Scudo Sports

Bolu - Abant Turum..

bu arada Sezgin sen de otobuste bize katilabilirsin arzu edersen,yilmaz kamil koctan alacakti biletleri..

Scudo
Ben arabayla cuma aksamı Bolu'ya gidiyorum
Esim ve cocuklar ile

sezgin beyin sıkıntısı yokmuş yolla ilgili :).sezgin bey isterseniz özelden cep numaranızı mesajla atın biz size boluda ulaşırız.ben muhtemelen cumartesi sabah erken saate alırım.cihan abi seni düşünerek saat 7 otobüsü değilde 8 yada 8:30 alırım.çünkü senin otogara gelmen sıkıntı olabilir.cebin var ben seni arayıp haber vercem abi bilet saatini.muhtemelende yarın alacam.

Yılmaz bey özelden numaramı gönderdim size.
Eğer 8:30 gibi binerseniz otobüse 12:30 -13:00 gibi Bolu'da olursunuz.

Sezgin bey yılmaz abi 9 a bilet almış biz nerede buluşacağız ?

Ben Bolu merkez de olacağım hükumet konağı onu olabilir saat 9 a aldıysa baya geç gelecekler biz Bolu ekibi olarak daha erken bir yerlerden başlayıp saat yaklaşınca onları mı alsak

Biz 8.30 gibi okanla buluşacağız 10.30dan 11.30 a kadar benim dersim var 12.30 gibide sizle buluşuruz

Cumartesi planı nasıl? Ben sadece Cumartesi gunüne katılacağım ıcın umartesi rotasını merak ettim :)

Evvet abiler hazırlıklar tamam. bolu turu sabah 9'da otobüsün hareket etmesiyle başlıyor.Cihan abimle beraber tüm heyecanımızla yüklenip geliyoruz.ALLAH'tan bir zarar ziyan olmazsa öğlen 12:30 , 13:00 gibi boluda olup cennetteki yolculuğumuza başlıcaz.Gelince resimlerle beraber macerayı paylaşmaya çalışırım.Şimdilik hoşçakalın.:).Hadi bakalım Gazamız mübarek ola.Allah kaza bela vermeye ...:)

Sezgin bey biz erayla 8.30 gibi buluşup bisikletçiye gidicez ufaktan bi bakım falan yaptırıcaz sonrasında erayın dersi var dediği gibi ama bisikletçiden sonra ben boşum isterseniz sizle buluşabiliriz 10 11 civarı

Bende bisikletçi soruyordum bende geleyim bisikletçiye :)
Bu arada kac kişi olduk yada olacağız

Tamam gelin 6 kişiyiz şu an ama belki konuyu dışardan okuyup katılanlarda olabilir.Siz neresindesiniz tam olarak bolunun ona göre bisikletçiyi tarif etmeye çalışayım size

Yok sizle otogarda buluşucaz onda sorun yok ben sezgin beyle konuşuyordum cumartesi günü abanta gidiyoruz

Ben 10 da ayrilirim sizden siz o ara bisikletçiye gidin okanla. kendi bakımlarımı ben yaparım sadece bagaji falan taktiracagim oda kargodan daha gelmedi yurtiçi yine sovduruyor kendine ya

Bisikletçi eski bağkur binasnın karşında sezgin bey biliyo musunuz orayı

Yaklaşık öğrendim saat 9 gibi oraya gelmeye çalışırım. Özelden telini yazsana bana

karar verme hazırlık falan derken 20 sayfa konuşma dönmüş :D benim turla bir bağlantım yok ama genel olarak okudum durumu. yolunuz açık olsun kazasız belasız gidip gelin

• Beğen
Tepkiler: Yılmaz Adıgüzel
Geri