Scudo Sports

Bizimle çalışmak ister misiniz? - Delta Bisiklet

Delta

Forum Demirbaşı
Tepki
596
İsim
Delta
Bisiklet
Geotech
Merhaba değerli arkadaşlar,

Delta Bisiklet İstanbul Kızıltoprak Şubesi'ne servis personeli, Delta Bisiklet Ankara Beysukent Şubesi'ne ise e-ticaret personeli alınacaktır.
Bilgilerinize sunulur.
İlgilenen arkadaşlar, insan kaynakları formunu doldurarak bize ulaşabilirler.
Not: Başka birimlerde de Delta Bisiklet ile çalışmak isteyen olursa, yine insan kaynakları formunu doldurarak bize ulaşabilirler.

(link)

Teknik Personel Özellikleri:
-Bisikletin her türlü teknik problemlerini giderebilecek düzeyde olması gerekiyor.

E-Ticaret Personeli Özellikleri:
-Bilgisayar bilgisi dışında, bisiklet ve bisiklet ekipmanları konusunda bilgiye sahip olması gerekiyor.

Sevgi ve saygılarımıza,
Teşekkürler.
Delta Bisiklet

destek@deltabisiklet.com
0549 340 40 30

Scudo
Daha önce dental sektöründe e-ticaret müdürlüğü yapmıştım. Web dillerine hakimim ve grafikerlik konusunda orta dereceyim. Fakat şehir uzak, imkanlar güzel. Umarım bulursunuz, iyi çalışmalar diliyorum.

Ses seda çıkmayan ve niye açıldığını anlayamadığım ilandır.

Boş zamanlarımda gelip teknik ekipte çalışmak isterdim. Mümkün müdür? @Delta

Ses seda çıkmayan ve niye açıldığını anlayamadığım ilandır.

@Kuzey Ege Şimdi sana soruyorum,aklı başında bilgili adamsın.
TÜİK yetkilileri ''Bizimle çalışmak ister misiniz?'' diye yazılan ilanları da işşizlikten mi düşüyor.Bugün TÜİK işşizliğin bu kadar kar kiyamete rağmen düştüğünü açıkladı ondan sordum:okyrm:

@Kuzey Ege Şimdi sana soruyorum,aklı başında bilgili adamsın.
TÜİK yetkilileri ''Bizimle çalışmak ister misiniz?'' diye yazılan ilanları da işşizlikten mi düşüyor.Bugün TÜİK işşizliğin bu kadar kar kiyamete rağmen düştüğünü açıkladı ondan sordum:okyrm:

Karpuz, kabuk, eşek ,.....😁😁😁

Whatsapp hattınıza cevap verecek bir kişi de alsanız iyi olur bence. 2 saat oldu yazalı ama hala cevap veren yok.

Whatsapp hattınıza cevap verecek bir kişi de alsanız iyi olur bence. 2 saat oldu yazalı ama hala cevap veren yok.
Ben 4-5 sefer görüştüm kendileriyle telefon ile ama bir türlü yüz yüze denk gelemedik, sonra da pozisyon iptal oldu dendi, şimdi de başka bir bisiklet firması ile anlaştım, hayırlısı böyleymiş

• Beğen
Tepkiler: Burak Altaç
Geri