Scudo Sports

Bostancı

herkese selam..
86 istanbul doğumluyum
bostancıda oturuyorum..
ışık üni. bilg. müh. bölümünde öğrenciyim..
19 mayıs salı günü sedona borla 2009 almayı planlıyorum..
açıkcası yaptığım araştırmalar sonucu borla ve 711 v versiyonları arasında kararsız kaldım arada 50$ gibi bi fark var.. ancak borla bana yeter boşuna 50$ daha vermeye gerek yok gibi geldi :)
hem kadroları aynı olduğuna göre(resimlerden gördüğüm kadarıyla aynılar) ilerde bir iyileştirme yapmayı düşünürsem bunu borla üzerinde de yapabilirim..
yine de bu konuda söylemek istedikleriniz varsa duymak da isterim.. bütçem 350-400$
bir de bu bisikletlerin sağlamlıklarını merak ediyorum hoplayıp zıplamaya ne kadar dayanırlar? kullanan arkadaşlar varsa fikirlerini belirtsinler lütfen..

borla ve 711 arasında çok büyük bir fark var mı? kullanımımı etkiler mi?

Scudo
bildiğim kadarıyla hoplayıp zıplamaya uygun bir velespit... ama mutlaka disk fren uyumlu olsun. yoksa ileride tüh dersin... hem arka hem öne disk takılabilecek gibi olsun. bide eğer fren düşünürsen www.gatorbrake.com dan cok uygun fiyata hidrolik fren alabilirsin. bende 6 pistonlusu var süper......
sen aklına yatan bisikleti al gerisi önemli değil zaten... şimdiden hayırlı olsun...

• Beğen
Tepkiler: evr3435
@olcaybatu

bir şeyler yazma zahmetine girdiğin için teşekkür ederim :)

borla ile 711 arasında cok fark yok gibi gorunsede var,en barizi borla 21 711 ise 24 vites,kadro olarak tabikide aynı kadroyu kullanıyorlar fakat uzerınde kullanılan aktarım organlarında farklar var,yani üzerinde ileride değişiklik yapıcam diyorsan 711 çok daha elverişli borlaya göre.
Bu farklar haliyle kullanımı olumlu yonde etkiliyorlar.
Hareket konusuna gelincede şimdi ne kadar abartıcağın senın kılonla ilgili konular var sonucta bu bisikletler xc kadroya sahip bu performansa yonelik amaçla yapılmışlar bunu düşünerek te araştırmanı tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: evr3435
çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için..
salıya kadar zamanım var, araştırmaya devam ediyorum zaten :)
borla mı 711 v mi bakalım ne olacak son karar :)

merhaba hafta sonu aydos ormanı geleceklere duyurulur eglence keyif ve muhteşem bir istanbul manzarası

@neslish

hoş geldiniiizzzzzzz

madem bostancıdasınız pazartesi çarşamba cuma gece sürüşümüze bekleriz. detaylı bilgiyi yine forumumuzda bulabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Karaçam
Herkese Merhaba Yeni Bisikletimi Aldıktan Sonra Bostancı Grubuna Katılabilirmiyim? teşekkürler.

@Mark_Renton

meajlarından anlayabildiğim kadarıyla küçükyalıdansın galiba,
merhaba ben arda,bende küçükyalıdan orta halli bir sürücüyüüüm...

@kaskay

merhaba ben arda arıcak.
böyle bir duyuru buldum,lütfen daha fazla kişiye iletelim
belki bizlerde bu forumda bulunan kişiler olarak buradan muğlaya,ordaki organizasyona bindirme yapabiliriz:) :)
"""Bisiklet Dostları Merhaba,

Bu yıl iki tane Gökova turu vardır. Bunlar:

Birincisini Muğla bisiklet derneğinin yapacağı tur, İkincisini ise Muğla bisiklet topluluğunun yapacağı turdur.

web sitelerinin linkleri:
(link) /
(link)

TERCİH SİZİN.

Aşağıdaki program Gökova Körfez Turu:
(link) un tur proğramıdır.

