buram buram, tarih, doğa, kültür kokan harika bir tur olmuş. Dünya'nın en güzel şehrinde pedallamak ayrı bir keyif olsa gerek.. Güzel paylaşımınız için teşekkürler....
@Enis Ünalmış
İstanbul gezmekle bitmez sanırım :=) Hayırlısıyla daha çook yerlere ayak basacağız. Katılımınız için biz teşekkür ederiz.
@Fatih Esen
Sizlerinde katılımlarınıza sağlık.
@m.varolfb
Her ortamın ayrı güzellikleri oluyor tabi ki. Sizinde yaptığınız manzaralı doğa turları daha bi güzel olsa gerek:=) En azından pedal basarken nefes aldığın zaman egsoz gazı değilde saf oksijen çekmiş olursunuz içinize. Bizlerde katılımınız için teşekkür ederiz.
@KAMİL TABAK
Teşekkür ederim Kamil Abi. Sizlerde sürekli aynı duyguları bizlere yaşatıyorsunuz. Katılımınız için çok teşekkür ederim.
cevap biraz geç oldu kusura bakmayın. otobüs bana edirnekapı rami yolunda çarptı.Otaoyol falan değil çok süratli olmayan ama işlek bir cadde. Neyse birşey olmadı ama olmasına çok az kalmıştı.bir gün beraber pallamak nasip olur inşallah.
@Ömer Faruk MUMCUOĞLU
Tekrar geçmiş olsun Ömer bey. Umarım son olur. Nasip inşallah bir gün olur. Teşekkürler.
@S. YILDIRIM
Teşekkürler S.Yıldırım. Senin şu askerlik bir bitmedi ya biter en kısa zamandan inşallah:=)
Birde ERZİNAN Ordu Evi neresi oluyor? Nereye bağlı bu Erzinan?:=)
:=))))) hayırlı tezkereler diyim sana simdiden. Ama sen nasıl askersin ben hala anlamadım. Sabah akşam internetin başındasın değil 290 590 olsa kaç yazar böyle askerliğe?:=) Neden bitmesin abicim? kimlerin askerliği bitmedi? ben bitireli 3 sene olmuş yaşlanmışık haberimiz yok:=) Öyle bi biterki çook ararsın
Askerlik çok etkilemiş seni ya:=) Erzinan neresi diyorum sende merkez diyosun:=)) Erzinan Erzinan??? Askerlik zor iş allah yardımcınız olsun
Çok keyifli bir İstanbull turu yapmışsınız ellerinize ayaklarınıza sağlık fotolar ve paylaşım için teşekkürler.Sağlıklı bol pedallı günler dileklerimle.:in: :in: