Scudo Sports

BoĞazİÇİ Asya’dan Avrupa’ya Uluslararasi YÜzme YariŞi 2010

allylic

Üye
Tepki
117
Olimpiyat komites boğaz yüzme yarışlarını(link)başlmıştır. Katılmak istiyen arkadaşlar için son başvurular tarihi 18 mayısta sona erecektir.(link) üzerinde yapıldıktan sonra gerekli formlar posta ile gönderilmektedir.

Scudo
Geçen yıl ilk kez katılacaktım ancak seçmelerde elendim. Bu yıl umarım geçerim seçmeleri.

İlk kez katılmayı deneyeceğim, yüzebilirliğime karara verecek komitenin kararına göre hareket edeceğim. Hiç durmadan havuzda 30dak yüzebiliyorum.
Akıntı vs... yeter mi acaba?

@serhat1923

Geçen yıl senin duyurundan görüp katılmışım. Bu sene başvurulardan ücret aldıkları için geçen seneki kadar seçmelerin geçen seneki kadar kalabalık olacağını sanmıyorum.

@Levent_K

Akıntı zaten seninle aynı yönde olucak, seçmlerde ne kadar yüzdğünden çok sitiline dikkat ediyorlar.

• Beğen
Tepkiler: Levent_K
yüzme lisansı çıkartıp başvuruda bulunursanız daha iyi olur
30dk bence yetersiz bi süre
daha iyi antreman yapmalısınız bence tamamlamak istiyorsanız
ben bu sene aynı tarihte triatlon yarışı olduğundan katılamayacam
hedefim çanakkalede genel 1-2

En az 50 dak. hiç durmadan yüzebilir hale gelmeye çalışacağım 2 ayda..
Yarış komitesi ne derse artık.
Elemeyi geçmeye çalışmak bile benim için şimdiki durumumdan daha iyi hale gelmek demek olacak.

kaş - meis adası yarışı hakkında bilgisi olan varmı acaba

yüzme federasyonunun master yarışları var
öncesinde bunlara katılırsanız tecrübe edinirsiniz..
29-30 mayıs marmaris var
800-1500m yarışları idealdir...

merhaba,
bu yarislardan nereden haberdar olunuyor? Nasil basvurabilirim?

Asya-Avrupa yarisina katildim. Hala birsey gelmedi bana.
Secmeler mi oluyor? tecrubeliler bilgi verirseniz sevinirim

Merhaba.

Meis - kas yarisi için basvurular bitmis arkadaşlar. Mail yoluyla öğrendim. İstanbul boğazina bende katiliyorum. Geçen sene Çanakkaleye katılmıştım.

Duyguny boğaz yarışlarinda hep seni görüyorum =) herhalde çanakkalede tekrardan yollarımız kesişir diye umuyorum.

Acaba istanbul boğaz seçmelerinde ne yüzdürüyorlar çok merak ediyorum.

Kerim sitede verilen tarihlerde secmeler olacak. Ben izmirden katildiğim için 6 haziranda seçmelere gireceğim. Diğer illerde yaziyor sitede.

• Beğen
Tepkiler: Kerim74
Arkadaşlar benim ayrıca merak ettiğim. Sürtünmeyi azaltan lzr racer tarzi mayolara bu yarişlarda izin veriliyormu. Gerçekten fiyat olarak diğer mayolardan daha uyguna temin edilebiliyor bu mayolar , Çünkü fina tarafindan artik yasaklandi. Fiyatinin bu denli düşmesinin sebebi bu olsa gerek.
Bu konuyla ilgili fikri yada düşünceleri olan varmi acaba ?

Kerim yurtdisindan satin aliyorum bu tarz ürünleri. İstersen seninlede irtibata geçebiliriz bu konuda. Yardim etmeye çalışırım.
@Kerim74

• Beğen
Tepkiler: Kerim74
@Özgün Acar

buna izin vermiyebilirler,verebilirlerde,o parayı verip risk senin,birde mesafe uzun, o mayo ile rahatsız olabilirsin,ve mayonu tam oturması gerek biraz büyük anlamı yok,küçük ise giyemezsin giymesi biraz zahmetli,içinde harekette,sipariş ile benden seçimi risk bu yüzden,sen bilirsin.ve ne amaçla bu mayoyu istiyorsun,örneğin 3km kaç dk yüzüyorsun?

Geri