mı?

pazartesi,çarşamba ve cuma akşamları adalar vapur iskelesinin önünde buluşup...bostancı-pendik-bostancı yapıyoruz katılmak isteyen arkadaşlar olursa aramızda görmekten mutluluk duyarız....

haraket saati akşam 20:00

Geri