sezgin beyin sıkıntısı yokmuş yolla ilgili .sezgin bey isterseniz özelden cep numaranızı mesajla atın biz size boluda ulaşırız.ben muhtemelen cumartesi sabah erken saate alırım.cihan abi seni düşünerek saat 7 otobüsü değilde 8 yada 8:30 alırım.çünkü senin otogara gelmen sıkıntı olabilir.cebin var ben seni arayıp haber vercem abi bilet saatini.muhtemelende yarın alacam.
Ben Bolu merkez de olacağım hükumet konağı onu olabilir saat 9 a aldıysa baya geç gelecekler biz Bolu ekibi olarak daha erken bir yerlerden başlayıp saat yaklaşınca onları mı alsak
Evvet abiler hazırlıklar tamam. bolu turu sabah 9'da otobüsün hareket etmesiyle başlıyor.Cihan abimle beraber tüm heyecanımızla yüklenip geliyoruz.ALLAH'tan bir zarar ziyan olmazsa öğlen 12:30 , 13:00 gibi boluda olup cennetteki yolculuğumuza başlıcaz.Gelince resimlerle beraber macerayı paylaşmaya çalışırım.Şimdilik hoşçakalın..Hadi bakalım Gazamız mübarek ola.Allah kaza bela vermeye ...
Sezgin bey biz erayla 8.30 gibi buluşup bisikletçiye gidicez ufaktan bi bakım falan yaptırıcaz sonrasında erayın dersi var dediği gibi ama bisikletçiden sonra ben boşum isterseniz sizle buluşabiliriz 10 11 civarı
Tamam gelin 6 kişiyiz şu an ama belki konuyu dışardan okuyup katılanlarda olabilir.Siz neresindesiniz tam olarak bolunun ona göre bisikletçiyi tarif etmeye çalışayım size
Ben 10 da ayrilirim sizden siz o ara bisikletçiye gidin okanla. kendi bakımlarımı ben yaparım sadece bagaji falan taktiracagim oda kargodan daha gelmedi yurtiçi yine sovduruyor kendine ya
karar verme hazırlık falan derken 20 sayfa konuşma dönmüş benim turla bir bağlantım yok ama genel olarak okudum durumu. yolunuz açık olsun kazasız belasız gidip gelin