Scudo Sports

Bostancı

Scudo
@koray1984

o zaman eline bezini alıp bütün gün zincirini temizleyeceğine ekürinle buluşma organize edin :D :D

Anıl haklı galiba zincir temizleme konusunda Koray yeter be kardeşim 10 km bir zincir mi temizlenir.

:)temizlik imandan gelirmiş,tamam geçen sefer abartıp bozmuşluğum var bişileri ama o tecrübeydi:)

ekürim bak organizayon yap dio:)yapalım bi organızayon;)

@bianchimania

olsun kendi bezini getirip temizliyo :D
bu arada şu an kullandığım bisikletin zincirini 13 yıl sonra temizledim(üzerindeki balçığı hortumla yıkayarak çıkardım), bi de yıkadıktan sonra 720 km yaptım hala temizledim. 72 kez temizlemem gerekti dimi :D

sorumu zaten başlıkta yazmış bulundum :eek:

Bildiğim kadarıyla yok. Ayrıca bende öyle bir gruba dahil olmak istiyorum. Bulursan banada haber verirmisin? :D :D :D :D :D

Evet arkadaşlar ufak bi grup çalışması başlamıştır Bostancı ve çevresi adına =)

evet arkadaşlar ne yapıyoruz? hava güzel olursa cumartesi gunu saat 10 da caddebostan bisikletyolunun basladıgı noktada bulusabılırız? ne dersiniz?

iyide benim bildiğim kadarıyla bu gruptakiler yol bisikletiyle antreman yapıyorlar ve yetişmem imkansız :S

herkeze merhaba.kartal rahmanlardan iki arkadaşız.cumartesi sabahları kartal-şaşkınbakkal arası gidiyoruz.

Bildigim kadari ile yok.Fakat eger kurulursa bende eşlik etmek isterim.

Bostancı sahilde bisiklete binmek istiyorum. Bisiklet yoluna yakın bir yerde bisiklet kiralayabileceğim bir yer bilen var mı? Bisiklet parkı yapılmış. Orada bisiklet uzun süre bırakılabilir mi? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Bostancı'da forumdan da arkadaşımız olan Muhammed arkadaşımızın dükkanı bulunmaktadır, telefon açıp tarifini alabilirsin, aslında çok kolay alt bostancı meydandan bağdatcaddesine doğru giderken yokuşa gelmeden solda Ets'nin yanında Tel: 0216 362 15 12 iyi günler

Küçükyalı Tandem Bisiklet'te bu konuda size yardımcı olabilir, telefon numarası:417 95 16

İspark'a bisikletini bırakabilirsin uzun süre ancak yinede bir kilit kullansanız fena olmaz.

• Beğen
Tepkiler: Alp Aslan
Geri