Scudo Sports

Bolu

ben eskişehirliyim yeni geldim boluya tanısalım pek giremiyom nete cep vereyim 05393788773 ulaşırsan tanışırız arazileri inişlerin nerde olduğunu bilmiyorum belki sen biliyorsundur ismim _-mustafa terkin-_ yaz kış biniciyim hertürlu arazide gidebiliyorum (downhill)mtb karısık en kısa zamanda tanısmak isterim

Scudo
ben eskişehirliyim yeni geldim boluya tanısalım pek giremiyom nete cep vereyim 05393788773 ulaşırsan tanışırız arazileri inişlerin nerde olduğunu bilmiyorum belki siz biliyorsunuzdur ismim _-mustafa terkin-_ yaz kış biniciyim hertürlu arazide gidebiliyorum (downhill)mtb karısık en kısa zamanda tanısmak isterim

üniversitenin hangi bölümünü kazandın mustafa? müsait bir gün buluşalım. nerede kalıyorsun? biraz bilgi verirsen?

pazartesi saat 17'de abant izzet baysal bisiklet topluluğu başkanı olarak yönetim kurulu oluşturulacaktır. ancak aramızda bir iki bisiklet süren arkdaş haricinde fazla kimse yoktur. bu konuyla bolulu öğrenci arkadaşlarımızı aramızda görmekten mutlulukduyarım. diğer abilerimizde aramızda olması üniversite bisiklet topluluğu gelişimi açısından bana mutluluk verecektir.

@halil ibrahim yanar

telefonun bir rakamını yazmamışsınız.biz gelmeyi düşünüyoruz.nerede yapılacak

Umarım kısa bir zaman içerisinde bisikletimle Bolu'ya arkadaşımın yanına geleceğim,,geldiğimde görüşmek dileğiyle... :)

• Beğen
Tepkiler: Selami Daban
@halil ibrahim yanar

yönetim kurulu oluşturuldu mu? gelecektik. ancak tel numarasını geç vermişsin.

merhabalar..
ilk toplantımızı az katılımla da olsa gerçekleştirdilk. yönetim kurulu ve başkanlık seçimi için tekrar bir toplantı yapılacaktır.
28 çarşamba ekim saat 20.00'da becikoğlu 3. kat
bisikletçi öğrenci arkadaşlarımızı ve bolu'daki tüm bisiklet dostlarını fikir alışverişinde bulunmak adına toplantımızda görmek isteriz
0555 560 40 15
bu arada bisiklet dostları önceki sayfalara bakmış olsa telefonumu daha önce de vermiş olduğumu göreceklerdi.
bu arada ben toplantıda olamayacağım. zaten topluluğun faaliyetlerinde de pek bulunamayacağım. mezun durumda öğrenci konumdayım. bolu'da da değilim ve elimden geldiğince kurmuş olduğum bu topluluğa desteğimi sürdüreceğim. bolu'da topluluğun işlemlerini sürdüren bi arkadaşım/isa/ var zaten toplantıda görüşeceksinizdir.

toplantıya katıldığın için çok teşekkür ederim "cazz" abi. . senin oraya gelmen benim için sevindirici bir gelişme oldu ve aynı zamanda orada olamadığım ve ilgilenemediğim için yavaş yavaş bu konuda körelen bir insan olarakda umut vericiydi de. yeniden teşekkür ederim. inşallah görüşmek dileğiyle. zaten bu hafta boluya geleceğim görüşürüzde yani...

ya bu arada çok fazla internete giremediğim için mesajlarınıza hemn okuyamıyorum kusura bakmayın...

@halil ibrahim yanar

önemli değil kardeşim. gelince görüşelim.

bolu da dag bisikletcisi yokmu tek başıma olmuyo yani

bolu lular yolcudur dağcı pek bulamazsn

ama sen yaparsan bir organizasyon katılırız

slm tanısalım ben boluya yeni geldim

eskişehir den geldim mtb fr he rtürlü arazide gidebiliyorum

bolu stadiyum da kulupte takılıyom

:in:

Bolu'da yeni bir bisiklet grubu oluşturma çalışmaları başladı.

Grubun adı :
"KIZIKSPOR BİSİKLET GRUBU"

Geri