Scudo Sports

Bostancı

Kartaldan kadıköy istikametine gidenlere ve adalara gidip turlayanlara katılabilrim..

Scudo
Kartaldayım ama kadıköye kadar gidip dönüyorum aralarda bi nokta buluşup turlaya biliriz :)

@ssdrop

merhaba :)
Konu 2 ay kadar eskide olsa :)19 civarları hergün bostancı dan çıkıp sahil boyunca gidiyorum gidebildiğim yere kadar. Belki karşılaşırız :)

• Beğen
Tepkiler: S. Burak Cebeci
merhaba,

ben de kartal da oturuyorum ve hemen hemen her sabah kartal-bostancı-kartal, hafta sonları da kartal-caddebostan-kartal yapıyorum.

saatler uyuşursa toplaşabiliriz aslında,

dogan

15 hazirandan sonra herzmamn hazırım şimdi ksıtlı ancak....

Merhaba arkadaşlar ben Bostancıda oturuyorum Tam bir Bisiklet hastasıyım nerdeyse arabadan daha çok sevicem :)
Sizlere katılmaktan mutluluk duyuyorum umarım benide aranıza alırsınız kendinize iyi bakın saglıcakla :)

Hoşgeldiniz. Benden de Bostancı'ya selam olsun :D Bisikletle sahil yolunda gezmek ne güzel olur. Fenerbahçe'den Kartal'a gidin gelin Adalar manzaralı :) Keyfe bak :D

Hoşgeldin...Ben de yeni katıldım foruma...Hayırlı olsun.

Hoşgeldin,bende cumartesi pazar inşallah bostancı kartal,bostancı fenerbahçe arasında olcam inbşallah

Hoşgeldin :)

Bende her akşam Bostancı dan çıkıyorum yola...

@ssdrop

Merhaba genelde her hafta sonu adalardayım :) umarım görüşürüz

muhakkak birbirimizi gördüğümüz oluyordur ama tanımadığımızdan olsa gerek konuşmuyoruz :) adalar seferi yapacağın zamanlar mail yolu ile irtibatta olursak tanışmada gerçekleşir :) bi adalar grubuda oluştura biliriz ..

• Beğen
Tepkiler: Önder Aksungur
bende fırsat buldukça kadıköy pendik arasındayım...

Selam bisikletsever arkadaşlar, bende foruma yeni üyeyim ancak bisiklet üzerinde yeni sayılmam, tam bir bisiklet fanı kuzenimle hatrı sayılır km.ler yollar aştık, işlerimin yoğunluğu dolayısıyla 1 yıl kadar ara verdiğim bisiklete yeniden dönüyorum,güzergah tercihimiz ise genellikle izmit-bayramoğlu-şile-polonezköy gibi orta metrajlı yollar, haziranda ise kuzenimle yapmayı planladığımız istanbul-kastamonu yolculuğuna ise hazırlıklarımız şimdiden başladı, sevgiyle kalın.. isa

Bosatancı' dan başlayıp bir güzergah belirleyip Eminönü' ne kadar turlasak mı ?

Bostancı sahilden kızıltoprağa çıkılıp oradan kadıköy iskeleye inip Eminönü`ne geçilebilir. Eminönünde nerede turlanır bilmiyorum ama.

Ben bir arkadaşımla beraber Küçükyalıdan başlayıp vapurla karşıya geçtikten sonra eyüp balat çukurcuma ve ilginç tarihi mekanları geziyoruz. Çok zevkli oluyor. Nasıl akşam olduğunu anlamıyoruz .

Geri