Proje Adı GÖKOVA KÖRFEZ BİSİKLET TURU– 2009

Temel Amaç Bisiklet sporunu temel araç olarak kullanarak insan sağlığının, toplum sağlığının ve çevre sağlığının korunması, sağlıklı bir toplum için gerekli şartların yaratılması, yaşam kalitesinin düzeltilmesi, çevremizi yerel ve küresel açıdan korumaktır farklı kültürel etkileşimin sağlanması, ülkemizde ve dünyada barışın sağlanması yanı sıra doğa dostu bir spor olan bisiklet turizmi yolu ile, ülkemizde spor ile turizmi birleştirmek, bir kültür ve turizm kenti olan ilimizde spor ile doğanın ve kültürün korunması, geliştirilmesi ve toplum içinde yaygınlaştırılması ve ülkemizde her yıl ilimizde yapılması, bu buluşmanın Muğla’da uluslar arası bir şenlik havasında her yıl tekrarlanarak gelenekselleştirilmesi, il ve ilçelerin kardeş kentlerinden sporcu davet edilmesi için faaliyette bulunmak.

Temel Hedef Akyaka’dan başlayan, kıyıdan Ören, Çökertme, Mumcular, Bodrum ve feribotla Datça Yarımadasını kapsayan ve Marmaris’te son bulan uluslar arası bisikletçilerden oluşan karma bir ekiple bisikletin kültürleri birleştirici ve barışçıl ve doğa dostu yönünü vurgulayarak dört günlük bisiklet ve kampçılık faaliyetini gerçekleştirmek.

Alt Hedefler Ekolojik bir spor dalı olan bisikletin aynı zamanda bir ulaşım modeli olarak ülkemizdeki bireysel ve toplumsal sağlık sorunlarındaki önemini vurgulamak. Ekonomik, etkin, sağlıklı ve çevre dostu bir ulaşım aracı olarak ülkemizde bisiklet kullanımını ilerletmek ve teşvik etmek, ulaşım planlaması ve yönetimin dikkatini, bisikletlilerin gereksinimlerine çekmek, bisiklet turizminin, ülkemizde bir turizm alternatifi olarak gündeme sokulmasını sağlamak.

Biz kimiz 2005 yılında kurulan Muğla Bisiklet Platformu, 2009 yılında Muğla Bisiklet Derneği ile tüzel kişilik kazanmış ve çalışmalarına hız kazandırmıştır. Muğla Bisiklet Derneği çevresinde toplanmış, ülkemizde ve dış ülkelerde çok sayıda bisiklet turuna katılmış, amatör olarak uzun mesafe bisiklet sporu yapan, bisiklet yarışlarına katılan; hekimlik, mühendislik, öğretmenlik, şehir planlama, hemşirelik ve akademik mesleki formasyonlardan gelen; bisiklet sporunun yaşamımızdaki hayati önemi ve toplumsal sağlık açısından güçlü rolüne inanan, doğayı aktif olarak seven ve koruyan bir ekibiz.

Gerekçe Bisiklet sporunu anahtar yaparak 1999 ’dan bugüne her sene ilk ve sonbaharda 2 kez 700-1000 kilometre arasında değişen parkurlarda ülkemizde tur düzenlenmiş, bu şekilde eko-sporu, eko-turizm ile bütünleyen bu faaliyetler ülkemizde ve tüm dünyada halklar arasındaki ilişkileri geliştirmede rol oynamıştır. 2004 yılında Amerika Birleşik Devletleri ve Polonya’dan gelen 10 kişilik bir bisikletçi grubu ile İzmir-Antalya Bisiklet Turu organize edilmiş ve gerçekleştirilmiş, 2005 yılında Türkiye’den 12 kişilik bir bisikletçi grubu Amerika Birleşik Devletlerine California’ya giderek 1200 kilometrelik bir bisiklet turu gerçekleştirmiş, bunu 2007 yılında Güney Doğu Anadolu Bisiklet Turu, 2008 yılında Doğu Anadolu Bisiklet Turu ile Almanya- Çek Cumhuriyeti- Avusturya Bisiklet Turu, 2009 yılı mayıs ayında Suriye Bisiklet Turu takip etmiş, halen bir grup arkadaşımız Amerika Birleşik Devletlerinde bisiklet turuna katılmak üzere Amerika’ya gitmişlerdir. Ülkemizde tüm bisiklet sporcularını birleştiren ve gelenekselleştirilmesi amaçlanan bir Gökova Körfez Turu organize etmek amaçlanmaktadır. Böyle bir faaliyet sporun bireysel ve toplumsal sağlık yönü ve spor ile kitle turizminin birleştirilmesi, bisiklet sporu aracılığıyla kültürlerin etkileşimi ve kaynaşması açısından çok hızlı ve etkili bir farkındalık yaratacaktır. Bizim amacımız bu toplumsal sinerjiyi bisiklet sporunu kullanarak mümkün olduğunca fazla kent ve ülkeler arasında kurmaktır.

