Arkadaşlar öncelikle bu bölümün var olmasından çok mutluyum.Henüz yeniyim(forumda)
Burada birbirimizle haraketler konusunda bazı ip uçlarını ve püf noktaları paylaşırsak çok güzel olacağı kanaatindeyim.Bu sayede tekdüze bi buny hop yapmaktansa daha freestyle oluruz sanırım.Siz ne dersiniz?
ya yardımcı ol demişsiniz de adam neyi anlatsın,hareket mi diyosunuz,binbir çeşit hareket var,nası anlatsın.yapamadığınız,takıldığınız bi hareketi söyleyin,anlatın yardımcı olalım
binlerce çeşit hareket yapıyorum demedim,olduğunu söyledim.bidaha dikkatli oku.
ben street sürüyorum,bu dal da tecrübem yettiği kadar yardımcı olucam,flatland ile ilgilenen arkadaşlar umarım sorununuza yardımcı olacaktır
Denemek isterdim ama seleyi çıkaramam içinden fren kablosu geçiyor aslında benim bisiklet Evil-b 2007 ve arka frenler çapraz V brake ve fren çok geniş açıyla çekiyordu bende açıyı daraltmak için kadro ve seleborusunu delip içinden diğer tarafa fren ayaklarına daha yakın bir şekilde yaklaştırdım teli bu nedenle seleyi yukarı aşağı veya sağa sola oynatamıyorum Ama sanırım salcano bu meseleyi benim yaptığım biçimde ancak bazı khe lerde olduğu gibi kadroyu daha aşağıdan delip fren ayaklarını da alt 2 profile tutturarak arka freni güçlendirecekler
Sanırım frenlerdem kaybediyoruz biraz ama neyse zaten okullar açılıyor evil ımı da satmaya karar verdim gt zone aklıma girdi.Ayrıca belki sattıktan sonra bmx değilde triale de geçebilirim.