Scudo Sports

Bolu - Abant Turum..

@Yılmaz Adıgüzel

Polar içlik gibi sıcak tutup ağırlık yaratmayan ne bulursanız yanınıza alın hatta bir tane yün alın sıcak tutar kolay kurur merkez sıcak olsada dağ soğuk olacaktır.

Scudo
hayır daha tur hafta sonu yılmaz beyle temasa geçersen o seni bilgilendirir. Tabi hava iyi olursa

Tamam Okancım. Cumartesi soğuk ve yağışlı görünüyor şimdilik ama sonrası güzel.

Valla benim içinde en önemli gün c.tesi Yener hocam çünkü daha öncede belirtmiştim ben turun sadece abant kısmında olabilicem bide belki minibüs ayarlanabilirse aladağa çıkabilicem.Az öncede dediğim gibi yarın kwsin bi kara çıkar heralde :)

Cumartesi gecesi sağanak varmış napsak bilemiyorum az bir şey yağsa sorun değil ama yağdı mı da 4 5 saat yağıyor ya :/

Bence eğer iş okul vb. şeylerden izin alma sıkııntısı yoksa 1 hafta erteleyelim çünkü bu turun ilk ve asıl amacı abantı görmek gezmekti evet ıslansak erimeyiz üşüsek donmayız ama soğuk ve yağışlı olursa abanttan zevkde alamayız en azından ıslak olmayan bi günde orda olalım derim ben

Turu 20 nisanda yapmayı planlıyoduk ama hava şartlarından dolayı ileri bi tarihe erteledik tura katılmayı düşünen arkadaşlara duyurulur. :)

Mantıklı bir karar olmuş :D Ben de bu hafta katılamayacaktım zaten. Bademciklerim yumruk gibi oldu :)

Evet yener hocam bencede gayet mantıklı oldu geçmiş olsun bu arada :)

haftaya kaldı abiler bu tur.sanırım haftaya hava daha güzel olur tekrar hava durumuna bakarız hafta ortasından,ona göre kendimizi ayarlar rahat rahat gezeriz :)

Benim sınav dönemine denk gelmez inş. :D benim hazırlıklarımda tamam değildi zaten iyi oldu :) Yılmaz abi gelirken şort falanda getirde seni kaplıcalara da götürelim :)

• Beğen
Tepkiler: Yılmaz Adıgüzel
@Eray Geçay

:) inş kardeş hava güzel olurda bu sefer biz kendimizi ayarlayamazsak yazık olur :).Bende süre uzarsa kendimi ayarlama ihtimalim zorlaşır benim işlerim yazın çok oluyor gerçi şirket bnm ama sonuçta o kadar işi bırakıp gelemem :).Ohooo eyvallah kardeşim tamam hadi bakalım şortuda alıyım madem öyle diyonuz :).Ben sabırsızlanmaya başladım haftaya güzel olsada fazla geç olmadan yapsak şu turu :)

Şu an için önümüzdeki hafta sonu gayet iyi gözüküyo inşallah değişmezde yaparız turu.Çok iyi düşünün eray kaplıca işini benim aklıma hiç gelmemişti o çok güzel olur :)

• Beğen
Tepkiler: Yılmaz Adıgüzel
@muhurcuoglu

@Eray Geçay

Evet okana katılıyorum önümüzdeki haftasonu hava çok güzel görünüyo.Bence önümüzdeki haftasonu olacakmış gibi ayarlayın kendinizi eksiklerinizi tamamlayın.Kaplıca muhteşem olur valla zımba gibi oluruz ben istanbula dönmem Türkiye turuna çıkarım artık :D.

Tur tarihi 4-7 Mayıs oldu.4 mayıs sabahı ilk otobüs ile gidip 7 mayısta dönüş yapılcaktır.3 gece 4 gün.Gidiş geliş otobüs iledir.Bilginize !..

Valla ertelemekle çok isabetli bir karar vermişsiniz. Geçtiğimiz hafta sonu kış gibiydi resmen. Oldukça zor olacaktı. Bekliyoruz heyecanla :D

Geri