Scudo Sports

Bmx kullanıcıları kulübü

sinan yaa gemişh olsun kardesim beyler bizimkilerin işi yattı hepsi mtb ci olunca bnde tek kaldım yarıs yarıs dıe tuttdular barboros ısı yatar galıba:(

Scudo
@seko123

:( tmm haftaya yaparız yarışa gidelim o zaman :) zaten yeni mtb aldım :)

zaten bıke yı parcalycam yarın :) barbors ıcın parclmadım

@3rkn*MF

saol abi :) benim kol gecer belki pazara ama ben de yarış olayına kafayı taktım belki katılıcam. bak sen de mtb almışsın sen de katılsana

arkadaşlar biz yeşilköy grubu olarak bu hafta gelemiyoruz ama diğer haftalar buluşabiliriz

haydee buluşmaya yetişmek için bende uğraşıyorum peg meg :D geçmiş olsun sinto bu arada.....

@fiestahmet

sağol . buluşma için daha 1,5 hafta var toplarsın merak etme :D ama o ayakta tutma parçasını çıkart gelirken :D

beyler şimdi hala barbaros dien yok sanırım ama gelen olursa barbaros a gidelim yoksa yarışa gelen varsa yarışa gideriz yani ne bilim bişey yapalım bende bi mtb bide bmx var yarış derseniz mtb i aliim barbaros derseniz bmx i olmadı hala hep beraber buluşalım derseniz haftaya buluşuruz yani bn aranızdan 1 kişiyede bağlıyım ben pazar 1.3o dan sora boşum çünkü barbarosa giderim biri gelirse gelmesse yarış a yarış kaçta ki?

yarış 10 da başlıcak. ben hava yagmursuz olursa bedo ile yarısa katılıcam zaten hava kotu olursa barbarosa da gidilmez.

hadi yha o zaman benim yarış işi yatıo ben dershanede olcam ordan 2 de çıkıyorum işte olmadı siz yarıştan sora gelin barbaros abiz sizinle eminönüne kadar geliriz çünkü bizde pazartesi arkadaşımla kilyosta bi yol harızlanmış güsel bi parkur onu keşfetmeye gidicez onun için malzeme almaya gidicez eminönüne istiosanız öle yapalım ?

benim için hiç farketmez ama bmx e hevesliyim ya ben buluşalım diyorum ama eğer derseniz yarışa gidelim o da olur havanın durumu da çok önemli tabi bugun rüzgarlıydı mesela lodos lodosun arkası yağmur yağar ama pazara kadar geçer inşallah (hava durumunu sunduk şimdi bmx turunun son durumuna gelelim :p )

@3rkn*MF

biz belgrad a gidersek arabayla gideriz barbarosa gelemeyiz.

hava durumu cuma yamur cumartesi hava düzelicekmiş pazar aynı sıcaklıklar olucakmış bmx turuna gelince ben barbarosta olcam siz bilirsiiniz :)

peki daha geç buluşsak gelebilir misiniz? bu arada hafta içi uygun olmaz demi? hafta içi de olabilir okullar tatile falan girdi cumartesi olabilir yarışla aynı gün olması kötü olmuş
olmadı bi tane transporter gibi bişi kiralayıp toplayalım bisikletleri gidelim belgrada :D

bnm barbarosa gelme ıhtmalım var kardesm berber de talrz da %60 ben sana cuma haber veırcem

oke cuma günü zaten çoğumuzun belli olur gelip gelemiyceği...

Geri