Scudo Sports

Bmx'i ilk nerede duydunuz

Scudo
arkadaşım biraz yavaşla istersen bütün sorularını yaz bi kağıda aç bi konu sor ondan sonnra bizde cevap verelim ok :rolleyes:

ben youtube da gördüm :D

bizim okula rampa kurup show a gelmişlerdi orada gördüm paten breakdance bmx fln

bi de bmx adını duyduğum gördüğüm yer

tüm çocuk bisikletlerinin üzerinde bmx yazıo fln ordan

emir e katılıorm bende digiturk de extreme sports adında muhteşem bir sk ve bmx kanalı var her türlü hareket anlatımları vardı google dan bmx die bir yazdım ...... gerisi geldi ztn bugünlere kadar

KÜÇÜkyalida Hayrİ ,tolga Abİ Ve BariŞ Abİnİn Akrobasİ Hareketleİnİ Seyrederken GÖrmÜŞyÜm.91-92yillarinda İlk Ozamqan Tabİrİcaİzse Bİr Tur Atabİlmek İÇİn O MuhteŞem Bİsİjkletle Çok İÇ ÇekmİŞtİm Zamanla Tanrim Banada Verdİ Bİrtane Şİmdİ Bende El Aldim Zamnla El VereceĞİmm

arkadaslar bnde bi arkadasımdan qordm o kullanıodu bi qün aldım qezdim onun bmxiyle baktım qüsel bnde 1 tane alıp aralarına katıldım ataköy xD

• Beğen
Tepkiler: bmxserdar
ben çocukluk arkadaşımdsa gördüm ve alıyorumda çok zevkli ve al beni diysi var ....

• Beğen
bende çocukken bisklet fuarında görmüştüm...adam hareket yaparken dizini kanattı... yazık dedim adama ... ama o zaman bmx olduğunu bilmiyordum...

• Beğen
eskiden her çocuk gibi benim de bmx'im vardı.. sonra skateboard olaylarına girince extreme channel'da izlerdim adamları merakla.. sonrasında playstation oyunu alırken Dave Mirra's Freestyle BMX oyununu görüp onu da aldım ve hareket isimleri, prolar, woodward gibi bmxpark'ları vs hep oradan öğrendim..

• Beğen
Geri