srdrmrs
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 7.618
- Başlangıç
- 1994—95
- Bisiklet
- Canyon
Yolunuz açık olsun, sağ salim ulaşmanızı, güzel bir yolculuk geçirmenizi dilerim.
teşekkür ederim.
Yolunuz açık olsun, sağ salim ulaşmanızı, güzel bir yolculuk geçirmenizi dilerim.
Siz o zaman 30 ekimde mi İzmir'de olacaksınız? Ya da 29 ekim gecesi mi İzmir'de oluyorsunuz?benim çıkış da 29 ekim 00:00 olarak belirledim. son hazırlıklarımı yapıp , dinlenmeye çekildim. buradan takip için wahoo linki atacagım. isteyen takip edebilsin diye.
benim çıkış da 29 ekim 00:00 olarak belirledim. son hazırlıklarımı yapıp , dinlenmeye çekildim. buradan takip için wahoo linki atacagım. isteyen takip edebilsin diye.
Evet dostum planlar o şekilde.Siz o zaman 30 ekimde mi İzmir'de olacaksınız? Ya da 29 ekim gecesi mi İzmir'de oluyorsunuz?
Desteklerin icin sana ve cemale ayri teşekkür ederim.Bir aksilik olmazsa Soma'ya pedallayıp Savaştepe yolu bağlantısında buluşmayı düşünüyorum. Oradan Menemen'e kadar eşlik edip Manisa'ya dönebilirim.
Soruyu soramadım sanırım. 😅Evet dostum planlar o şekilde
Hocam dusunmeniz yeter cok teşekkür ederim.@srdmrs tanışmıyoruz ama bu vesileyle tanışırız diye Bostancı’dan Gebze’ye kadar size eşlik etmek için planları yapmıştım; ancak ailesel bir durum araya girdi, maalesef katılamayacağım. İyi yolculuklar dilerim.
Aliağa'da beni bırakıp geçmeyin de. 😅Hocam dusunmeniz yeter cok teşekkür ederim.
@Cemal Ç. 28 ekim 23:59da yola cikiyorum. 29 ekim 23:59da izmirde olmayi planliyorum
Hocam dusunmeniz yeter cok teşekkür ederim.
@Cemal Ç. 28 ekim 23:59da yola cikiyorum. 29 ekim 23:59da izmirde olmayi planliyorum
Aliağa'da beni bırakıp geçmeyin de. 😅
Master kategorisinde inceden yaşlılığa adım atmış olmanın kanıtı bu. Artık profil fotoğrafını da değiştirirsin @srdrmrs . Jedi, Medi; Onlar artık geride kaldı...Geldi geldi.😅
276344 dosyayı görüntüle
Yolda görmedim, bu geldiğinin kanıtı.
276346 dosyayı görüntüle