Scudo Sports

BO-CE 4 Saat Solo Yarışı

Scudo
@Bora TİRKİ

Bora abi; yarış organizasyonu ve sonuçların ilanı için çok teşekkürler. Tahminimden iyi bir yerde gördüm kendimi, ama sanırım yanlışlık olmuş, bir derece yukarda olmuşum. Gerçi sonlardayız, bir dereceden pek farketmez ama, haksızlık olmasın, zaten ilk yarışımdı :)

Yukarıda yazdığı gibi; bitirdiğim süre doğru ama, 3 tur değil, 2 tur atmıştım :)
Bu durumda Sümer Ali'den sonra, yani 12. sırada oluyorum :rolleyes:

Diğer arkadaşlara haksızlık olmasın. Tekrar teşekkürler.
Saygılar,

Emrah KUYUMCU

Tamer abi çektiği büyün fotoğrafları eklememiş heralde..1 tane bile fotoğrafm yok :S

NTV Spor'daki programı çok güzel derleyip yayınlamışlar, emeği geçen herkese teşekkürler ;) Kısa ama etkiliydi.

Evet kısa ama güzeldi..üstelik bence anlatımda çok iyiydi...Pedal tutkununa çok teşekkürler!

(finishte stoppie yaparken yakalanmışm (H) :D )

ellerinize sağlık çok güzel olmuş kendimi starta gördüm:D sevindim, umarım daha sonraki organizasyonlarda yer bulur ve nice yarışlarımız canlı yayınlanır:)

• Beğen
Tepkiler: Mert Bağcılar
yaa ark.lar ben ntvspor tv de izlemeyi unututm videoyu ama diorum da nasul bidaha ulasabilrm videoya herhangı bir siteye atılmısmı ??

@ali çakas

Ntvspor daki amatörler kulübü proğramını kaçıran ve halen bu proğramın bu bölümünün içreğinde 4 saat solo mtb maraton haberinin yer aldığını bilmeyen arkadaşlarda varsa üzülemesinler proğramın hafta boyunca tekrarı aşağıda sunduğum gibi oldukça fazla ki bizim açımızdan şüphesiz çok daha iyi...
Bu arada işlerimin yoğunluğu nedeniyle montajda bulunamadım o gün baya bir detaylı çekim yaptım aslında ama ortaya nasıl bişey çıktı bende izlemeyemediğim için bir fikrim yok ancak ucundan da olsa mtb nin lansmannı için bişeyler yapa bilmdimse ne mutlu bana....

07.05.09 Perşembe : 13:10

08.05.09 cuma : 09:10

09.05.09 c.tesi : 18:30

10.05.09 pazar : 14:20

Pedal tutkunu harikasın bu tür organizasyonları yayında görmek çok güsel sizleri de her yarışa bekliyoruz...İnşallah bisiklet sporunun değeri sayenizde artar birilerinin gözünde...İnsanlar bu sporu artık para kazanma amaçlıda yapsın isterim çünkü bu işe ciddi anlamda önem verenler var...

• Beğen
Tepkiler: omertokatli
Geri