Scudo Sports

BMX haraketleri nasıl yapılır?Nasıl çalışmalı

numanstein

Aktif Üye
Tepki
29
Bisiklet
Sedona
Arkadaşlar öncelikle bu bölümün var olmasından çok mutluyum.Henüz yeniyim(forumda)

Burada birbirimizle haraketler konusunda bazı ip uçlarını ve püf noktaları paylaşırsak çok güzel olacağı kanaatindeyim.Bu sayede tekdüze bi buny hop yapmaktansa daha freestyle oluruz sanırım.Siz ne dersiniz?

Scudo
Arkadaşlar zaman zaman paylaşıyorlar. Ben bazen görüyorum eski mesajlara doğru bakın mutlaka faydalı kaynaklar bulacağınıza eminim.

herseyı paylasabılırım...bmx le ılgılı

beyler herkez yapabılırse video cekıp gondersın ama hareketı yapıp bırakmasın anlatsın

ya yardımcı ol demişsiniz de adam neyi anlatsın,hareket mi diyosunuz,binbir çeşit hareket var,nası anlatsın.yapamadığınız,takıldığınız bi hareketi söyleyin,anlatın yardımcı olalım

@burnout_54

Binlerce çeşit haraket yapabiliyorsanız size helal olsun ve ayrıca taktir ediyorum.

Ben şunları öğrenmek istiyorum

hang five ve fire haydrant %80 yapıyorum fakat son hamleyi yapıp kadroyu tekrar altıma almakta güçlük çekiyorum.Nasıl olcak burası?

@numanstein

binlerce çeşit hareket yapıyorum demedim,olduğunu söyledim.bidaha dikkatli oku.
ben street sürüyorum,bu dal da tecrübem yettiği kadar yardımcı olucam,flatland ile ilgilenen arkadaşlar umarım sorununuza yardımcı olacaktır

@numanstein

lastik havalarını kontrol et çünki çok farkediyo 2 haftadır uğraşıorum ama lastiklerden olduğunu öğrendim.bide onu dene belki olur

• Beğen
Tepkiler: freestylerbmixer
@bünyamin

Denemek isterdim ama seleyi çıkaramam içinden fren kablosu geçiyor aslında benim bisiklet Evil-b 2007 ve arka frenler çapraz V brake ve fren çok geniş açıyla çekiyordu bende açıyı daraltmak için kadro ve seleborusunu delip içinden diğer tarafa fren ayaklarına daha yakın bir şekilde yaklaştırdım teli bu nedenle seleyi yukarı aşağı veya sağa sola oynatamıyorum:( Ama sanırım salcano bu meseleyi benim yaptığım biçimde ancak bazı khe lerde olduğu gibi kadroyu daha aşağıdan delip fren ayaklarını da alt 2 profile tutturarak arka freni güçlendirecekler

baya bi uğraşmıssın helal olsun hani yarım kalıyo dedin haraket ayağına dolaşmasın die dedim ama bak bide flatland haraketlerinde frenler cok onemlı

Sanırım frenlerdem kaybediyoruz biraz ama neyse zaten okullar açılıyor evil ımı da satmaya karar verdim gt zone aklıma girdi.Ayrıca belki sattıktan sonra bmx değilde triale de geçebilirim.

Gerçekten sölersenz böle hareketleri iyi olur ... Bende yeni bmx aldım sadece 1 - 2 şey yapabiliyorum...

bmx bınme stili
street
fly hop
bunnyhop
left rıgt hop
back hop
rockwolk
180
360
x-up

flandlend
sekmelı hareketler
denge hareketlerı
frensız denge harektlerı(bunu cozdunmu zaten turkıyede adını duyurusun)
hade ıyı calsımalar

kardesım bır de oo salcono dan kurtulmayabak bmxden sogursun o bmx degıl baska bırsey cunku adam akllı bır bmx bınersen anlarsın hade basarılar

Geri