Araç gereçler Bisikletçiler kendilerine ait bisikletleri ve kamp malzemelerini kullanmaktadırlar. Konaklama, su ve tuvalet bulunan herhangi bir yerde yapılmakta, yemekler lokantada yenmekte veya sporcular tarafından hazırlanmaktadır.

Parkur
1. gün: Akyaka- Akbük- Ören- Çökertme (60 km)

2. gün: Çökertme– Mazıköy-Mumcular- Çiftlikköy- Bodrum (65 km)

3. gün: Bodrum- Datça Körmen Lmn.(feribotla)- Bördübet- Amazon (50 km)

4. gün: Amazon- Hisar önü- Marmaris- Uçurtma (40 km)

Tarihler
Başlangıç tarihi ve yeri: 08 Ekim 2009 Perşembe Akyaka

Bitiş tarihi ve yeri: 11 Ekim 2009 Pazar Marmaris

Katılan ve destekleyen Kurumlar Muğla Valiliği, Muğla Belediyesi, Akyaka Belediyesi, Ören Belediyesi, Mumcular Belediyesi, Bodrum Belediyesi, Datça Belediyesi, Marmaris Belediyesi, Muğla Ticaret Odası, Muğla Genç İşadamları Odası, Bianchi, Bisikletliler Derneği, İzmir Bisiklet Derneği, Ereğli Bisiklet Derneği, Muğla Çevre Derneği, Cyclist of Cultural Exchange, BaltiCCycles, Basın- Medya Kuruluşları.

İletişim
Dr. M. Bülent Savran
bulentsavran@gmail.com

0532.736 02 22
0505.536 76 54

Adnan Cangir
adnancangir@gmail.com

0532.226 51 94

Kartal ve çevresinde ikamet eden, ya da buralarda bisiklete binen arkadaşlar -Hatta ssdrop, Kartaldansın sanırım- bisiklete bineceğiniz zamanlarda iletişime geçebilirsek çok mutlu olurum...

Teşekkür ederim...

ArkadaşLar akŞam turLarıNa BeraBer çıkaLım Bende maLtepedeyiM .. face : Mert yagmuroglu Messenger : codes@mert.yagmuroglu uLaşırSanız Listenizde birde Ben oLuruM ..

kardeş senin aldığın sahibinden.comdan bak bisiklet sedona biliyorum nekadara alıon sen.geotech team var bende satıyorum sen sahibinden.comdan bak resimlerine..bak bisiklet ciddi anlamda konuşuyorum çok temizdir...eğer alırsan baya indirimim olcak sana ..bisiklet çok temizdir...çünkü bende yeni aldım az kullandımm..sen sitedeki fiyata bakma,ben sana indirim yaparım yeterki sen al..valla ben sıfırını iki buçuğa mal oldu..sana bişeler yaparım kardes bak bisiklet senin tam istediğin gibi bence..özellikleri ise:ben yinede yazıom sen de sitedeki resimlerden görürsün:geotech team kadro-rockshot dart3 ayarlı martisör-dişli,vites kolu,ön ve arka göbek deoredir.aynakol xtdir..zincir,ön ve arka vites xtrdir..hidro:tektrodur..bisikletin parçalarını bi hevesle dizdim simdide satıom...çok temiizdir.toplama...2-3 ay kullandım fazla kullanmadım....msnem:delta_umut_178@hotmail.com,tel:0446753180....

ilk mesaj tarihine bakıırsa bisiklet alınmış ve çoktaaan eskimiştir :):):)

Geri