Scudo Sports

Bostancı

@bullshark

bende de castello terminatör var .

anlaştık , görüşmek üzere . . .

Scudo
katılmak isteyen arkadaşlar olursa bekleriz .
herkese bol pedallı günler . . .

@ManitoN

ne kadar çok kişi olursak o kadar iyi gelen varsa daha gelsin

@bullshark

dediğim gibi hafta içi derslerim filan çok yoğun olduğu için gelemiyorum ben, haftasonu akşam saatlerinde görüşürüz :D

@bullshark

Gerçekten güzel bir gezi oldu.
Umarım tekrar birlikte pedallarız.
Görüşmek üzere.

evlere dönerken nerden dönüyosunuz ?
ben minibüs yoluna pinhandan sonraki ışıklardan çıkıp, küçükyalı tansaşın karşısındaki altgeçitten geçerek çıkıyorum. gece 11 de filan tren yolunun altgeçidinden geçmek pek güvenli bişey değil de o yüzden :D

ben tansaşın ordaki alt geçitten geçiyorum 12 ye kadar bişi olmaz 12 den sonrası kötü :D

Bende Küçükyalıdan Fenerbahçe Marinaya Kadar Gidiyorum Gümüş Sörfçü Gibi Bmx Krom Ve Full Aliminyum Mtb Var Hemen Hemen Her Akşam Beni Burada Görebilirsiniz Genelde Hafta Sonları Sabah 12 Kadar Hafta Içi Akşamda 19:30 Gibi Caddedebostanda Orada Sonrada Bagdat Caddesi Oralar

Arkadaşlar bende Kartal da oturuyorum.Sabah 5 30 da kalkıp Kadıköy Bağdat caddesine gidip geri dönerim

@bosnakmesic

Karşılaşırız ozaman ben de aynı şekilde cumartesi 6 - 615 gibi caddebostan sahilden kartal istikametine pedallayacagım. Telim 555762 69 65 çıktığınızda çaldırırsanız anlarım yoldasınız.

Benim bisikletim amoeba hussar. Üzerimde tam emin değilim ama sarı yeşil bir bisiklet tshirtu olabilir. eldiven de olacak tanırsınız herhalde. Sahil üzerinden biraz performansıma bakacağım.

Görüşmek üzere.

@ibocan81

9 malesef bana geç olur. Saat 10 da dişçide randevum var. 6 da pedallayıp 8 gibi dönüp duş alıp dişçiye gideceğim.

@NKORHANK

geçmiş olsun .
hafta içi akşam veya başka bir hafta sonu haberleşip görüşürüz .

@ManitoN

Ben bu sabah çıktım. Önceden teyitleşirsek gelmek isterim.

yarın akşam sürecek olan var mı ?
iftar vakti sahilde insan olmuyo mükemmelmiş tek başıma sürdüm resmen :D hatta yola atlayan çocuk, bisiklet yolunda yürüyen aile gibi şeyler yoktu sıkıldım bi süre sonra :p

Geri