Scudo Sports

Bol Manzaralı İSTANBUL Turu-90km-06.02.2010

güzel bi tur olmuş ayaklarınıza sağlık. sayenizde bizde turladık.
ama fotolara bakarken araç kalabalığından inanın başım ağrıdı. sanki her taraftan korna sesleri geliyomuş gibi.ellerim sanki fren kolunda ve önüme bi araba dönecekmiş gibi oldum. kazasız belasın turu tamamladığınız için tebrikler trafiği çektiğiniz çektiğiniz içinde ayrıca tebrikler. bravoo.

• Beğen
Tepkiler: Eren AYDIN
Scudo
@zeki günaydın

Konuyu cuma akşamından beri takibiniz ilginiz ve katılımınız için çok teşekkür ederiz zeki bey. Bahsettiğiniz gibi trafik oldukça kalabalık oluyor. İster istemez tehlikelide olsa aralarına dalmamız gerekiyor zaman zaman. Tehlikesiz adrenalin olmaz zaten:=) Gerçi şu istanbulda yaşamak başlı başına bir adrenalin. bizde bisiklet üzerindeyken sürekli araçların önümüze üstümüze kıracakmış gibi düşünüyoruz. Öylede düşünmemiz lazım. Tehlikeyi önceden beklemek lazım.
Tekrar teşekkürler zeki bey.

• Beğen
Tepkiler: Zeki Günaydın
merhaba ben bursada oturuyorum vede bende istanbul üsküdara gezi düzenlemeyi planlıyorum gigcegim yer çengelköy bosna bulvarı rasatane nin oralar ordanda yavuztürke dayımları ziyarete gidicem siden yolla ilgili biraz bilgi alabilirmiyim eyer bir mahsuru yoksa bana yardım edermisiniz

İstanbulu gezmiş kadar oldum resimler ve anlatım süper olmuş. Verdiğiniz emek için teşekkürler...

• Beğen
Tarih kokan harika bir rota. İnanılmaz derecede hayran kaldım. Ayağınıza sağlık. Bu kadar fotoğrafı paylaşmanız ayrıca takdire değer. Tekrar tekrar teşekkürler. Çok güzeldi.....

• Beğen
@Selim Üsel
Beğendiyseniz bizim için kafidir Selim abi. Katılımınız için bizler teşekkür ederiz. Sağolun.

@Yunus Emre POLAT
Merhaba Yunus Emre Abi. Konuya katılımından ve o kadar fotoğrafı incelenden dolayı ben teşekkür ederim. Beğendiyseniz bizim için yeterlidir gerçekten. Böyle yorumlar aldıkça bizler daha fazla seviniyoruz. Zahmetiniz ve yorumlarınız için tekrar tekrar teşekkürler. Bekleriz abi istanbula:=)

• Beğen
Tepkiler: sadana
@Tugkan emir

Beğenmenize sevindik. Biz teşekkür ederiz.

küçük insanların gölgelerinin büyük olduğu yerde,güneş batıyor demektir...
Çok anlamlı.

İstanbul ancak bu kadar güzel dolaşılabilirdi heralde...paylaşım için teşekkürler güzel bir gezi olmuş...

• Beğen
güzel bir gezi ayaklarınıza sağlık. paylaşım için teşekkür ederim. istanbulu dolaştık sayenizde. özlemişiz be.

• Beğen
@samet özdemir
Katılımın için teşekkürler Samet.

@Mehmet Karaçam
Herkes en güzel şekilde dolaşır inşallah. Biz teşekkür ederiz.

@MURAT ERFINDIK
Bizlerde katılımlarınız için teşekkür ederiz Murat Abi. İzleyenleri memnun edebildiysek ne mutlu bize. Biz zevkimizi turumuzla aldık. umarım izleyenlerde mutlu olur. O taraflara sürekli gelmeyi düşünüyoruz. İnşallah denk gelip birlikte pedalladığımız günleride görürürz.

@Ahmet Bolgi
Bizler teşekkür ederiz Ahmet Abi. Memnun kaldıysanız ne mutlu bizlere.

Hocam istanbulda gitmediğiniz yer kaldımı???!!! Ayaklarınıza sağlık.

Valla trafik durumu resimlerde bile gerdi beni:cool:

Benim de severek yaptığım İstanbul turlarımın toplu hali olmuş:)Ayaklarınıza sağlık çok keyifli bir tur olmuş besbelli! Ama daha yeşil bir İstanbul olmasını dilerdim o çirkin kuleler yerine ulu çınarlar olsa eminim sizce de daha güzel olurdu değil mi?? Zira İstanbul her haliyle New York'tan çok daha güzel ;)

Eren o gün aranızda olamadığım için çok üzüldüm, İstanbul'un altını üstüne getirmişsiniz, paylaşım için teşekkürler.:in:

@fatih71
İlerleyen zamanlarda inşallah gitmediğimiz yer kalmayacak:=) valla halinize şükredin istanbulu fazla özenmeyin derim:=) Teşekkürler.

@ümran çoker
Evet keyif için çıktık çok şükür birkaç sorun haricinde keyfimizi aldık.
Kuleler konusuna gelince; Bence herşey olması gerektiği yerde olmalı. Tabiki daha yeşil bir ortam bol ağaç daha güzel olurdu elbette ama heryer ağaç olduğunda o kadar bina o kadar iş o kadar ev o kadar alışveriş nerede yapılacak? buda var bir yandan. aslında büyük bir alan tamamen inşaat olacağına heryere dikeceksin gökdelenleri yeşil ormanlık alanları fazla işgal etmeyeceksin:=) güzelim ormanları yağma yapmayacaksın, bilinçli yapılandırma yapacaksın. Tabi bunlar zamanla olacak şeyler ama inşallah çevremizdeki yeşillikleri kaybetmeden bitirmeden aklımız başımıza gelmiş olur.
Katılımınız ve yorumunuz içn teşekkür ederiz. yolunuz açık ve yeşillik olur inşallah:=)

@globaldriver
Bencede üzül uğurcuğum:=) İstanbul gezmekle altı üstüne gelmez:=) Gerçekten manzaralar falan çok güzeldi. Bu haftasonu hava iyi olursa pendikten beykoza sahil turu atıp sahilin güzelliklerini görme imkanı arayacağız. Bence kaçırma bu turları:) İlerleyen zamanlardada bi avcılar turu düşünüyoruz. Pazar günü yaparız olmassa hepberaber gideriz.

genellikle gezdıgım caddeleri sokakları çekmişşiniz :p emeğinize sağlık , ortaköy insana huzur veriyor ...

• Beğen
@sonEr´´

Sizin genellikle gezdiğiniz yerlere biz nadiren gittiğimiz için ayrı ayrı fotoğraf çekmek istedik:=) evet çok güzel yerler. daha öncede gittiğim bildiğim için özellikle o rotada gitmeye karar verdik. Teşekkürler.

Çok güzel bir gezi olmuş, neredeyse ayak basmadık yer bırakmamışsınız.
Bol fotoğraf ve paylaşım için teşekkürler..

• Beğen
Geri