Scudo Sports

Bostancı Nero-İzmir Konak 28 EKİM

Scudo
Böyle bir sürüşe bende sizinle tecrübe etmek isterdim. Sadece tarihler uymuyor. Merakla gidiş biletinizin yolculuğa dair anılarını bekliyoruz.

• Beğen
Tepkiler: srdrmrs
benim çıkış da 29 ekim 00:00 olarak belirledim. son hazırlıklarımı yapıp , dinlenmeye çekildim. buradan takip için wahoo linki atacagım. isteyen takip edebilsin diye.

benim çıkış da 29 ekim 00:00 olarak belirledim. son hazırlıklarımı yapıp , dinlenmeye çekildim. buradan takip için wahoo linki atacagım. isteyen takip edebilsin diye.
Siz o zaman 30 ekimde mi İzmir'de olacaksınız? Ya da 29 ekim gecesi mi İzmir'de oluyorsunuz?

Bir aksilik olmazsa Soma'ya pedallayıp Savaştepe yolu bağlantısında buluşmayı düşünüyorum. Oradan Menemen'e kadar eşlik edip Manisa'ya dönebilirim.

@srdmrs tanışmıyoruz ama bu vesileyle tanışırız diye Bostancı’dan Gebze’ye kadar size eşlik etmek için planları yapmıştım; ancak ailesel bir durum araya girdi, maalesef katılamayacağım. İyi yolculuklar dilerim.

• Beğen
Tepkiler: srdrmrs
@srdmrs tanışmıyoruz ama bu vesileyle tanışırız diye Bostancı’dan Gebze’ye kadar size eşlik etmek için planları yapmıştım; ancak ailesel bir durum araya girdi, maalesef katılamayacağım. İyi yolculuklar dilerim.
Hocam dusunmeniz yeter cok teşekkür ederim.

@Cemal Ç. 28 ekim 23:59da yola cikiyorum. 29 ekim 23:59da izmirde olmayi planliyorum

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
pazar günü kartepe yarışı olmasaydı size yalova->izmir arası eşlik edebilirdim. şimdiden keyifli kazasız belasız yolculuklar diliyorum 🤩

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
@srdrmrs Yolunuz açık olsun. Zor da olsa muhteşem bir tur olacak eminim.

Geri