Scudo Sports

Bizim grup T-Shirt lerimizi giyelim artik ;)

hmmm ben tasarimcimizin fikrine katiliyorum :D bu haline bayildim :D daha cok kisi daha fazla isim, onlu arkali bir yigin bisikletli, super super :D

yaz icin de beyaz, hanimlara da v yaka :p eheheheheh msconfigcigim yandin sen anacim :D

cocukcagiz dun sabah 4e kadar bizim tasarimlari yapmis.. yaziktir gunahtir :)

Scudo
size bir gercek soylicem :D diger tasarim bunun yaninda cok kotu durucak o yuzden yarida birakip hic devam etmeme karari almak istiyorum :D

bir derdim var ama konuya katilim sayisi artmiyor!!! yani kimse istemiyormu boyle birseyi acaba yaca ciddiye almiyormu merak ediyorum ?

"gorenler gormeyenlere anlatsin" diye bir laf var ya hani onu uygulayalim dimi arkadaslar :D rica ediyorum kesinlessinki baski icin biran once harekete gecelerim isin daha ciddi bir boyutu var cunku. bu baski olayi zorlicak

bence simdi butun diger topiclere dagilalim ve bu topicin linkini oralara cut paste edip milleti buraya cagiralim.. dicem de.. bizi forumdan sutlamasinlar??? :D

ya da soyle yapalim, kendi actiimiz topiclere yayilalim ve aynisini yapalim, belki bu sefer ise yarar :D

aydos topici bende :D

• Beğen
Tepkiler: msconfig ve semrta
tasarim super olmus ama katilim yok hayret gercekten sanirim forum cafe'ye bakmayanlar var..

kalan saglar bizimmis bak bos kalan yerlere geyik,gecelik falan ciz bari:p :D

• Beğen
Tepkiler: msconfig
aydostan baska bizim olan konu yokki bikem :D napcaz hehe
bizi kimse kale almiyo heralde :D

• Beğen
Tepkiler: bikergrrl
be de kafada kek gibi durmayan kask istiyorum u istiyorıum komik başlık :))))))))

uyar mı hojamm :)

@mehmet_svm

lütfen bu topic te futbol muhabbeti yapmayalım.
çünkü herkez bilir ki en büyük FENERBAHÇE dir.

dolayısıyla t-shirtler sarı yazılar lacivert yazılar olacak...
:)

@semrta

günlük mesaj hakkınız dolmuştur.
saygılarımla...

@bikergrrl

buna bende koptum.
lütfen konuyu dağıtmıyalım...

------------------

pardon ya bu topic benimki değilmiş.
kolaysa orada konuşunda göreyim...

semrtacim, o topice ben de hastayim, ehehe zaten sahibi de ironman beycigimiz, onun da bu t-shirt uzerinde nicki olmali kanisindayim :D :D :D dolayisiyla yaz kardesim :D

ben aydosla kackar topiclerini hallettim :D

sen yandakinin wirelessindan caliyosun da farkinda diilsin :D eheheheheh

calarim :003: :003: :ha: sirasiyla evdeki diger bilgisayarlardan yaziyorum ben sayilmaz dimi:p :D :D

Geri