Scudo Sports

Bolu - Abant Turum..

@muhurcuoglu

@tolga akan

Tolga abi ben sadece fiyat sordum fiyatın yanında bisikleti bagaja alan firmalar hangisi diye aradım.Kamil koç ; istanbul seyahat alıyor bilet fiyatıda 28 TL

Scudo
@muhurcuoglu

iYİ OLUR kamptada beraber olmak :) gece sucuk alıp ateş başında sopaya takıp pişirmek güzel oluyo :) yapsak mı?:)

Buda sorumu tabiki yapacağız büyük bir ateş yakmak yasak ancak mangal sorun olmaz zaten sadece biz olmayız kamp hastaları hemen doldurur oraları belki muhabbetli birileride çıkar oradan :)

@Yılmaz Adıgüzel
Sabah 5 ekspres araçla gelirseniz 8 9 gibi burada olursunuz anadolu yakasından binerseniz 8 gibi olur esenlerden 8.30 9 gibi

Arkadaslar ben dun bırkac fırmaya sordum dırekt boluda en erken 11 de olabılıyoruz.Sızın tavısyenız hangı fırmadır?

Benim baktıklarımda da en erken 7 seferi var mecbur o seçilecek boluda en gelişmiş şirketler nilüfer ve metrodur ikisinden birini tercih etmenizi öneririm özbolu halk otobüsü gibidir sürekli mola verip yolcu alır aman uzak durun :D

Daha erken araba bulunmuyo boluya be o yüzden 11-12 gibi gelirseniz iyi olur demiştim zaten 7 gibi binerseniz en geç 11 11.30 gibi boluda olursunuz sıkıntı olmaz ama erayında dediği gibi öz boluya binmeyim sakın gerçi kalmadı pek onların otobüsleri çekildiler sektörden ama olur ya denk gelir falan binmeyin yani :) nilüfer metro kamil koç iyidir bolu için

Metro turızm 11 de bolu da olan seferı uygun gıbı gorunuyor.Yılmaz sen de buna bak musaıt oldugumda bısıkletı almakla ılgılı durumları nedır onu sorcam.Sabah seferı uygundur tahmın edıyorum.Sadece om tekerı sokerek bagaja koyabılırız ınsallah.

Metro turızm 11 de bolu da olan seferı uygun gıbı gorunuyor.Yılmaz sen de buna bak musaıt oldugumda bısıkletı almakla ılgılı durumları nedır onu sorcam.Sabah seferı uygundur tahmın edıyorum.Sadece om tekerı sokerek bagaja koyabılırız ınsallah.

@tolga akan
qr degil mi tekerler sökün arkayı da geldiğinizde takarız burada qr değilse bile takarız sorun değil siz çıkartın çok yer kaplamasın. Çöp poşetiyle sarın 10 numara olur :D

Bugün at yaylasına çıktık arkadaşlarla. Epey bi yürümemiz gerekti ama çok eğlenceli ve güzeldi. 1200m'ye çıktıktan sonra eğlene eğlene döndük geriye. Toplam dört buçuk saatimizi aldı :D

@Eray Geçay

@Eray Geçay

@muhurcuoglu

@Eray Geçay

@tolga akan

@Eray Geçay

Yapalım ya muhabbetli birileri çıkmasada akşam saati ateş başında zaten muhabbet olur::)Tolga abi ben sordum istanbul seyahat hariç.metro ve kamil koç alıyo bisikleti ön tekeri sökme şartıyla.Biz nasıl yapcaz tolga abi ayrı ayrı otobüslerdemi gitcez? :D

@yuzuakyener

Hocam maşallah iyi eğlenmişsiniz bizde görecez inşallAh bu yaylayı du bakam kumanda erayda :)

@Yılmaz Adıgüzel
Heryeri gezemeyiz bu rotayı bile zor hazırladık mesafeler aşırı uzuyor bu sefer yedigöller e vakit kalmıyor siz at yaylası gibi çok yer göreceksiniz bu rotada bunun dışına belki çıkarız ama ana rota bu olacak. Bırakın zamanı bu kadar ağır bir aktivite bile sizi çok yoracak bakalım çok isterseniz belki ufak bir ayarlama yaparız ama zor gözüküyor

@Yılmaz Adıgüzel

Abi siz beni dinleyin iki tekeri de sökün yanınıza alın kadro çok yer kaplamaz böylelikle 2 bisiklette girer.

@Eray Geçay

tmm şefim sen ne diyosan o biz sana uyacaz ben bu etkinliği oluştururken abant diye oluşturdum sen gelmişken abantın dışında güzel yerlerde gezdiriyon daha ne denilir sağol üstad bide gün gelseydi oraya varaydık hayırlısıyla..:)

@Yılmaz Adıgüzel
Eyvallah hocam ne demek sadece ben değil okanda bu rotada benim kadar uğraştı oda bu turda olmayı çok istiyor

@Eray Geçay

Yiğidi öldür hakkını yeme onunda hakkı vardır elbet ALLAH razı olsun ondanda sendende güzel bir tur olacak sayenizde! Ben kendim tek olsaydım sizin yaptığınız rota kadar güzel olamazdı !..

Geri