Scudo Sports

bmx iskeleti ?????

Scudo
Dostlarım sakin olun.Aklınızı kurcalay şeyleri bana sorun problem değil.Ayrıca, sadece mesaj adedi artsın diye böyle yersiz polemiklere gerek yok.Hepimiz arkadaşız.Herkes istediğini sora bilir ama bunu kişilselleştirmeyin birbirinize ön yargılı davranmayın,saygının olmadığı hiç bir yerde sevgi yaşamaz ve biz BMX'i GERÇEKTEN ÇOK SEVİYORUZ.Lütfen bunu unutmayın.Bir abi tavsiyesi,aklınızda bulunsun.(HKK BMX TEAM).

yaa bırakın adam boş boş konuşuyoo yaa bilmiyosan git özel ders al arkadaşım varmı ötesi şikayet ediyorum ne olucak en fazla ban yerim

bmx_flatland arkadaşa demişin senin soru sormaktan başka işin yokmu diye asıl senin başkalarını eleştirmekten işin yokmu burası forum herkes istediği sorma hakkına sahip adı ustunde FORUM...

• Beğen
Tepkiler: emiryil
@emir&bmx

boşversene kime anlatıyosun kardeşim ;) takılalım biz kafamıza göre

ercan bosuna konusmaz fazla takmayın kafanıza su foruma üye olduğumdan beri bu arkadas her gün forumda yeni bir konu acıyo

şimdi kötü bi espiri patlatmazsam olmaz öğle olmasa akşam olur ercan :D

kazma senden futbolcu olmaz=)ahuahu pazar pazar postayı yedin:)

ne :S anlamadım yada kıt tarafıma geldi :D

emir havalar ısındı diyorum kıtlık bişey yok sen gel kadıkoye hakkı abinin dükkana ben sana bi çay ısmarlıyım oke mutlaka gel ama bi çayımı iç yoksa darılırım..... yusuf bu arada ınıtmadan söliyim ben pazara kadar posta yerim ama sen mezara kadar iyi düşün bu kelimeyi çok ince bi mesaj var

bu pazar ordayım ercan görüşürüz ya ayıpsın ama nescafeden aşşağısı kurtarmaz bea xD xD

İşte bmx bu.Birbirini tanımayan yada gıcık olan tüm insanları bi şekilde bir araya getirip ortak bi yan oluşturuyor.Hepimiz dostuz tek derdimiz hareket.(HKK BMX TEAM)Kapımız tüm bmx sevenlere açık.Hadi sorunları bi kenara bırakalım ve kendimizi aşalım.(SADECE BMX).

Geri