Scudo Sports

Bolu - Abant Turum..

Yilmazcim selam nereye kadar otobusle gidilecek acaba?ben de duruma gore katilmayi planliyorum..

Scudo
@yuzuakyener

@Cihan Soyugazi

iyi olmuş yener hocam seindim :).Cihan bey bolu terminale kadar otobüsle gidilecek,dönüşümüzde otobüsle olacak.Orada eray ve okan diye iki arkadaşımız var bizi karşılayacak.Boluda bize rehberlik edecekler.Çok güzel bir rota hazırlamışlar,planlarıda çok güzel.Tatil tadında bir gezi hayâl ediyoruz hep beraber ve bir an önce tur tarihinin gelmesini şu iki haftanın geçmesini bekliyoruz :).

Anladim Yilmaz peki hangi otobus firmasindan biletinizi aldiniz veya alacaksiniz bisiklet kabul edlyorlar mi?

cihan abi kamil koça sordum bisikleti kabul ediyorlar.Bilet fiyatı 28 tl lakin yolkart olduğu için 25 tl.Bisikleti sıkıntı etmeyin alıyorlar sorun olmaz sadece ön lastiği sökme şartı var.

Ben muhtemelen önümüzdeki hafta turunuza katılamayacağım :( Tatsız bir kaza oldu dün. Bisikletin arabanın üzerinde olduğunu unutarak garaja girmeye kalktım. Haliyle bisiklet birazcık ezildi arabanın üzerinde. Allah'tan çok yavaş giriyordum. Anında durup ileri gittim. Başta bir şey olmadı sanmıştım ama ön jant dış lastiği kenardan yarmış. CRC'den dış lastik, iç lastik ve pedal sipariş ettim. Gelmesi 2 haftayı bulur en az. Delta'dan alacaktım ama sadece iş/dış lastik 110 liraydı. Ben yanına bir de pedal alarak 150'ye bağladım işi. O pedal türkiyede 100 lira :D

@yuzuakyener

Abi canın sağolsun kazanın olması bir üzdü,gelememen iki üzdü.Keşke gelebilseydin gelmeni istrdik.neyse olmuşla ölmüşe çare yok canımız sağolsun artık bir daha ki gelişimizde görüşürüz inşallah...

Yapmayın yener hocam yaa biz sizle hiç tur yapmıycak mıyız hep bi aksilik çıkıyo neyse sağlık olsun daha kötü bişeylerde olabillirdi buna şükür.Keşke söyleseydiniz şipariş vermeden önce boludada yaptırabilirdik belki kaliteli ve ucuz yollu bişeyler

bende boşta 2 adet schwalbe black jack lastik ve iç lastik var isterseniz haftaya bolu'ya geldiğimde verebilirim yener hocam. ölçüsü 2.10 sanırım.

@Yılmaz Adıgüzel

Teşekkür ederim Yılmaz. Bu gelişinizde de görüşmek isterim. Merkeze ineceksiniz en nihayetinde.

@muhurcuoglu

Okan'cım aynen dediğin gibi. Nasip olmadı bir türlü :D Yaa benim lastikler Continental Touring Plus'tı. Oldukça kaliteli lastikler. İkisini birden değiştirmek yerine aynısından bir tane alayım dedim. O da Türkiye'de çok pahalı olunca ingiltereden sipariş ettim. Gözüme kestirdiğim bir pedal da vardı bahane oldu :D

@robius
İsmini bilmiyorum o yüzden nick'inle hitap edeyim. Çok teşekkür ederim robius. Ancak benim jantlarım 28". Sanırım black jack 26. 700cx42 lazım bana. Ama çok mutlu oldum bu samimi teklifin için.

Bu arada almanlar ne malzeme yapıyor arkadaş. Arabayı geri geri sokuyordum garaja. Garajın üstü doğrudan çamurluğu sıkıştırdı. O kadar basınç yapmış ki bisiklet taşıyıcıdan kurtulamayınca ön teker çok sıkışarak jant lastiği yarmış. Bu kadar zorlamaya rağmen bırakın çamurluklarda kırılmayı, deformasyon bile yok :) Bir iki ufak çizik o kadar.

Çamurluklar: (link)

Yener abi katilmaman için lastik mazeret olmasın senin için bizim bisikletçiden ucuz yollu geçici bir lastik ayarlayalım kırma bizi katıl tura lütfen :) hem stepne gibi yedek bir lastiğin olur :)

• Beğen
Tepkiler: Yılmaz Adıgüzel
Tur hakkında son olarak ne karar alındı eğer 4 Mayıs günü ise bende katılmak isterim size. Tabi benim akşama tekrar Bolu merkeze dönmem gerek :)

Yaa arkadaşlar çok teşekkür ederim. Ne cevap versem şaşırdım. CRC kargolarından biri İstanbul'a giriş yapmış bu sabah ama dış lastiğin kargo takibi yok. Olur da yarın gelirse dahi 4'ünde katılmam mümkün değil :(

Her ayın ilk hafta sonu 7 aile toplanıyoruz. İl dışından gelenler de var. Ve yaklaşık iki yıldır hiç fire vermedik. Yani anlayacağınız erteleyemeyeceğim bir etkinlik. Ama dediğim gibi Bolu'ya indiğinizde bir aksilik çıkmazsa karşılamaya geleceğim.

Bende tam sizin başka bi yerde açmış olduğunuz konuya yorum yapıp bizim turu önericektim ki siz bizim turun konusuna yazmışsınız bile sezgin bey.:) Erayında dediği gibi turumuz 4 mayısda başlıycak sabah 11-12 civarı istanbuldan gelicek arkdaşlarmızla terminalde buluşup ordan yola çıkmayı düşünüyoruz.

Süper terminalde mı başlayacaksınız oraya saat 11 de mı geleyim

Evet terminalde toplanıcaz fakat istanbuldan geliceklerin ordan tam olarak saat kaçta otobüse bineceklerini bilmiyorum 7 olabilir 7:30 olabilir belki 8 olabilir o yüzden net bi saat veremiyorum şu an,konuyu takip ederseniz kaçta terminalde olucağınız belli olur

abant ve gölcük gibi mesire alanları için para isteniyor, alışveriş içinde para lazım. birde otobüs biletini aldığınızda detayları yazın yılmaz abi

Yilmazcim ben de bugun bisiklet bakimi ,heybe suluk vesaire eksiklerimi giderdim.tura katilacagim aksilik olmazsa.otous biletlerini ne zaman aliriz?sen konustugumuz gibi al kardesim akilli kartinla ben sana otobuste veririm.bileti saat kaca alacagini ve terminale ulasimimiz hakkinda senden bilgi bekliyor olacagim.

Geri