Scudo Sports

Bostancı

kendim pendiğe gidip bakmış oldum arada:)
uzakmış uzak
ama gidiliyor
ama rüzgardan dönerken bitilebiliyor

Scudo
Tatilde Bostancı dan yola çıktık iki arkadaş. Sahilden Kadıköy vapurla Eminön'ü, turladıktan sonra Galata Köprüsünden Karaköy sahiliden Bebek :) kadar pedalladık çok keyifliydi yahu...

Baya turlamışınız valla bir kaçta foto olsa süper olacaktı... Ben malesef gidemedim bozcaadaya tatilde ama önümüzdeki pazartesi gidicem inş... Bol bol foto çekerim umarım...

küçükyalı çınar mahallesi. ne zamandır bisiklete binmiyodum bugün çıktım. şu bisikletin ön tekerleğini düzelttiriyim güzel olacak

konuyu başlatan arkadaş bi tarih ve güzel bir saat verse süper olcak hafta sonu olması tercihimdir :) ya sabah ya da akşam ayrıca akşam olursa hafta içide olabilir

sürekli bu konu gündemde
kadıköy pendik arası bin tane bisikletçi var ama sürekli bir karmaşa
hergün 8 de bilmemnerede buluşulsun misal
gelen gelsin gelmeyen gelmesin
ama sürekli turlayan varmı demek olmuyo sanki pek
turlayan var turlayamayan var
çimlerde oturan var bisikletiyle
vs vs

selam ben de küçük yalılıyım katılabilirim
eğer bir saat kararlaştırırsak

Aranıza yeni katıldım ama bisikletle tanışmam yeni değil.İlk okul ikinci sınıftan üçüncü sınıfa geçtiğim yaz babam bana karne hediyesi olarak BMX bisiklet almıştı.O zamandan bu zamana uzunca bir yaşam süreci geçti ben liseye kadar o bisiklete bindim. (babam biraz büyük almıştı da :p) bisiklet bende böcek gibi küçücük kalana kadar bindim.Daha sonra eskidi diye annem eskiciye vermişti o günü unutamam... :( sonra yeni bisiklet aldık lise üç'ün yaz ayında bir akşam bisikleti zincirli olarak apartman içine koyduğum halde sabah hayaliyle karşılaştım.Bu beni derinden üzdü 7 sene yasını tuttum. :( Ta ki 3 gün öncesine kadar :D yeni bir bisiklet aldım.(Bisan Defne)
Sözün özü maltepe'de oturuyorum.Bu civarlarda oturan arkadaşlar ile tur yapmak istiyorum.görüşmek dileğiyle.Sevgiler

Bende İdealtepe'deyim. Özellikle pazartesi günleri bana uyuyor. Diğer günlerde iş durumuma göre dışarı çıkış saatlerim değişiyor. Katılmak isteyen olursa, 30.06.08 Pazartesi günü, saat 19:00'da Maltepe Migros(Sahil)'un önüne gelsin. En geç 19:15'te Kadıköy yönüne doğru pedallarız.

• Beğen
Tepkiler: catgirl
dönüşte hava karanlık olmaz mı ama karanlıkta sürmek zor olur gibime geliyo :D

@ManitoN

Sahilde ki bisiklet yolu yeterince ışılı oluyor. Bisiklerinize flaşör ve lamba taktığınız taktirde görünür olursunuz.

Merhaba cumartesi eğer uygunsa saat kararlaştıralım derim.Ne dersiniz?
(5 temmuz cumartesi.)

Not:Akşam havanın karanlık olduğu saatler için saat kararlaştırılırsa ben katılamayacağım malesef bana uymuyor :( izin mevzusu :)

Cumartesi öğlen gibi bana uyar. Öğlen saatleri güneşe aldırmam diyenler varsa çıkalım.

abiler ben maltepede oturuyorum ole pek gezintiye çıkmam ama gelen olursa neden olamsın

selam sabah saati havanın temiz ve trafiğin yoğunlunun az olması nedeniyle bana uyar siz ne düşünürsünüz?cuma akşamına kadar netleştirelim derim :) maltepesahil migrosun yakınında oturuyorum.siz maltepenin neresinde oturuyorsunuz?

ben biraz yukardayım esenkent ama akşamları kafam eserse iniyorum bi sahile

her c.tesi ve pazar günü sahil yolundan fenerbahçe dalyan'a kadar gidip geliyorum. erken saatleri, güneşin ve kalabalığın daha müsait olması sebebiyle tercih ediyorum. şimdilik tek başımayım ama ileride güzel bir grup oluşabilir. evim maltepe sahil yolunda. hafta içi geç saatlere kadar çalıştığım için maalesef bisiklete binme fırsatım olmuyor. sadece haftasonu için isteyen varsa bana mesaj atabilir.
görüşmek üzere.

MERHABA
cevizlide oturuyorum. Pazartesileri uygunum diyer günlerde iş çıkış saatlerine göre değişiyor. Burak sana ben herzaman eşlik ederim. Küçükyalıda oturan arkadaşlarda yapancılık çekdikleri için mi gelmiyolar sarmaz diye mi düşünüyolar bilmiyorum anlayamadım tam. İnsanlarda sanırım tanışma fobisi var galiba:D . hazır yaz gelmişken akşam serinliğinde bisiklet sürmek daha iyi aksi tadirde güneşin altında kavruluruz:)

Geri