Scudo Sports

Bostancı

Selamlar, ben de göztepe de oturuyorum, hafta içi iş çıkışlarında 7-9 arası, hafta sonu ise başka bir organizasyon olmazsa zaman kıstı olmadan sahilde bisiklete biniyorum. Gerçi bundan sonra hafta sonları özellikle pazar günleri sahilden uzak durmaya çalışacağım çok kalabalık ve bisiklete duyarsız bir kitle doluşuyor özellikle fenerbahçe-bostancı arası korkunç. Birlikte turlanacaksa ben de katılmak isterim, hatta hafta sonları adalara gidip daha huzurlu pedal basabiliriz.

Scudo
@onurtr
haftasonları adada huzurla dolaşabileceğini sanmıyorum kalabalıktan dolayı

bugün küçükyalı-göztepe yaptım sahilden, yolda trex'i olanlar filan gördüm kesin buraya üyeydi ama yol ortasında arkadaşını görüp aniden kırdı sonra buraya üye olduğu fikrinden vazgeçtim :D + insanlar çok saygısız bisiklet yolunda mal gibi dikiliyolar. ya da koloni halinde 5 kişi yanyana yürüyolar ortasına dalasım geliyo. neyseki zilim var çın çın çın yapa yapa gidiyorum :D

bisan eldorado var yolda gören olursa tanışalım konuşalım :D

Sahil yolu çok kalabalık oluyor aynen dediğiniz gibi artık bisiklet yoluna taşıyor insanlar. Bisiklet yoluna bırakılmış çöp dolu market torbalarıda ayrı tartışma konusu... :)

Bizde 18-21 arası sahilde turluyoruz bu aralar. Toplanabilir, tanışabiliriz.

Bugün, Salim, ben ve kardeşimle birlikte sahil şeridini takip ederek Beykoz'a gidip geri döndük. Çok zevkli bir rotaydı. Bir anda plansız olarak gittiğimiz için kendi aramızda oldu. Bu günlerde Anadolu Kavağı'na kadar gitmeyi düşünüyoruz. Gelmek isteyenler olursa bir tur yapılabilir.

yaa artık yolda gördüğüm herkese soracam konuşacam.böle olmuyo.kaç ay konuşulsada bi karar çıkmıyo.yolu ne bunun anlamadım gitti.bi yolunu bulalım artık

hemen hemen her gün küçükyalıdan göztepeye gidiyorum
gri-kırmızı bisan eldorado,kırmızı sedona kask, siyah şort, siyah sedona eldiven, t-shirt değişir duruma göre :D
yolda görürsen durdurabilirsin :D

arkadaşlar ben üsküdardayım ama küçükyalı-maltepe-bostancı civarlarında gezilere katılabilirm tabi ayarlarsa biri:)

kartal soganlıkda oturmakdayım ..

09 08 08 tarih de cumartsi günü .. aldım bisikleti kartal bostancı kadiköy üsküdar ve buaz köprüsünün altına gidip geldim . sabah 09 00 da cıkdım akşam 18 30 da evdeydim baya bi sardı iyi kas yapdım yaw ilk denememdi sanırım 80 km yapmışımdır..

eyer ayarlarsanız vakit buldukca inerim sahiletanışır kaynaşırız foruma yenı katıldım gerci ..

dün saat 21 sularında sahilde bostancıdan maltepeye doğru turlamaya çalıştık ama herkes sahile dökülmüştü, beyoğluna taş çıkartan bir kalabalık vardı :( eylüle kadar sahilde gece turlamaktan vazgeçtim, ama ctesi pazar sabah erken saatlerde uygun oluyor.

@serhad k

dün ben de 21 civarı göztepeden maltepeye gidiyodum, çoğu yerde ışıklandırma yoktu bisikletin ışığından ilersi ne kadar görülürse onu görebiliyodum. önümdeki kişide herhangi bi reflektör yoksa bişey görülmüyodu zaten. ışık şart gece sürmek için..

@osssssyyyyy

Merhaba, bende Castello bisiklet var . Görünce durdurabilirsin .
Süreyya Plajı - Bostancı - Dragos - Süreyya Plajı sahil yolunu kullanıyorum .
Görüşmek üzere . . .

bostancı ve etrafında oturan arkadaşlar bisikletle akşamları turlamak için gayet uygun zamanlar, başlatılan girişimin devamı gelir diye umuyorum, eğer gelmek isteyen olursa sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: ibocan81
@SCHORODINGER

bugün ve yarın malesef akşamları bisikletsizim ama istersen cumartesi sabah pedallıyabiliriz ve isteyen diğer arkadaşlarla birlikte .
görüşmek üzere . . .

@ibocan81

EĞER CUMARTESİ SABAH UYGUN OLACAKSAM MUTLAKA CUMA GECESİNDEN BİLDİRİRİM, MSN'E EKLERSEN BENİ İYİ OLUR, GÖRÜŞMEK ÜZERE

pazar günü küçükyalıdan caddebosttana pedal çevirmek isteyenlere duyurulur pazar günü saat 17:00 da sahilde basketbol sahalarının orda olucam yeşil merida tek gitmek istemiyorum

arkadaşlar pazar günü için organizasyon yaparsanız buraya da yazın gelebilirim ben de

Geri