Scudo Sports

Bolu - Abant Turum..

@Eray Geçay

Var tabi eray kardeşim heybemizle matımızla platformumuzla gelecez tam gezginci turist modu:)

Scudo
@tolga akan

Gidon çantası bende ayarlasam iyi olacak ya.Benim en çok korkum yağmur oda şu şekilde korkuyom çok böyle engel olmadığı sürece sorun yok bagaja battal boy çöp poşeti geçirdikmi ,yağmurluğuda giydikmi yola devam hiç bişey olmaz evvel allah:)

Yener hocam size teşekkür ederim baya kafa yormuşsunuz çabalamışsınız :) Lakin bunları erayın dikkate alması gerek çünkü rota konusunda rehber o biz ona uyacaz :).Siz rotaları ayarlayın biz uyarız zaten eray ve okan olacak güzel bir tur olacak inşallah buna eminim :).Bu yedigölleri görmek içinde sabırsızlanıyorum baya dillendirdiniz :).Ben yıllar önce abant gölüne gelmiştim lakin fazla hatırlayamıyorum o yüzden abant gölü derken yedigöller dediniz merak ettim doğrusu dediğiniz gibi en çok zamanı orda geçircez heralde herkes çok seviyor orayı:)

Rica ederim Yılmaz Bey. Tavsiye benden takdir sizden :D Umarım görüşürür, tanışırız. Konuyu takipteyim ;)

@yuzuakyener

Tavsiyeler başımız üstüne:).Umarım yener hocam çok isterim elbette lütfen takipte olun :)

Ne olursa olsun Bolunun en güzel yeri Gölcüktür. Yedigöller de güzeldir ama uzak olması sebebiyle biraz gri planda kalır.. Abantın adı vardır ama soğuktur, Gölcük gibi insanın ruhunu okşamaz. Şahsi fikrimdir Abant bana göre Boluda anca ilk beşte yer alır. Ayrıca nisan ayında yaylalar çok güzeldir, imkanınız olursa görmenizi tavsiye ederim. Özellikle Bolu merkeze çok yakın olan At yaylasını tavsiye ederim.

@kkazim

At yaylası!eray ve okana söylemek lazım eğer imkan varsa gitmek güzel olur sonuçta yayla !:) yazında kışında güzel olur cana can katar :)

Abi karar verin artık valla hangi birini yapacağız nevrim döndü :D onun adı at yaylası da her yerinde at koşuşturmuyor :D ayrıca aladağ dönüşü güzleme yaylasına hatta yine o yol üstünde ki adını unuttuğum bir diğer gölede uğrarız. Birbirine yakın ugranabilecek heryeri gezdireceğim merak etmeyin :) bizimkide bacak artık pedal çevirmekten kopacaklar heralde bu turda :D üstümde baskı oluştu benim rotayı da beğenirsiniz umarım

• Beğen
Tepkiler: tolga akan
@Yılmaz Adıgüzel
Hocam sizin bisiklet üstünde bagaj pivotları var mıydı yoksa sele borusuna mı bağladınız bagajı ?

@Eray Geçay

Sultanbey Köyü yaylasındaki gölü diyorsun sanırım. Oraya da uğranabilir evet. Çok yakın ana yola.

Bir aksilik olmazsa 4 Mayıs ve 1 Haziran tarihinde Bolu'da olacağım. Gidiş gelişim arabayla olacak fakat Bolu'ya vardıktan sonra Bolu'da bir tur düşünüyorum.

Rota kabataslak oluşmuştur,
1. gün: Bolu otobüs terminalinde sizi karşılıyoruz ardından terminal yanında ki kipadan alışveriş yapıp direk Abant'ta gidiyoruz sabah gelirseniz vardığımızda tüm gün Abant ve çevresini dolaşacağız ve o gün kamp kurup o geceyi orada geçiriyoruz.
2. gün: Sabah erken kalkıp kahvaltı yapıyoruz ardından kampı toplayıp Gölköy baraj gölüne gidiyoruz. Gölden Akkayalara geçip orayı dolaştıktan sonra şehre iniyoruz. Şehir içinden bulacağımız taşıt ile Aladağ' a gidiyoruz. Kamp atıyoruz Aladağ' ı geziyoruz o gece orada kalıyoruz.
3. gün: Sabah erken kalkıyoruz. Kahvaltı ardından erken kalkıp inişe geçiyoruz. Önce Gölcük' e uğruyoruz oradan Güzleme yaylasına geçip orada yemek yiyoruz. Oradan şehre inip şehri dolaşıyoruz. Daha sonra oradan Yedigöllere gidiyoruz. Vardığımızda direk kamp atıyoruz akşam olur zaten.
4. gün: Tüm gün Yedigöllerde durulur. 5. gün sabahı İstanbula geri dönersiniz :)
[ Bu rota 20-21-22-23 nisan tarihleri için ayarlamıştır. ]

@Eray Geçay

Yok eray bey piVotlar Vardı sele borusuna bağlı olan tek şey çamurluk

@Eray Geçay

Bu rota heyecanlandırdı beni valla bende beğendim bilmesemde oraları :D.Bir an önce geleydik :).ellerinize sağlık vallA güzel bir plan sabaha orda olAcak şekilde olmadı en geç öğlen orda olacak şekilde ayarlarız kendimizi inşallah.güzel bir rota olmuş şimdiden heyecanlandım abant gölü diye tur etkinliği açtım yedigöllerde çıktı kısmete bak:):Allahtan bir zarar ziyan olmazsa çoook gzel bir tur olacak hazır Olun:)

@Eray Geçay

Elınıze saglık...

• Beğen
Tepkiler: Yılmaz Adıgüzel
Geleceğiniz gün en geç 11 12 gibi boluda olursanız gayet iyi olur beğendinize sevindim rotayı :) birde ben abantta ve aladağda sizinle olabilicem gibi görünüyo şimdilik bilginize

• Beğen
Tepkiler: Yılmaz Adıgüzel
Sabah ilk otobus ile geliriz tshmin ediyorum.henuz otobus bakmadim.

Geri